Ben je op zoek naar een pak in de omgeving van Eindhoven?

Ben je op zoek naar een trouwkostuum in de omgeving van Eindhoven? Kom dan langs bij Roka! Als bruidegom wil je natuurlijk het trouwkostuum van je leven. Een kwaliteits kostuum zit als gegoten en staat fantastisch. Zodra je het aantrekt, voel je je thuis in jouw trouwkostuun.

Onze winkel is in het centrum van Tilburg. Parkeren is makkelijk in de Emma parkeergarage. Een klein stukje de Heuvelstraat doorlopen en in een zijstraat bevind zich onze winkel. Ook in dit filiaal hebben we een uitgebreide keuze van kostuums, overhemden, schoenen, dassen en plastrons. Genoeg voor het perfecte kostuum voor je trouwdag.

De bekende merken Hans Ubbink, Corneliani, Carlo Pignatelli, Cossmo. Immediate, Roberto Cavalli, Alexander Alesi, Kimo, Hugo Boss, Wilvorst en Kimo hebben de mooiste pakken voor je klaar hangen om te bekijken en te passen.Ons gezellige team in Tilburg verwelkomt u graag in onze winkel. Het kan druk zijn en we willen graag de tijd nemen voor het uitzoeken van een trouwpak. Maak daarom nu een vrijblijvende afspraak om onze collectie te bekijken en passen.

maak een afspraak bij ROKA

Winkel informatie

  • Telefoonstraat 40
  • 5038 DM Tilburg
  • Tel. 013 535 77 57
Openingstijden
Maandag13.00 uur - 18.00 uur
Dinsdag09.30 uur - 18.00 uur
Woensdag09.30 uur - 18.00 uur
Donderdag09.30 uur - 21.00 uur
Vrijdag09.30 uur - 18.00 uur
Zaterdag09.00 uur - 17.00 uur
Zondag

Best bekeken pakken

Gemiddelde score: 9.5stars
Joris Koster,
Waardering: review starsAardig en goed geholpen
Aardig en goed geholpen
Peter de Jong,
Waardering: review starsGeweldige winkel met zeer proffesioneel personeel
Wat een geweldige winkel qua keus en je word zo ontzettend fijn geholpen. Word enorm mee gedacht en gestyled. Niets is te gek, en je krijgt een eerlijke mening en advies. Wat is dat een verademing. Het personeel is pas blij als jij dat ook bent. Schitterend trouwkostuum gekocht en service is top. Ik zeg doen.
M. Steur,
Waardering: review starsUitstekende service en groot assortiment
Uitstekende service en groot assortiment
Ben Ruiter,
Waardering: review starsGeweldig!
Wij zijn echt enorm blij met onze prachtige pakken. En wat een goede en vriendelijke service! Het personeel van ROKA zorgt er echt voor dat het uitzoeken van je trouwpak een bijzonder uitje is.
Jeroen van Ooijen,
Waardering: review starsROKA (respect, openheid, kundig, aandacht)
En daarbij gastvrij, professioneel, betaalbaar, vriendelijk en eerlijk. Goed geslaagd bij ROKA Tilburg.
T. Holtus,
Waardering: review starsSuper snel en prettig geholpen
Super snel en prettig geholpen. Ik werd direct geholpen en in verband met de haast werd het pak ook direct vermaakt. Kon diezelfde avond het pak al dragen.
Marian,
Waardering: review starszaterdag 14 Juli fantastische ervaring
We zijn zaterdag 14 Juli fantastisch geholpen door Andre. Heel veel aandacht en een hoop humor was zeker een extra. Als je bij jullie geen pak kunt vinden dan vind je er nergens een. Fijn ook om met een complete outfit de deur uit te gaan. Super goedkope vermaakkosten😳👏🏻 En Silvia van de drank.....super cava🥂🍾 Hele fijne zaak, personeel en service. Houden zo! Groetjes Wim en Marian
Fynn,
Waardering: review starsIk dacht binnen 30 minuten weer buiten…
Ik dacht binnen 30 minuten weer buiten te staan omdat ik wist wat het zou moeten worden. Er werd echt wat bijzonders van gemaakt en stond zeker niet met 30 min buiten. Nu zeker de juiste keuze gemaakt dankzij alle adviezen.
Patrick Moget,
Waardering: review starsGoed en netjes geholpen
Goed en netjes geholpen. Ze nemen echt de tijd voor je
Micha Jagers,
Waardering: review starsVooraf al netjes te woord gestaan en…
Vooraf al netjes te woord gestaan en geholpen. Ook in de winkel meer als goed geholpen....Goede service , ze nemen alle tijd en aandacht voor je! Top service
Berend,
Waardering: review starsEen trouwpak gevonden voor mijn bruiloft.
Na in meerdere winkels te zijn teleurgesteld in het aanbod voor trouwpakken heb ik een afspraak bij Roka gemaakt. Vanaf het begin wordt er goed gevraagd naar je interesses, achtergrond en voorkeuren, zaken die allemaal meewegen in het beslissen over je pak. Ook bij het uitzoeken van het pak en mogelijke accesoires werd ik goed geholpen en uiteindelijk zeer tevreden over het uiteindelijke pak waar ik op uitkwam.
Dhr. Nijeboer, Egbert,
Waardering: review starsEen super ervaring gehad bij ROKA in…
Een super ervaring gehad bij ROKA in Haarlem. Kwamen daar om een pak voor de bruidegom te kopen en liepen uiteindelijk meer meerdere pakken de zaak uit, ook voor andere gasten van de bruiloft. Personeel neemt netjes de tijd voor alle mensen en komt met een goed advies.
Wijnliefhebber Leo,
Waardering: review stars200% Tevreden
In eerste instantie dacht ik:"Dit gaat het toch niet worden". Maar dank zij Chris ben ik toch nog geslaagd voor misschien iets meer dan ik van plan was uit te geven, maar wel 200 % tevreden en dat is ook iets waard. Bedankt Chris en team.
Edwin vol,
Waardering: review starsZeer fijn geholpen
Zeer fijn geholpen! Je wordt hier erg goed geholpen en je voelt hier nog echt een gewaardeerd klant. Niets is ze te veel om je van een goede uitleg te voorzien.
u. hoekstra,
Waardering: review starsPrettig geholpen
Prettig geholpen. duidelijk informatie. Afspraken zijn afspraken. Goede keuze, mooie zaak.