Ben je op zoek naar een pak in de omgeving van Deventer?

Ben je op zoek naar een trouw kostuum in de omgeving van Deventer? Kom dan langs bij Roka! Als bruidegom wil je natuurlijk het trouw kostuum van je leven. Een kwaliteits kostuum zit als gegoten en staat fantastisch. Zodra je het aantrekt, voel je je thuis in jouw trouw kostuum.

Ook de bijpassende accessoires zoals de schoenen van Carlo Pignatelli of Jeffrey West of mooie ivoor kleurige dassen en chabots. ROKA Enschede is makkelijk te bereiken vanaf de A35. Roka Enschede is verkooppunt van alle bekende merken zoals Corneliani, Hans Ubbink, Carlo Pignatelli, Paul Smith, Kenzo, Cossmo, Alexander Alesi, Roberto Cavalli, Masterhand, Wilvorst, Kimo en Immediate.

De vriendelijke en gastvrije medewerkers helpen je graag bij uitzoeken van je outfit voor je bruiloft. Je bent bij ons zowel met als zonder afspraak van harte welkom. Bij Roka Enschede kan het erg druk zijn. Wij adviseren om hier eenvoudig en gratis een vrijblijvende afspraak te maken om de mooiste trouwkostuums te passen en bekijken.

maak een afspraak bij ROKA

Winkel informatie

  • Haaksbergerstraat 126
  • 7513 EA Enschede
  • Tel. 053 43 088 00
Openingstijden
Maandag13.00 uur - 18.00 uur
Dinsdag09.30 uur - 18.00 uur
Woensdag09.30 uur - 18.00 uur
Donderdag09.30 uur - 21.00 uur
Vrijdag09.30 uur - 18.00 uur
Zaterdag09.00 uur - 17.00 uur
Zondag

Best bekeken pakken

Gemiddelde score: 9.4stars
Mitchel Kivits,
Waardering: review starsWij zijn zaterdag met onze zoon een …
Wij zijn zaterdag met onze zoon een trouwpak wezen kopen bij ROKA in Tilburg, wat zijn wij goed geholpen. Een erg goede sfeer, en natuurlijk geslaagd. Mitchel is erg blij met zijn trouwpak. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij iedereen. Nogmaals dank voor de fijne service
Eric Hultermans,
Waardering: review starsUiterst vriendelijk ontvangst.
Uiterst vriendelijk ontvangst. En zeer open en profesioneel advies, waarbij geluisterd word naar de wensen van de klant. Een belangrijk deel ontzorgt waardoor ik erop de mooiste dag van mijn leven er echt prachtig bij zal staan!
klant,
Waardering: review starsUitstekend
Mooi assortiment en vriendelijk/deskundig bediening. Via een afspraak op hun website heb je en korting en alle tijd voor je
Michiel,
Waardering: review starsSuper geholpen
Super geholpen en eerlijke mening gehad wat ze vond ervan vond. Nam genoeg de tijd voor je.
Gerjan van Pelt,
Waardering: review starsPassen was een feest
Passen was een feestelijke ervaring en ik heb er alle vertrouwen in dat het pak schitterend afgeleverd wordt!
Henk en Laura,
Waardering: review starsLeuke middag met goed eindresultaat!
Afgelopen zaterdag had ik een afspraak voor een trouwpak bij Roka Rotterdam. Super goed ontvangen en geholpen door Aisha. Wij waren met een wat grotere groep (5 + ikzelf) en dat was geen enkel probleem. Na een gesprekje begonnen met het passen van colberts en zo steeds verder tot ik mijn trouwpak had gevonden. Wij hebben een hele leuke middag gehad en het eindresultaat mag er zijn :D. Ik ben er erg blij mee. Bedankt Roka!
Kasper,
Waardering: review starsGeslaagd voor een mooi uniek trouwpak :)
Heel vriendelijk personeel die de juiste aansluiting zoekt met de groep. Er wordt goed advies gegeven en niet ‘mee gepraat’. In de winkel is meer dan genoeg variatie tussen de pakken en accessoires. Al met al een hele prettige ervaring en ik ben geslaagd voor een mooi trouwpak :)
marion kooijman,
Waardering: review starsSuper geholpen door Leonie,was fijn om …
Super geholpen door Leonie,was fijn om bij jullie te zijn. Nu op naar de dag.
remco,
Waardering: review starsMooie winkel klant vriendelijk
Mooie winkel klant vriendelijk. Je wordt heel goed geholpen. En ze hebben heel veel mooie pakken.
Anne van Houwelingen,
Waardering: review starsBij binnenkomst in Roka Enschede werden …
Bij binnenkomst in Roka Enschede werden we meteen hartelijk ontvangen door Anneke. Ze heeft ons geweldig geholpen door goed te luisteren naar onze wensen en we hadden al snel het juiste pak gevonden. Omdat we al snel gaan trouwen hebben ze ter plekke het pak afgemeten en ingenomen, zodat we hem dezelfde dag konden meenemen. Fantastische service! Ook tijdens het wachten goed verzorgd met koekjes en thee. Het was het uurtje rijden meer dan waard!
Paul Verweij,
Waardering: review starsErg prettig en relaxe omgeving
Een zeer prettig ontvangst waarbij er alle tijd werd genomen voor een gesprekje en zodoende met zeer veel expertise de juiste snaar weten te raken en het eerste pak was gelijk de goeie. Ondanks meerdere jasjes te hebben gepast was de keus snel gemaakt. Zeker een aanrader en Ineke bedankt voor je expertise.
Gerben Hulsegge,
Waardering: review starsHele leuke en goede hulp gehad bij het …
Hele leuke en goede hulp gehad bij het uitzoeken van mijn trouwpak. Uitgebreid de tijd genomen. Pakken in alle prijsklassen.
Mitchel Jacobs,
Waardering: review starsHele goede en vriendelijke …
Hele goede en vriendelijke service..mooie winkel en veel keuze
DAngelo Verginie,
Waardering: review starsEcht goeie service
Echt goeie service, heel persoonlijk en prettig. Echt een aanrader, echte vakmensen. Pak paste presies met mijn smaak. Ze weten met een klein gesprekje je smaak goed te vertalen naar een ideale pak.
Koen,
Waardering: review starsZeer tevreden klant
Behulpzaam, betrokken en oprecht!
Niels de Hoon,
Waardering: review starsTop winkel
Ze namen de tijd voor me en hebben me uitstekend geholpen. Ik kreeg een duidelijk antwoord op iedere vraag en goede suggesties.