Ben je op zoek naar een pak in de omgeving van Apeldoorn?

Ben je op zoek naar een trouw kostuum in de omgeving van Apeldoorn? Kom dan langs bij Roka! Als bruidegom wil je natuurlijk het trouw kostuum van je leven. Een kwaliteits kostuum zit als gegoten en staat fantastisch. Zodra je het aantrekt, voel je je thuis in jouw trouw kostuum.

Ook de bijpassende accessoires zoals de schoenen van Carlo Pignatelli of Jeffrey West of mooie ivoor kleurige dassen en chabots. ROKA Enschede is makkelijk te bereiken vanaf de A35. Roka Enschede is verkooppunt van alle bekende merken zoals Corneliani, Hans Ubbink, Carlo Pignatelli, Paul Smith, Kenzo, Cossmo, Alexander Alesi, Roberto Cavalli, Masterhand, Wilvorst, Kimo en Immediate.

De vriendelijke en gastvrije medewerkers helpen je graag bij uitzoeken van je outfit voor je bruiloft. Je bent bij ons zowel met als zonder afspraak van harte welkom. Bij Roka Enschede kan het erg druk zijn. Wij adviseren om hier eenvoudig en gratis een vrijblijvende afspraak te maken om de mooiste trouwkostuums te passen en bekijken.

maak een afspraak bij ROKA

Winkel informatie

  • Haaksbergerstraat 126
  • 7513 EA Enschede
  • Tel. 053 43 088 00
Openingstijden
Maandag13.00 uur - 18.00 uur
Dinsdag09.30 uur - 18.00 uur
Woensdag09.30 uur - 18.00 uur
Donderdag09.30 uur - 21.00 uur
Vrijdag09.30 uur - 18.00 uur
Zaterdag09.00 uur - 17.00 uur
Zondag

Best bekeken pakken

Gemiddelde score: 9.5stars
Branco & Marien,
Waardering: review starsSuper service, sfeer en personeel
Wij kwamen zonder afspraak binnen komen lopen op een drukke middag. Na kort wachten werden we fantastisch geholpen, heel ontspannen en zonder druk. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en daardoor onverwacht in één keer geslaagd. Carmen was echt fantastisch.
Sander van Ommen,
Waardering: review starsOntzettend goed geholpen bij Roka
Ontzettend goed geholpen bij Roka door een vriendelijke en zeer proffesionele verkoopster die alles naar mijn wensen afstemde. Zeer tevreden!
Kelvin Scheers,
Waardering: review starsEen warm thuis
Wij hebben vandaag bij ROKA mijn trouwpak uitgekozen, het eerste wat me opviel was het belletje vooraf, je voelt je al thuis voordat je in de winkel ben geweest. Ook in de winkel hartelijk ontvangen. Ik ben geholpen door Chris Hu, een dame die perfecte inspeelde op mijn wensen en een eerlijke mening ! Nogmaals hartelijk dank voor de super service en ik kijk uit naar het eerste pas moment!
Mick B,
Waardering: review starsFijne zaak & prachtig costuum!
Afgelopen zaterdag een prachtig costuum gepast ! Professionele sfeer, klantvriendelijke dame die mij keurig hielp met het perfecte pak! Een aanrader wat mij betreft. Nette zaak en men heeft er verstand van!
Thijn Brockhoff,
Waardering: review starsWat en fantastische winkel.
Wat en fantastische winkel. Hele lieve mensen die weten waar ze het over hebben.
Danny,
Waardering: review starsMooie pakken en een goede service!
Mooie pakken en een goede service!
Youri Haringa,
Waardering: review starsSuper geholpen!
Super geholpen! Verkoopster gaf je echt t gevoel dat je rustig de tijd kon nemen om een en ander te passen. Geen druk, als je wil kopen is dat goed, maar als je nog even de tijd nodig hebt om na te denken is dat ook geen probleem.
Stephan ,
Waardering: review starsFijne winkel met perfecte service
Vandaag bij ROKA Rotterdam geweest voor het uitzoeken van mijn trouwpak. In de winkel heel leuk en vriendelijk geholpen door Ineke. Je ziet dat de medewerkers in de winkel verstand hebben van zaken, weten waar zij het over hebben en echt waarde hechten aan datgene wat jij als klant graag wel en juist niet wilt. Ik ben erg blij met mijn pak en de service die de winkel biedt. Ik raad ROKA Rotterdam dan ook bij iedereen aan!
Wim Heinsbroek,
Waardering: review starsEen echte aanrader.
Een echte aanrader. In deze winkel wordt je in alle rust door kundig personeel geholpen en wordt er nog geluisterd naar de klant! In 1x geslaagd , compleet kostuum ( drie delig), overhemd, stropdas en schoenen. TOP!
Maurice,
Waardering: review starsSuper goed geholpen
Super goed geholpen! Prettig dat je zowel je pak als schoenen en accessoires in 1 winkel kunt kopen! Wellicht iets duurder dan andere winkels, maar je bent wel in 1 keer klaar! Verkoper luistert goed naar wat je wilt, en geeft ook eerlijk een mening als iets niet staat. Nu afwachten of het afspelden en het op maat maken ook goed gaat.
Nelis Kaffa,
Waardering: review starsBij binnenkomst zag ik zoveel…
Bij binnenkomst zag ik zoveel verschillende pakken en zoveel accescoires dat ik er al een hard hoofd in had , dit gaat hem niet worden ( alles meer als 6 kan ik niet meer kiezen ) Ik wist het op dat moment niet meer. Toen kwam Chris , zij heeft mij door het hele proces geleid en begeleid en met zovéél expertise dat het gewoon gelukt is om een compleet trouwpak met alle daarbij horende accesoires van overhemd tot boxershort bij elkaar te vinden de hele outfit ik slaagde dus wel , echt chapeau . Roka bedankt , i sayed yess to the suite .
Martijn Vrijdag,
Waardering: review starsRoka Rotterdam heeft me prima geholpen…
Roka Rotterdam heeft me prima geholpen top personeel dat met eigenlijk al weinig informatie het juiste bij de persoon zoekt, Ook zelf qat mee genomen om er een feest van te maken en dat was geen probleem Kortom top service
Marco Kouwenberg,
Waardering: review starsGeweldige ervaring
Geweldige ervaring. Anemiek de verkoopster gaf kundige advies. Zeer prettig en snel
youri Agterdenbosch,
Waardering: review starsProfessioneel en heel prettig geholpen…
Professioneel en heel prettig geholpen door de verkoopster.
Willem Van der Heijden,
Waardering: review starsAanrader voor je trouwpak
Ervaren, vriendelijke en kundige mensen met een zeer goed oog voor de combinatie tussen de pakken en mij als persoon. Een aanrader!
Oscar,
Waardering: review starsSuper geholpen met veel kennis.
Erg fijn geholpen....ervaring en kwaliteit. Ze smeren je ook niks aan,kijken oprecht wat bij je past...helemaal tevreden huiswaards gegaan. Mvg oscar