Ben je op zoek naar een pak in de omgeving van Tilburg?

Ben je op zoek naar een trouw kostuum in de omgeving van Tilburg? Kom dan langs bij Roka! Als bruidegom wil je natuurlijk het trouw kostuum van je leven. Een kwaliteits kostuum zit als gegoten en staat fantastisch. Zodra je het aantrekt, voel je je thuis in jouw trouw kostuum.

Onze winkel is in het centrum van Tilburg. Parkeren is makkelijk in de Emma parkeergarage. Een klein stukje de Heuvelstraat doorlopen en in een zijstraat bevind zich onze winkel. Ook in dit filiaal hebben we een uitgebreide keuze van kostuums, overhemden, schoenen, dassen en plastrons. Genoeg voor het perfecte kostuum voor je trouwdag.

De bekende merken Hans Ubbink, Corneliani, Carlo Pignatelli, Cossmo. Immediate, Roberto Cavalli, Alexander Alesi, Kimo, Hugo Boss, Wilvorst en Kimo hebben de mooiste pakken voor je klaar hangen om te bekijken en te passen.Ons gezellige team in Tilburg verwelkomt u graag in onze winkel. Het kan druk zijn en we willen graag de tijd nemen voor het uitzoeken van een trouwpak. Maak daarom nu een vrijblijvende afspraak om onze collectie te bekijken en passen.

maak een afspraak bij ROKA

Winkel informatie

  • Telefoonstraat 40
  • 5038 DM Tilburg
  • Tel. 013 535 77 57
Openingstijden
Maandag13.00 uur - 18.00 uur
Dinsdag09.30 uur - 18.00 uur
Woensdag09.30 uur - 18.00 uur
Donderdag09.30 uur - 21.00 uur
Vrijdag09.30 uur - 18.00 uur
Zaterdag09.00 uur - 17.00 uur
Zondag

Best bekeken pakken

Gemiddelde score: 9.4stars
Mevr. Rolfes, Corinne,
Waardering: review starsMijn vrouw en ik zijn vanmiddag in het …
Mijn vrouw en ik zijn vanmiddag in het filiaal Rotterdam van Roka geweest. We hebben deze winkel via internet gevonden, afspraak online gemaakt. We waren opzoek naar een kostuum, voor de Trouwdag van onze dochter. Het was onze 1e kennismaking met Roka, We zijn zo leuk en professioneel geholpen door Nicole, ze kent haar vak, heeft oog voor detail onder het genot van een heerlijk kopje cappuccino. De coupeuse Ria heeft het e.e.a. afgespeld om het kostuum, gilet en overhemd op maat te maken. Top! Over 2 weken is het vermaken klaar. We kijken hier naar uit voor het uiteindelijke resultaat. Wel een beetje spijt dat we een glas Prosecco hebben afgeslagen die we kregen aangeboden. Misschien over 2 weken wel. Bedankt Nicole en Ria tot over 2 weken.
Hans Gelens,
Waardering: review starswij zijn heel fijn en plezierig …
wij zijn heel fijn en plezierig geholpen. we waren wat gespannen omdat je niet weet wat je kan verwachten, maar Danielle, de verkoopster zorgde voor een ontspannen sfeer. Het passen en kleurkeuze paste ook precies bij onze keuze. ook de accessoires klopte perfect. tot nog toe zijn wij dik tevreden over ROKA
C.A. De Pijper,
Waardering: review starsUitstekende service
Goede begeleiding tijdens het door passen. Ondanks het druk was op zaterdag middag werd er alle tijd genomen.
Kenneth Corstanje,
Waardering: review starsFantastisch opgevangen erg persoonlijk
Fantastisch opgevangen erg persoonlijk. Een medewerkster die begrijpt wat de klant wil maar ook ander voorbeelden geeft. Tevens een afspraak gemaakt om het pak te passen en op te halen, met dezelfde verkoopster wat vanuit haar kwam. Fantastische ervaring.
Jori ,
Waardering: review starszeer goed geholpen!
zeer goed geholpen op een zeer drukke dag. Al met al nog snel en soepel verlopen. Heel blij met het pak wat gekocht is!
Sjef ,
Waardering: review starsZe nemen ruim de tijd en denken goed …
Ze nemen ruim de tijd en denken goed mee met de mogelijkheden. Erg plezierige ervaring.
Renaldo Kuper,
Waardering: review starsGeweldig geholpen bij Roka Enschede
Geweldig geholpen bij Roka Enschede. Toen we naar binnen liepen wist ik al helemaal wat het moest worden. Door uitstekende hulp en professioneel advies van Anneke is het uiteindelijk geheel anders geworden dan wat ik had gedacht. Super gaaf pak uitgezocht met alles er op en er aan voor een nog mooiere en speciale dag.
PvB,
Waardering: review starsFijn geholpen en er werd rustig de tijd genomen
Fijn geholpen en er werd rustig de tijd voor ons genomen. Een kop koffie bij entree en een glaasje bubbels bij de aankoop van het pak maken de dag wel af.
Branco,
Waardering: review starsOndanks de drukte van zaterdag erg goed …
Ondanks de drukte van zaterdag erg goed geholpen. Er werd alle tijd genomen en zeker niet gehaast. Een aanrader voor iedereen.
Roy de Boer,
Waardering: review starsZeer vriendelijk geholpen en gelachen …
Zeer vriendelijk geholpen en gelachen met de verkoopster die ons heeft geholpen. Het was of het famile van ons was.
Sander,
Waardering: review starsSuper geholpen bij Roka Tilburg
Super geholpen bij Roka Tilburg. Klantvriendelijk en professioneel. Top!
Remi Sebel,
Waardering: review starsPerfect geholpen door Ineke!
Perfect geholpen door Ineke!
Paula,
Waardering: review starsEerlijk vakmanschap.
Hier werken vakmensen die je eerlijk helpen aan een goede keus. Conform afspraak stond er een medewerker voor ons klaar toen we binnen liepen. Ze nemen echt de tijd om je te helpen een goede keus te maken. Daarbij geven ze eerlijk advies.
Niels van den Aker,
Waardering: review starsHeel goed geholpen
Heel goed geholpen, personeel neemt de tijd voor je, luistert goed en geeft perfecte adviezen.
Jeroen,
Waardering: review starsSuper goede service
Super goede service. Heel erg fijn geholpen door jaap !! Hartstikke bedankt
Bryant Balla,
Waardering: review starsGoede service en zeer klantvriendelijk!
Goede service en zeer klantvriendelijk!
Jasper P,
Waardering: review starsMijn ROKA-ervaring
Ik ben vandaag bij ROKA Groningen geweest voor een trouwpak op maat. Ik ben uitstekend geholpen door Evelien en haar professionele mening heeft een doorslaggevende rol gespeeld in de aankoop. Het eerste pak was gelijk goed en ik heb een onvergetelijke middag gehad! Ik kijk uit naar de vervolg afspraak om mijn maatpak op te halen. Bedankt voor de geweldige ervaring!
A.F. Stam,
Waardering: review starsNostalgisch moment
Goed ontvangen, al direct een kopje koffie of thee aangeboden gekregen en na half uurtje geholpen door uitstekende kracht met oog voor detail en kleur! Alles perfect op elkaar aangepast en alle producten van mooie kwaliteit. Gingen na twee uur met een uiterst tevreden gevoel op huis aan! Was reeds het derde trouwkostuum als ouders voor onze drie zonen! Nostalgisch moment!
Sandro Payo Cornelisz,
Waardering: review starsEcht heel goed geholpen door Daniëlle
Echt heel goed geholpen door Daniëlle. Top service.