Ben je op zoek naar een pak in de omgeving van Hoofddorp?

Ben je op zoek naar een trouw kostuum in de omgeving van Hoofddorp? Kom dan langs bij Roka! Als bruidegom wil je natuurlijk het trouw kostuum van je leven. Een kwaliteits kostuum zit als gegoten en staat fantastisch. Zodra je het aantrekt, voel je je thuis in jouw trouw kostuum.

Bij ROKA in Haarlem slaag je gegarandeerd voor je trouwkostuum. Maar ook gilets, hemden, schoenen, ercu sjabots en overige accessoires zijn hier ruim voorradig. Alle bekende merken zoals Hugo Boss, Corneliani, Alexander Alesi, Carlo Pignatelli, Cossmo, Kenzo, Roberto Cavalli, Wilvorst, Masterhand, Kimo, Immediate maar ook de schoenen van Jeffrey West, Hugo Boss en Alexander Alesi kan je bekijken in onze winkel.

ROKA in Haarlem is makkelijk te bereiken met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage Cronje bij de Ripperda kazerne (Kleverlaan 12, 2023 JG Haarlem) hier is altijd plek. Je bent bij ons zowel met als zonder afspraak van harte welkom. Bij Roka kan het erg druk zijn. Wij adviseren om hier eenvoudig en gratis een vrijblijvende afspraak te maken om de mooiste trouwkostuums te passen en bekijken.

Tot ziens bij ROKA Haarlem!

maak een afspraak bij ROKA

Winkel informatie

  • Julianapark 20-22
  • 2022 AA Haarlem
  • Tel. 023 52 513 53
Openingstijden
Maandag13.00 uur - 18.00 uur
Dinsdag09.30 uur - 18.00 uur
Woensdag09.30 uur - 18.00 uur
Donderdag09.30 uur - 21.00 uur
Vrijdag09.30 uur - 18.00 uur
Zaterdag09.00 uur - 17.00 uur
Zondag

Best bekeken pakken

Gemiddelde score: 9.5stars
Redouan ,
Waardering: review starsIk ben de naam vergeten van dat lieve…
Ik ben de naam vergeten van dat lieve aardige vrouw. Wat een topper ze was open enneerlijk wat betreft me trouwpak, het is dat iki bezet ben ander had ik haar getrouwd hehehe
Jorn Jansen,
Waardering: review starsVeel keus, top service
Na eerst andere winkels bezocht te hebben waar ik niet kon slagen via een tip bij Roka terecht gekomen. Het bleek een gouden tip, ontzettend veel keus in vele verschillende stijlen en perfecte service. Ik zal Roka dan ook zeer aanbevelen aan alle toekomstige bruidegommen.
William Van Wijnen,
Waardering: review starsAanrader
Echt een hele fijne winkel, ik ben bij Roka in Rotterdam geweest, ben heel goed geholpen door Ineke. Had Mn trouwpak in 1,5 uur tijd en kom hem gelijk meenemen naar huis, top service !
J. Van Hal,
Waardering: review starsonce in a lifetime…
Uiteraard een once in a lifetime ervaring! Geslaagd voor een uniek en op maat gezicht trouwpak!
Erik,
Waardering: review starsRoka onderscheidt zich met uitstekende service en klantgerichtheid
Super goed geholpen bij Roka voor mijn trouwpak; een aanrader voor iedere bruidegom. Wat maakt mijn ervaring zo goed: - Goed ontvangst met koffie, thee of wat fris; - Supervriendelijk en geïnteresseerd personeel; - Uitstekende service; vertalen van klantwens naar een uiteindelijk kostuum (Chris, Rotterdam); - Kennis; - Champagne op het moment dat ik mijn keuze had gemaakt. Roka weet van het uitzoeken van een pak een bijzondere ervaring te maken. Iets waar veel winkels iets van kunnen leren. Ga zo door!
Michel van der Sar,
Waardering: review starsPrima proces en zeer vriendelijke…
Prima proces en zeer vriendelijke verkoopster en naaister. Alle tijd genomen om iets moois uit te zoeken en op maat te maken. Aanrader
Ricardo Mannie,
Waardering: review starsUitstekende service en deskundig advies…
Uitstekende service en deskundig advies gekregen! Hierdoor binnen een uur dik geslaagd!
Tim Martens,
Waardering: review starsErg goede service!
Erg goede service! Ik werd goed behandeld en er werd goed geluisterd naar mijn wens! Er werd naar mijn mening geluisterd, maar ook naar hoe de jurk eruit zag zodat we voor het altaar wel een setje zijn.
Rachid El-Esawy,
Waardering: review starsBen erg tevreden met de goede service…
Ben erg tevreden met de goede service bij Roka. Het begint al bij de ontvangst waarbij je gelijk geholpen wordt en gelijk plaats mag nemen waarbij ook gevraagd wordt of je wat wilt drinken. Mijn respect voor mevrouw Laila in de vestiging Haarlem waarbij ze veel geduld heeft gehad voor mij en mijn kleine zoontje van bijna 3. Met behulp van Mevrouw Laila heb ik 2 mooie smoking’s weten te kopen met alle bijbehorende spullen zoals riem, schoenen en strik voor mijn Bruiloft en Photo shoot. De 2 broeken moest worden ingekort en heeft ze kunnen regelen dat ik het binnen 1 uur kon ophalen wat natuurlijk en geweldige service is van Roka wat je bij andere winkels niet hebt. Ben zeer onder de indruk van de zeer ruime collectie en kwaliteit die aanwezig is binnen Roka. Echt een top winkel en raad het iedereen aan en kom zeker terug als ik weer en evenement moet bijwonen. Nogmaals Bedankt Laila en Roka. Jullie hebben mij veel stress bespaart.👍
Sajjad Mahboob,
Waardering: review starsIn één keer geslaagd! 🔥
Mooie zaak, meer dan ruime keuze uit verschillende sneden in bijna elke kleur. Er wordt ruim de tijd voor je genomen er word goed naar je geluisterd en nog beter met je meegedacht. (Thx to Lotte) Voor ieder budget wat mooi's te vinden. We zijn in één keer geslaagd.... (En ik ben een prinses)😉
Mischa Ribbers,
Waardering: review starsZeer vriendelijk en vakkundige…
Zeer vriendelijk en vakkundige verkopers en mooie trouwkleding
Peter,
Waardering: review starsHeel vriendelijk personeel
Heel vriendelijk personeel. Werd goed geluisterd naar de wensen. Top service!
Sam Vijverberg,
Waardering: review starsGenoeg keuze en snel een passend pak…
Genoeg keuze en snel een passend pak bij de sfeer die we op onze dag neer willen zetten!
Jeff ,
Waardering: review starsZeer professioneel geholpen
Zeer professioneel geholpen, de verkoopster stelde mij erg op mijn gemak en dacht over alles mee. Er werden genoeg pakken aangeboden om te passen en ze hielp me op passende wijze mee een keuze te maken.
kevin,
Waardering: review starsNetjes en snel geholpen.
Netjes en snel geholpen.
Robin Vermeer,
Waardering: review starsSuper!
Bij binnen komst gelijk wat te drinken, kon wat langer wachten omdat er nog mensen moesten komen. Leuk opening gesprek en gelijk een klik met het personeel. Vriendelijk en behulpzaam. Leuke uitleg bij etiketjes en de do's & don'ts bij trouwpak/bruiloft. Meerdere pakken kunnen passen en behulpzaam bij het uit en aan doen van de kleding. Na het slagen heerlijk champagne erbij. Al om al een super ervaring.
ramon verhagen,
Waardering: review starsheel goede service.en heel vriendelijk…
heel goede service.en heel vriendelijk geholpen
M. van den Dool,
Waardering: review starsPrettige winkel
We zijn erg prettig geholpen. Niets was te veel gevraagd.