Ben je op zoek naar een pak in de omgeving van Maastricht?

Ben je op zoek naar een trouw kostuum in de omgeving van Maastricht? Kom dan langs bij Roka! Als bruidegom wil je natuurlijk het trouw kostuum van je leven. Een kwaliteits kostuum zit als gegoten en staat fantastisch. Zodra je het aantrekt, voel je je thuis in jouw trouw kostuum.

Onze winkel is in het centrum van Tilburg. Parkeren is makkelijk in de Emma parkeergarage. Een klein stukje de Heuvelstraat doorlopen en in een zijstraat bevind zich onze winkel. Ook in dit filiaal hebben we een uitgebreide keuze van kostuums, overhemden, schoenen, dassen en plastrons. Genoeg voor het perfecte kostuum voor je trouwdag.

De bekende merken Hans Ubbink, Corneliani, Carlo Pignatelli, Cossmo. Immediate, Roberto Cavalli, Alexander Alesi, Kimo, Hugo Boss, Wilvorst en Kimo hebben de mooiste pakken voor je klaar hangen om te bekijken en te passen.Ons gezellige team in Tilburg verwelkomt u graag in onze winkel. Het kan druk zijn en we willen graag de tijd nemen voor het uitzoeken van een trouwpak. Maak daarom nu een vrijblijvende afspraak om onze collectie te bekijken en passen.

maak een afspraak bij ROKA

Winkel informatie

  • Telefoonstraat 40
  • 5038 DM Tilburg
  • Tel. 013 535 77 57
Openingstijden
Maandag13.00 uur - 18.00 uur
Dinsdag09.30 uur - 18.00 uur
Woensdag09.30 uur - 18.00 uur
Donderdag09.30 uur - 21.00 uur
Vrijdag09.30 uur - 18.00 uur
Zaterdag09.00 uur - 17.00 uur
Zondag

Best bekeken pakken

Gemiddelde score: 9.5stars
Carlo Arends,
Waardering: review starsPrima geholpen
Prima geholpen. Vriendelijk, vakkundig. Maar bovenal een mooie collectie waar ik al reeds lange tijd naar op zoek was. dwz, bijzonder maar niet over de top. Gewoon perfect. Mvrgr "A Men's Paassion" Muzikale professionals met Passie. duoamenspassion Carlo Arends
Roeland Turksema,
Waardering: review starsperfect geregeld
mooie winkel vriendelijke medewerkers perfect geregeld
Orry de Beer,
Waardering: review starsZeer fijne service
Zeer fijne service. Personeel heeft verstand van zaken en voelen goed aan wat de wens van de klant is.
Jurgen Hofland,
Waardering: review starsEen geweldige zaak
Een geweldige zaak. Wij zijn super geholpen door Annemiek, vakkundig en zeer vriendelijk. Iedereen die gaat trouwen zou ik naar Roka sturen.
Thijs Brus,
Waardering: review starsIn 1 woord: TOP
Geweldig geholpen door Monique bij Roka Enschede. Alsof ze gedachten kon lezen kwam ze met een kostuum aan die ik al die tijd al on mijn hoofd dat... Leuke sfeer in de winkel, zeer ruime keus en geweldig behulpzaam personeel. Wat ik zelf bijzonder fijn vond was de lekker nuchteren manier van benadering. In 1 woord; Top
Chris Traas*,
Waardering: review starsNiets op aan te merken
Goede, vriendelijke en professionele service... Een aanrader..
Johan Wennink,
Waardering: review starsOprechte en goede service
Eerlijk en oprecht geholpen bij Roka in Enschede. Aan de hand van een kort gesprek wordt bepaald wat er gepast gaat worden. De medewerkster (Moniek) liet het vooral vanuit mijzelf komen. Hele fijne ervaring. Nogmaals hartelijk dank.
Tim Goed,
Waardering: review starsSuper blij er mee
Ik werd goed ontvangen, eerst een kort praatje en vragen over wat ik zelf in gedachte had. Zelfs met mijn grote maten hadden ze van alles wel wat om te passen en in verschillende kleuren. Alles is in overleg gegaan en ze hebben me perfect geadviseerd. Vrolijke en vriendelijk personeel. En als afsluiter geproost met champagne.
Henk Groen,
Waardering: review starsSuper fijne begeleiding gehad bij Roka…
Super fijne begeleiding gehad bij Roka Haarlem leuke winkel, en vriendelijk en gepassioneerd personeel. Veel tips mee gekregen voor het dragen van mijn pak en ook veel geleerd over mogelijke kleurkombinaties. Ook attent met het verzorgen van drinken Bedankt Frank voor de top begeleiding!
EelcoF,
Waardering: review starsBlije klant!!
Zeer goede service en helemaal geslaagd!!
Wouter ,
Waardering: review starsAanrader!
Super hoe Nicole me heeft geholpen bij mijn keuze! Haar passie en enthousiasme spatte er vanaf en door haar ervaring voelde ze stijl en sfeer precies aan. Dankzij haar begeleiding ben ik hier in één keer geslaagd! Top zaak en een uitstekende service. Aanrader!
Jimmy,
Waardering: review starsSuper goed geholpen
Super goed geholpen! Absoluut een aanrader voor als je gaat trouwen. Deskundig advies en ze nemen alle tijd voor je. Ik ben geslaagd.
Alwin de Vries,
Waardering: review starsheel vrolijk en behulpzaam personeel
heel vrolijk en behulpzaam personeel . ze geven ook eerlijk hun eigen mening !
Dennis Ros,
Waardering: review starsEen ruime keuze aan trouwpakken en je…
Een ruime keuze aan trouwpakken en je wordt erg leuk en vriendelijk geholpen. 👍🏻
John de Buck,
Waardering: review starsSuper vriendelijk en niets is te veel
Super vriendelijk en niets is te veel, heel goeie ervaring. Als mensen bij mij in België iets vragen voor een kostuum ga ik dit zeker doorverwijzen naar jullie.