Ben je op zoek naar een pak in de omgeving van Amersfoort?

Ben je op zoek naar een trouw kostuum in de omgeving van Amersfoort? Kom dan langs bij Roka! Als bruidegom wil je natuurlijk het trouw kostuum van je leven. Een kwaliteits kostuum zit als gegoten en staat fantastisch. Zodra je het aantrekt, voel je je thuis in jouw trouw kostuum.

Bij ROKA in Haarlem slaag je gegarandeerd voor je trouwkostuum. Maar ook gilets, hemden, schoenen, ercu sjabots en overige accessoires zijn hier ruim voorradig. Alle bekende merken zoals Hugo Boss, Corneliani, Alexander Alesi, Carlo Pignatelli, Cossmo, Kenzo, Roberto Cavalli, Wilvorst, Masterhand, Kimo, Immediate maar ook de schoenen van Jeffrey West, Hugo Boss en Alexander Alesi kan je bekijken in onze winkel.

ROKA in Haarlem is makkelijk te bereiken met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage Cronje bij de Ripperda kazerne (Kleverlaan 12, 2023 JG Haarlem) hier is altijd plek. Je bent bij ons zowel met als zonder afspraak van harte welkom. Bij Roka kan het erg druk zijn. Wij adviseren om hier eenvoudig en gratis een vrijblijvende afspraak te maken om de mooiste trouwkostuums te passen en bekijken.

Tot ziens bij ROKA Haarlem!

maak een afspraak bij ROKA

Winkel informatie

  • Julianapark 20-22
  • 2022 AA Haarlem
  • Tel. 023 52 513 53
Openingstijden
Maandag13.00 uur - 18.00 uur
Dinsdag09.30 uur - 18.00 uur
Woensdag09.30 uur - 18.00 uur
Donderdag09.30 uur - 21.00 uur
Vrijdag09.30 uur - 18.00 uur
Zaterdag09.00 uur - 17.00 uur
Zondag

Best bekeken pakken

Gemiddelde score: 9.5stars
Patrick Seuntiens,
Waardering: review starsSamen met mijn zus liep ik zonder…
Samen met mijn zus liep ik zonder afspraak te hebben gemaakt de winkel binnen om naar trouwpakken te komen kijken. We werden direct hartelijk ontvangen en kregen wat te drinken aangeboden. We kregen en plekje toegewezen aan een tafeltje waar Kevin ons de koffie en thee kwam brengen. Hij begon met het stellen van een aantal vragen over wat ik zocht en na een kort gesprek en het laten zien van de trouwkleding van mijn verloofde ging hij op zoek naar een pak voor mij. Nadat ik het aangetrokken had gaf hij een aantal mogelijkheden en tips. Daarbij luisterde hij goed naar wat ik wou en liet hij mij echt de keuze maken. Na ongeveer anderhalf uur had ik mijn pak gevonden en omdat er niet veel aan vermaakt hoefde te worden. Kon ik het een uurtje later al ophalen. Al met al een hele positieve ervaring voor mij. Patrick
Ralf van Doveren,
Waardering: review starsTop zaak!
Top zaak! Zeer goed geholpen! En leuke verkopers!
Hamed Haydari,
Waardering: review starsKlaar om de ideale outfit voor jou samen te stellen, ambachtelijk en 100% op maat.
In de winkel werd ik heel snel geholpen. Geweldige service!
Jan,
Waardering: review starsIk ben trouw aan ROKA!
Leuke mensen met verstand van zaken die de tijd voor je nemen om eens lekker bij de pakken neer te gaan zitten! 😉👌
Ramon Grandia,
Waardering: review starsZeer tevreden
Zeer tevreden, bedankt Roka Tilburg! Heel erg goed geholpen door de verkoper Kevin. Winkel heeft een goede uitstraling en het personeel is zowel professioneel als gastvrij.
Jalmar Taylor,
Waardering: review starsUitstekend geholpen, tevreden klant
Uitstekend geholpen door Laila Duidelijke uitleg, efficiënt passen, ruime keuze. We zijn erg tevreden met onze keuze
Dhr. Ibrahim ,
Waardering: review starsBedankt Roka medewerkers
Roka Haarlem, Ik ben geholpen door Jolanda en 5 min later stond haar collega laila ook bij. Nadat ze mij een paar vragen hadden gesteld wisten ze ongeveer waar ik precies opzoek naar ben. Al gauw hoefde ik maar een keuze te maken tussen 2 pakken. Zij hebben mij erg goed geholpen en zij waren super attent en enthousiast. Ze zijn echt meedenkend en erg vriendelijk. In deze winkel wordt jou ook de ruimte gegeven en niet gewoon jou een pak willen aansmeren.
Jurgen ,
Waardering: review starsUitstekende service/begeleiding
Uitstekende service / begeleiding bij de aankoop van een trouwpak in Tilburg. Geen opdringende praatjes en eerlijk advies. Naast het product moet je ook (vooral) een klik hebben met de verkoper
Hans Corbeel,
Waardering: review starsZeer deskundig advies bij het zoeken.
Zeer deskundig advies bij het zoeken. Uitstekend geslaagd. Prima personeel
Stephan Wahl,
Waardering: review starsUitstekend geholpen
Vandaag de dag om een trouwpak uit te gaan zoeken. Voor deze speciale gelegenheid ben ik gegaan naar ROKA in Rotterdam. In de winkel aangekomen word je vriendelijk ontvangen door een van de medewerkers. Nadat ik kennis had gemaakt met de verkoopster die mijn zou gaan helpen vandaag zijn we opzoek gegaan naar mijn ideale trouwpak. Ik ben geholpen door Nicole Kik. Super. Meer hoef ik er eigenlijk niet over te zeggen. Ze wist meteen door naar mij te kijken wat voor soort pak ik wilde. Wat voor kleur mij het beste zou staan en daarbij de juiste accessoires. Uiteindelijk zeer goed geslaag met een mooi pak! Op naar mijn trouwdag!!
rene Hartmann,
Waardering: review starstopverkoopster Nicole,vakkundig en goed…
topverkoopster Nicole,vakkundig en goed geholpen,en goed advies en uitleg gegeven,uiteindelijk prachtig pak en schoenen voor mijn trouwen.
Sven ,
Waardering: review starsZeer tevreden
Heel mooi pak gevonden bij Roka Goed geholpen door een vriendelijke medewerkster. Zeer tevreden.
Paul Treffers,
Waardering: review starsTop service en vriendelijke mensen
Top service en vriendelijke mensen . Echt een aanrader
E. Verboon,
Waardering: review starsWe zijn goed geholpen met het uitzoeken…
We zijn goed geholpen met het uitzoeken van een trouwpak. Veel keus en persoonlijke hulp.
Wolter van de Mheen,
Waardering: review starsVandaag geweldig geholpen!!!!
Vandaag geweldig geholpen met het uitzoeken van mijn trouwpak! Een super middag gehad. Kan niet wachten tot de reacties op de bruiloft.