Ben je op zoek naar een pak in de omgeving van Arnhem?

Ben je op zoek naar een trouw kostuum in de omgeving van Arnhem? Kom dan langs bij Roka! Als bruidegom wil je natuurlijk het trouw kostuum van je leven. Een kwaliteits kostuum zit als gegoten en staat fantastisch. Zodra je het aantrekt, voel je je thuis in jouw trouw kostuum.

Ook de bijpassende accessoires zoals de schoenen van Carlo Pignatelli of Jeffrey West of mooie ivoor kleurige dassen en chabots. ROKA Enschede is makkelijk te bereiken vanaf de A35. Roka Enschede is verkooppunt van alle bekende merken zoals Corneliani, Hans Ubbink, Carlo Pignatelli, Paul Smith, Kenzo, Cossmo, Alexander Alesi, Roberto Cavalli, Masterhand, Wilvorst, Kimo en Immediate.

De vriendelijke en gastvrije medewerkers helpen je graag bij uitzoeken van je outfit voor je bruiloft. Je bent bij ons zowel met als zonder afspraak van harte welkom. Bij Roka Enschede kan het erg druk zijn. Wij adviseren om hier eenvoudig en gratis een vrijblijvende afspraak te maken om de mooiste trouwkostuums te passen en bekijken.

maak een afspraak bij ROKA

Winkel informatie

  • Haaksbergerstraat 126
  • 7513 EA Enschede
  • Tel. 053 43 088 00
Openingstijden
Maandag13.00 uur - 18.00 uur
Dinsdag09.30 uur - 18.00 uur
Woensdag09.30 uur - 18.00 uur
Donderdag09.30 uur - 21.00 uur
Vrijdag09.30 uur - 18.00 uur
Zaterdag09.00 uur - 17.00 uur
Zondag

Best bekeken pakken

Gemiddelde score: 9.5stars
Christiaan ,
Waardering: review starsWe zijn erg goed en vriendelijk…
We zijn erg goed en vriendelijk geholpen bij de aankoop van mijn "trouwpak", een echte aanrader!
Rick Smal,
Waardering: review starsIk ben ontzettend vriendelijk en op een…
Ik ben ontzettend vriendelijk en op een hele leuke manier geholpen in de zaak. Absoluut een aanrader voor iedere bruidegom. Zeker ook vanwege het assortiment, er is genoeg keus!
Andrew Powell,
Waardering: review starsBijzonder goed geholpen
Bijzonder goed geholpen. Ik ben wegens omstandigheden alleen gekomen maar dit was allerminst een probleem. Kennis en kunde van het personeel is top. Van begin tot eind, alles was tot in detail geregeld. Klasse!!
Customer,
Waardering: review starsTrouwpak uitgezocht in 1 keer
Goed geholpen en dankzij afspraak geen wachttijd. Had eigen pak bij me om gilet bij te zoeken, deze werd met dezelfde zorg uitgezocht als het pak uit hun winkel. Uiteindelijk in 90 min klaar met het vinden van een trouwpak.
Robin Slager,
Waardering: review starsBij Roka een afspraak gemaakt voor mijn…
Bij Roka een afspraak gemaakt voor mijn trouwpak. Ik ben geholpen door Lotte. Ik ben meer dan tevreden. Ik wist dat ik wilde gaan voor een donkerblauw driedelig pak maar was bang dat het er te zakelijk uit zou zien. Ik ben uiteindelijk weggegaan met een prachtig pak dat er alles behalve zakelijk uit ziet. Met wat speelse en moderne details ziet het er uit als een mooi maar chic trouwpak. Ook de service was top! Ik voelde me nergens toe verplicht en alles was mogelijk. We hadden alle tijd en aandacht. Lotte bedankt!
Hr Jasper,
Waardering: review starsTrouwpak Roka Haarlem
Ik ben vanochtend geweest om een trouwpak uit te zoeken de persoon die ons geholpen heeft nam de tijd en na een pak of 5 het laatste pak wat ik aan heb hadden we echt zo van dit is het pak waar ik straks in wil trouwen dus kan niet meer dan 5 sterren geven maar ik ben echt super te vreden Bedankt Roka !!!!
Robbert ,
Waardering: review starsPerfecte zaak
Ruime keuze en geweldige begeleiding/hulp van het personeel
Marco van Vlimmeren,
Waardering: review starsHeel fijn geholpen en heel kundig…
Heel fijn geholpen en heel kundig personeel, eerste keus was gelijk raak, hele prettige losse sfeer
Luuk Ansems,
Waardering: review starsGezellige club.
gezellig een pak uitkiezen met Daan en Kevin! Dit was al een feest opzich!
Patrick Holkenbrink,
Waardering: review starsZeer goede service en ook heel…
Zeer goede service en ook heel vakkundig. Voor iedereen die gaat trouwen een echte aanrader
Michael Slingerland,
Waardering: review starsPersoonlijk een hele fijne ervaring
Persoonlijk een hele fijne ervaring, goede service ontvangen van Carmen. Top winkel. Zal het iedereen aanraden om bij jullie een pak te scoren. Hartelijk dank voor service en medewerking. Groeten Michael Slingerland
Boyan Robek,
Waardering: review starsTrouwpak
Ben helemaal uit heerlen speciaal naar roka Rotterdam gekomen, en ben super geholpen hebben goed kunnen lachen en een prachtig pak uit gekozen
George Karapetyan,
Waardering: review starsAardige mensen
Aardige mensen, top service
Sander,
Waardering: review starsHeldere uitleg, eerlijke feedback en vakkundige benadering.
Heldere uitleg, eerlijke feedback en vakkundige benadering. Zowel bij het telefonisch maken van een afspraak, als bij het uitzoeken van een trouwkostuum. Zeer tevreden over de manier waarop ik begeleid ben in het filiaal in Haarlem.
Roel van der Weerd,
Waardering: review starsTop geholpen
Erg prettig geholpen door Ineke, verstand van zaken, informeel contact, goed advies en totaal niet drammerig.
Reinier Kahle,
Waardering: review starsGoede en fijne service.
Goede en fijne service. Alles is mogelijk en er wordt goed meegedacht. Er wordt goed geluisterd naar wat je wil en er wordt meteen iets mee gedaan. Aanrader
Karlo Hoeve,
Waardering: review starsGoed, deskundig & professioneel advies!
Via Facebook ben ik bij Roka terecht gekomen. Voor mij was Groningen het meest logische / handigste filiaal om een bezoek te brengen. Online even via de site een afspraak gemaakt. Een dag van te voren werd ik gebeld door Roka om de afspraak telefonisch te bevestigen en kreeg ik nog wat parkeertips (erg handig voor als je nog nooit in Groningen centrum bent geweest) De dag zelf werden we om 11 uur ontvangen met een kopje koffie. Daarna passen, meten etc. Gevraagd werd of ik al een bepaalde kleur in gedachte had enz. Na een aantal pakken te hebben gepast direct al definitief een keuze kunnen maken! Goed, deskundig advies gekregen! Op naar 6 april!
Tim Pistorius,
Waardering: review starsTop service, kwaliteit en vakmanschap
Vanaf het moment dat ik besloot om bij Roka te gaan kijken voor mijn trouwpak heb ik alleen maar positieve ervaringen gehad. Ruim twee weken voor de afspraak werd ik gebeld om de afspraak definitief te bevestigen. De dag voor de afspraak nog een sms’je. Samen met mijn ouders & getuigen op zaterdag 17-02-2018 was het dan zover. Netjes ontvangen met een kop koffie en al snel aan tafel. Na een kort gesprek over wat mijn wensen waren en of ik open stond voor ideeën van de verkoper had ik al snel het eerste pak aan. De klik met de verkoper (Kevin) was er al vanaf het eerste moment en hij wist de voor mij perfecte pakken erbij te halen. Tijdens de afspraak werd er alle tijd voor mij genomen en werd ik goed geadviseerd. Sommige pakken meerdere keren gepast. Mede hierdoor ben ik meer dan geslaagd en kan ik iedereen Roka Tilburg aanraden. Ik kan nu al niet wachten op de reactie van mijn toekomstige vrouw en de rest van onze familie en vrienden tijdens onze grote dag op 6-7-18!
Dico,
Waardering: review starsErg tevreden
Er goed geholpen door Nicole, goed geslaagd, een aanrader.