Ben je op zoek naar een pak in de omgeving van Zaanstad?

Ben je op zoek naar een trouw kostuum in de omgeving van Zaanstad? Kom dan langs bij Roka! Als bruidegom wil je natuurlijk het trouw kostuum van je leven. Een kwaliteits kostuum zit als gegoten en staat fantastisch. Zodra je het aantrekt, voel je je thuis in jouw trouw kostuum.

Bij ROKA in Haarlem slaag je gegarandeerd voor je trouwkostuum. Maar ook gilets, hemden, schoenen, ercu sjabots en overige accessoires zijn hier ruim voorradig. Alle bekende merken zoals Hugo Boss, Corneliani, Alexander Alesi, Carlo Pignatelli, Cossmo, Kenzo, Roberto Cavalli, Wilvorst, Masterhand, Kimo, Immediate maar ook de schoenen van Jeffrey West, Hugo Boss en Alexander Alesi kan je bekijken in onze winkel.

ROKA in Haarlem is makkelijk te bereiken met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage Cronje bij de Ripperda kazerne (Kleverlaan 12, 2023 JG Haarlem) hier is altijd plek. Je bent bij ons zowel met als zonder afspraak van harte welkom. Bij Roka kan het erg druk zijn. Wij adviseren om hier eenvoudig en gratis een vrijblijvende afspraak te maken om de mooiste trouwkostuums te passen en bekijken.

Tot ziens bij ROKA Haarlem!

maak een afspraak bij ROKA

Winkel informatie

  • Julianapark 20-22
  • 2022 AA Haarlem
  • Tel. 023 52 513 53
Openingstijden
Maandag13.00 uur - 18.00 uur
Dinsdag09.30 uur - 18.00 uur
Woensdag09.30 uur - 18.00 uur
Donderdag09.30 uur - 21.00 uur
Vrijdag09.30 uur - 18.00 uur
Zaterdag09.00 uur - 17.00 uur
Zondag

Best bekeken pakken

Gemiddelde score: 9.4stars
Sjef ,
Waardering: review starsZe nemen ruim de tijd en denken goed …
Ze nemen ruim de tijd en denken goed mee met de mogelijkheden. Erg plezierige ervaring.
Renaldo Kuper,
Waardering: review starsGeweldig geholpen bij Roka Enschede
Geweldig geholpen bij Roka Enschede. Toen we naar binnen liepen wist ik al helemaal wat het moest worden. Door uitstekende hulp en professioneel advies van Anneke is het uiteindelijk geheel anders geworden dan wat ik had gedacht. Super gaaf pak uitgezocht met alles er op en er aan voor een nog mooiere en speciale dag.
PvB,
Waardering: review starsFijn geholpen en er werd rustig de tijd genomen
Fijn geholpen en er werd rustig de tijd voor ons genomen. Een kop koffie bij entree en een glaasje bubbels bij de aankoop van het pak maken de dag wel af.
Branco,
Waardering: review starsOndanks de drukte van zaterdag erg goed …
Ondanks de drukte van zaterdag erg goed geholpen. Er werd alle tijd genomen en zeker niet gehaast. Een aanrader voor iedereen.
Roy de Boer,
Waardering: review starsZeer vriendelijk geholpen en gelachen …
Zeer vriendelijk geholpen en gelachen met de verkoopster die ons heeft geholpen. Het was of het famile van ons was.
Sander,
Waardering: review starsSuper geholpen bij Roka Tilburg
Super geholpen bij Roka Tilburg. Klantvriendelijk en professioneel. Top!
Remi Sebel,
Waardering: review starsPerfect geholpen door Ineke!
Perfect geholpen door Ineke!
Paula,
Waardering: review starsEerlijk vakmanschap.
Hier werken vakmensen die je eerlijk helpen aan een goede keus. Conform afspraak stond er een medewerker voor ons klaar toen we binnen liepen. Ze nemen echt de tijd om je te helpen een goede keus te maken. Daarbij geven ze eerlijk advies.
Niels van den Aker,
Waardering: review starsHeel goed geholpen
Heel goed geholpen, personeel neemt de tijd voor je, luistert goed en geeft perfecte adviezen.
Jeroen,
Waardering: review starsSuper goede service
Super goede service. Heel erg fijn geholpen door jaap !! Hartstikke bedankt
Bryant Balla,
Waardering: review starsGoede service en zeer klantvriendelijk!
Goede service en zeer klantvriendelijk!
Jasper P,
Waardering: review starsMijn ROKA-ervaring
Ik ben vandaag bij ROKA Groningen geweest voor een trouwpak op maat. Ik ben uitstekend geholpen door Evelien en haar professionele mening heeft een doorslaggevende rol gespeeld in de aankoop. Het eerste pak was gelijk goed en ik heb een onvergetelijke middag gehad! Ik kijk uit naar de vervolg afspraak om mijn maatpak op te halen. Bedankt voor de geweldige ervaring!
A.F. Stam,
Waardering: review starsNostalgisch moment
Goed ontvangen, al direct een kopje koffie of thee aangeboden gekregen en na half uurtje geholpen door uitstekende kracht met oog voor detail en kleur! Alles perfect op elkaar aangepast en alle producten van mooie kwaliteit. Gingen na twee uur met een uiterst tevreden gevoel op huis aan! Was reeds het derde trouwkostuum als ouders voor onze drie zonen! Nostalgisch moment!
Sandro Payo Cornelisz,
Waardering: review starsEcht heel goed geholpen door Daniëlle
Echt heel goed geholpen door Daniëlle. Top service.
Niels Snijders,
Waardering: review starsZeer goed en deskundig geholpen
Zeer goed en deskundig geholpen door Monique bij Roka Enschede. Verstand van zaken en meedenkend. Ze had snel door wat de wensen waren en we kwamen snel tot het perfecte trouwpak!
Edt,
Waardering: review starsHartelijke en persoonlijke ontvangst
Hartelijke en persoonlijke ontvangst. Er werd goed naar de wensen geluisterd en er is tijd genomen voor mij alleen. Zelfs een drankje gekregen om het weekend in te luiden!
Colin Bosch,
Waardering: review starsRoka Enschede
Ik ben bij Roka Enschede geweest. De verkoopster Monique laat zien veel verstand te hebben van trouwpakken, daarnaast heeft ze leuke humor die het soms wat spannende moment erg luchtig en gezellig maken. Ik wou iets appart, Monique begreep dit direct en heeft hier mooi op ingespeeld. Ik ben erg blij dat ik Het pak voor onze bijzondere dag heb gevonden
Dennis,
Waardering: review starsVan te voren een afspraak gemaakt.
Van te voren een afspraak gemaakt. Op de dag van afspraak in een leuke en ontspannen sfeer ontvangen. Er werd goed geluisterd en doorgevraagd over de wensen, af en toe wat tips/voorstellen tussen door met het passen. Hierdoor zijn wij tot een pak gekomen welke zeer naar wens is uitgekozen.