ROKA Trouwpakken

Ben je op zoek naar ROKA Trouwpakken? Trouwpakken van merken zoals Armani, Corneliani, Alexander Alesi, Kenzo, Wilvorst, Drykorn, Cossmo, Immediate, en de typische italiaanse pakken / Italiaanse kostuums van Carlo Pignatelli en Fugato. De collectie ROKA Trouwpakken is één van de beste collecties die in Europa verkrijgbaar is. De ROKA Trouwpakken zijn exclusief en van hoge kwaliteit. 3 delige en 2 delige ROKA Trouwpakken die ook na de bruiloft nog te dragen zijn. Daarvoor ga je naar ROKA. De ROKA Trouwpakken zijn uitsluitend verkrijgbaar in de ROKA winkels in Rotterdam, Haarlem, Tilburg, Enschede en Groningen.

Maak een afspraak

Ontvang nu €70 korting op jouw trouwpak!

Wil je de gehele collectie ervaren? Dan adviseren we om hier een vrijblijvende afspraak te maken in één van de ROKA winkels. Je ontvang jouw persoonlijke "trouwpakvoucher" van €70,- korting* in je mailbox. Kies een ROKA filiaal en maak jouw pasafspraak.

SEE YOU AT ROKA!

Ontvang nu €70 korting op jouw trouwpak!

Wil je de gehele collectie ervaren? Dan adviseren we om hier een vrijblijvende afspraak te maken in één van de ROKA winkels. Je ontvangt jouw persoonlijke "trouwpakvoucher" van €70,- korting* in je mailbox. Kies een ROKA filiaal en maak jouw pasafspraak.