Halflange jas donker blauw met 10 procent cashmere aanbieding Blauw Herenpak voor bruiloft of feest | ROKA
Terug naar het overzicht

Halflange jas donker blauw met 10 procent cashmere aanbieding Blauw

€299,00

Normale prijs: €399,00
Verkoopprijs met korting:
Korting -€100,00
Artikelnummer:17000004

Bestel dit artikel online.

Maat

 • Omschrijving
  Jas van ROKA. De Jas heeft een enkele rij knopen. Tevens heeft de jas een uitneembaar front die tot en met de hals dichtgeritst kan worden. De jas is van een blend kwaliteit met 10% cashmere
 • Specificaties
  Kleur
  Blauw
  Bestelcode 17000004
  Fabrikantcode RO 24075-003
  Merk ROKA
 • Bezorgen & retourneren

  Orders gratis thuisbezorgd.
  Levering binnen 3 werkdagen.

  Het is mogelijk uw aankoop te ruilen of retourneren in ieder ROKA filiaal, mits voldaan is aan alle voorwaarden. ROKA hanteert een retourtermijn van 14 dagen. Voorwaarde is wel dat u uw aankoopbewijs kunt aantonen en dat het artikel onbeschadigd en niet gebruikt of gedragen is.

  Voor alle aankopen geldt, dat alle originele labels nog aan de artikelen zijn bevestigd en dat ze verpakt zijn in de originele verpakking.

  In geval van retourneren: vergeet niet het ingevulde retourformulier mee te nemen naar de winkel of bij uw zending te voegen. Zonder het retourformulier kan ROKA uw online bestelde artikelen niet innemen. Van het betreffende ROKA filiaal ontvangt u een retourbewijs. Het factuurbedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening via Multisafepay.

  Het is voor de ROKA winkels niet mogelijk om het aankoopbedrag in contanten terug te geven. Indien u wenst uw aankoop te retourneren, is het belangrijk dat u het retourformulier invult en bijsluit. De kosten van retourzendingen zijn voor uw eigen rekening. Het retourformulier ontvangt u bij uw bestelling.

  Retouradres:
  ROKA Webstore,
  New Yorkstraat 46
  1175 RD Lijnden.

 • Voorraad per filiaal

  Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt waardoor de actuele voorraad afwijkt. Aan de hieronder getoonde voorraad kunnen geen rechten worden ontleend.

  stock_haarlem

  Haarlem

  525456

  stock_tilburg

  Tilburg

  525456
Nog geen account? Nu registreren

Inloggen op je account