Ben je op zoek naar een pak in de omgeving van Hooddorp?

Ben je op zoek naar een trouw kostuum in de omgeving van Hoofddorp? Kom dan langs bij Roka! Als bruidegom wil je natuurlijk het trouw kostuum van je leven. Een kwaliteits kostuum zit als gegoten en staat fantastisch. Zodra je het aantrekt, voel je je thuis in jouw trouw kostuum.

Bij ROKA in Haarlem slaag je gegarandeerd voor je trouwkostuum. Maar ook gilets, hemden, schoenen, ercu sjabots en overige accessoires zijn hier ruim voorradig. Alle bekende merken zoals Hugo Boss, Corneliani, Alexander Alesi, Carlo Pignatelli, Cossmo, Kenzo, Roberto Cavalli, Wilvorst, Masterhand, Kimo, Immediate maar ook de schoenen van Jeffrey West, Hugo Boss en Alexander Alesi kan je bekijken in onze winkel.

ROKA in Haarlem is makkelijk te bereiken met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage Cronje bij de Ripperda kazerne (Kleverlaan 12, 2023 JG Haarlem) hier is altijd plek. Je bent bij ons zowel met als zonder afspraak van harte welkom. Bij Roka kan het erg druk zijn. Wij adviseren om hier eenvoudig en gratis een vrijblijvende afspraak te maken om de mooiste trouwkostuums te passen en bekijken.

Tot ziens bij ROKA Haarlem!

maak een afspraak bij ROKA

Winkel informatie

  • Julianapark 20-22
  • 2022 AA Haarlem
  • Tel. 023 52 513 53
Openingstijden
Maandag13.00 uur - 18.00 uur
Dinsdag09.30 uur - 18.00 uur
Woensdag09.30 uur - 18.00 uur
Donderdag09.30 uur - 21.00 uur
Vrijdag09.30 uur - 18.00 uur
Zaterdag09.00 uur - 17.00 uur
Zondag

Best bekeken pakken

Gemiddelde score: 9.4stars
Colin Bosch,
Waardering: review starsRoka Enschede
Ik ben bij Roka Enschede geweest. De verkoopster Monique laat zien veel verstand te hebben van trouwpakken, daarnaast heeft ze leuke humor die het soms wat spannende moment erg luchtig en gezellig maken. Ik wou iets appart, Monique begreep dit direct en heeft hier mooi op ingespeeld. Ik ben erg blij dat ik Het pak voor onze bijzondere dag heb gevonden
Dennis,
Waardering: review starsVan te voren een afspraak gemaakt.
Van te voren een afspraak gemaakt. Op de dag van afspraak in een leuke en ontspannen sfeer ontvangen. Er werd goed geluisterd en doorgevraagd over de wensen, af en toe wat tips/voorstellen tussen door met het passen. Hierdoor zijn wij tot een pak gekomen welke zeer naar wens is uitgekozen.
Melvin Djo,
Waardering: review starsGeweldig geholpen door Daniëlle en de …
Geweldig geholpen door Daniëlle en de rest van de mensen bij Roka. Erg ongedwongen en merkbare professionaliteit. Zeer tevreden met de aankoop
Dennis Terpstra,
Waardering: review starsSnelle en accurate behulpzaamheid
Snelle en accurate hulp bij het uitzoeken van het trouw pak. Ook alle accessoires fijn onder 1 dak. Marianne blijkt een vertrouwd gezicht te zijn in de zaak en heeft een professionele kijk op je trouwdag en wat je qua kleur nodig hebt als persoon. Bereikbaarheid is wat lastig, maar dit bleek uiteindelijk geen noemenswaardige problematiek te geven. Gewoon prima zaak voor jou complete trouw pak!
jeroen van der weide,
Waardering: review starsRoka Rotterdam is mij erg goed …
Roka Rotterdam is mij erg goed bevallen. Goed en vriendelijk personeel met veel verstand van hun vakgebied. Tonen interesse in de klant en zijn wensen. Kortom echt een aanrader om heen te gaan als je op zoek bent naar een pak
BHG Koning ter Heege,
Waardering: review starsGezellige ontspannen sfeer
Gezellige ontspannen sfeer, en vriendelijk personeel. En goed advies en hulp
RM,
Waardering: review starsSuper blij met mijn aankoop! Goed gevoel heb ik er bij!
Wat heb ik dankzij Roka een leuke en geslaagde dag achter de rug! Het maken van een afspraak via de website ging gemakkelijk en dit werd netjes telefonisch bevestigd. Bij aankomst netjes ontvangen en keurig op tijd geholpen. Het uitkiezen van een pak was een hele leuke ervaring, waarbij we uiteindelijk mijn pak gevonden hebben. Dat was een leuk zoekproces. Naast het pak ook helemaal aangekleed met alle accessoires, ook daar geen spijt van! Helemaal ready voor de grote dag! De verkoopster heeft me onwijs goed geholpen. De manier waarop ze dat deed was erg vriendelijk maar ook vooral gezellig. Kortom: elke bruidegom raad ik aan hier een pak te kopen (schoenen trouwens ook!). De keuze is reuze en de bediening is top!!!
Nick C.,
Waardering: review starsIk ben echt heel erg fijn geholpen bij …
Ik ben echt heel erg fijn geholpen bij Roka. Ik heb zeker mijn droom pak gevonden! Mocht je opzoek zijn naar een trouwpak dan raad ik Roka echt aan!
Jeroen Kwee,
Waardering: review starsDeskundig en goed advies
Deskundig en goed advies. Eerlijk over wat er wel en niet kan en mooi staat, persoonlijke mening van zowel mij als bruidegom als mijn gasten stonden centraal. Maar ook de mening Marijke. Dat werkt prettig. Veel dank
John Busink,
Waardering: review starsGeweldig geslaag!
TOP service! Onze zoon was best zenuwachtig. Hier werd leuk op ingespeeld waardoor er bij hem meer rust kwam. Er wordt leuk meegedacht in de stijl die je wil en wat je een beetje voor ogen hebt om te dragen. Onze zoon is boven verwachting geslaagd met een bijzonder mooi, niet alledaags pak. En wij zijn ook super trots! De reviews die ik heb gelezen op internet zijn niet overdreven....ze zijn het ook waard! Bedankt.
Klant,
Waardering: review starsGoed geholpen
Goed geholpen, werd de tijd genomen en uiteindelijk goed geslaagd!
mevrouw van de Kamp,
Waardering: review starsTop service!
Bij binnenkomst al een goed gevoel bij André. Top service en goed geslaagd. Zeker een aanrader
Robert Verschraagen,
Waardering: review starsZeer netjes geholpen en een prachtig …
Zeer netjes geholpen en een prachtig pak uitgezocht, super!
Henk van Es,
Waardering: review starsSuper geholpen door Andre'!
Super geholpen door Andre'! Gisteren heb ik mijn complete trouwoutfit gevonden bij Roka. Er werd ruim de tijd voor me genomen en hebben een leuke 2,5 uur gehad met Andre'. Ik werd heel netjes geholpen maar we hebben ook echt gelachen!!! Ik kijk nu al uit naar mijn afspeld-afspraak. Ik kan je Roka echt aanbevelen wanneer je op zoek bent naar een (trouw)pak. Groetjes Henk van Es
Marco,
Waardering: review starsBij Roka hangt een prettige en …
Bij Roka hangt een prettige en gezellige sfeer en wordt uitgebreid de tijd genomen om een geschikt pak te vinden. De verkoopster kwam met goede suggesties, zonder opdringerig te zijn. En gaf tevens vooraf een duidelijk beeld van de mogelijkheden en verwachte kosten.