Ben je op zoek naar een pak in de omgeving van Zwolle?

Ben je op zoek naar een trouw kostuum in de omgeving van Zwolle? Kom dan langs bij Roka! Als bruidegom wil je natuurlijk het trouw kostuum van je leven. Een kwaliteits kostuum zit als gegoten en staat fantastisch. Zodra je het aantrekt, voel je je thuis in jouw trouw kostuum.

Ook de bijpassende accessoires zoals de schoenen van Carlo Pignatelli of Jeffrey West of mooie ivoor kleurige dassen en chabots. ROKA Enschede is makkelijk te bereiken vanaf de A35. Roka Enschede is verkooppunt van alle bekende merken zoals Corneliani, Hans Ubbink, Carlo Pignatelli, Paul Smith, Kenzo, Cossmo, Alexander Alesi, Roberto Cavalli, Masterhand, Wilvorst, Kimo en Immediate.

De vriendelijke en gastvrije medewerkers helpen je graag bij uitzoeken van je outfit voor je bruiloft. Je bent bij ons zowel met als zonder afspraak van harte welkom. Bij Roka Enschede kan het erg druk zijn. Wij adviseren om hier eenvoudig en gratis een vrijblijvende afspraak te maken om de mooiste trouwkostuums te passen en bekijken.

maak een afspraak bij ROKA

Winkel informatie

  • Haaksbergerstraat 126
  • 7513 EA Enschede
  • Tel. 053 43 088 00
Openingstijden
Maandag13.00 uur - 18.00 uur
Dinsdag09.30 uur - 18.00 uur
Woensdag09.30 uur - 18.00 uur
Donderdag09.30 uur - 21.00 uur
Vrijdag09.30 uur - 18.00 uur
Zaterdag09.00 uur - 17.00 uur
Zondag

Best bekeken pakken

Gemiddelde score: 9.5stars
Meko Shishoyan,
Waardering: review starsTop geholpen
Top geholpen, ROKA Haarlem dank jullie wel!
en snelste van dienst kunnen zijn).,
Waardering: review starsRoka Rotterdam een bedrijf die zorgd voor een glimlach.
Ik ging met me ouders naar Roka Rotterdam waar ik een afspraak had gemaakt. Bij binnenkomst merk je de enthousiasme van de medewerkers. Dat geeft gelijk een goed gevoel. De tijd dat ze in je steken met passen en uitleggen is heel prettig. Als je een mooi trouwpak zoek en met een glimlach naar huis wilt moet je echt naar Roka.
Daniël de Wit,
Waardering: review starsFijne, persoonlijke service
Fijne, persoonlijke service met ruim de tijd en professioneel advies. Zelfs nu ik qua gezondheid wat minder was, alle geduld en tips!
Olivier Sauvage,
Waardering: review starsNet als 80 procent van de aanstaande…
Net als 80 procent van de aanstaande bruidegommen was ik in de overtuiging om een blauw pak aan te schaffen. Na enig onderzoek op de website had ik enkele pakken die ik sowieso wilde passen. De vriendelijke medewerkster wees me er op, dat het wauw gevoel wel aanwezig moest zijn bij het passen van het pak. Helaas, ontbrak het toch een beetje bij de blauwe pakken. Ze opperde om toch naast blauw iets anders te passen, een petrol groen pak. Ik trok het jasje aan, samen met het gilet. Ik was aangenaam verrast. Bij dit pak was ik zichtbaar blij, hét was af. Binnenkort mag ik terug om het pak definitief op te halen, ik verheug me er nu al op! Bedankt ROKA Tilburg, dat jullie hebben meegeholpen om er een mooie ervaring van te maken!
Erik de Jong,
Waardering: review starsSuper vriendelijk geholpen.
Super vriendelijk geholpen. Ook fijn dat ze je wat etiquette meegeven over het dragen van een pak. En alle bijkomende accessoires voor je pak in kleur is aanwezig Ga ze zeker aanraden bij vrienden en familie. Dank jullie wel xx
Klant,
Waardering: review starsTop zaak!
Een hele fijne winkel met professioneel, behulpzaam en gezellig personeel. Erg tevreden over de manier van helpen en meedenken. Het proces van het uitzoeken van een pak is goed opgebouwd, waardoor het leuk blijft om verschillende pakken te passen. Daarom raad ik Roka aan iedereen aan die op zoek is naar een mooi trouwpak voor deze belangrijke dag!
Elco Zeijlmans,
Waardering: review starsTop geholpen
Top geholpen, aardige mensen met goede kennis.
Mario,
Waardering: review starsUitermate gezellige winkel met goed…
Uitermate gezellige winkel met goed hulp en advies
Remy Adriaensen,
Waardering: review starsWat een ervaring!
Trouwpak kopen...... Stress!!! Dat ging er in mijn hoofd rond. Mijzelf online aangemeld bij de vestiging in Haarlem. Mijn 2 getuigen en zwager mee gevraagd voor hun oordeel en de gezelligheid. Goed ontvangst met een lekkere bak koffie, vriendelijk personeel en een mooie winkel. Mijn maten zittend aan een tafel en ik passen passen passen. Wat was het een leuke ervaring en ook gelijk geslaagd ook! Er werd echt ingespeeld op mijn wens en goed geluisterd naar waar wij van houden. Personeel heeft veel kennis en is super behelpend. Na het slagen een heerlijke prosecco voor ons vieren. Wat een top ervaring. Toen wij naar buiten liepen was al de stress weg en liep ik met een brede lach naar buiten. Bedankt ROKA!! Top! Remy Adriaensen uit zaandam.
Leon de la Bije ,
Waardering: review starsProfessioneel ingericht concept en mooi…
Professioneel ingericht concept en mooi assortiment
Robin van Os,
Waardering: review starstop zaak en super klantvriendelijk
Vanaf het moment van binnenkomen had ik me geen betere zaak kunnen bedenken! Super geholpen, top advies en me het naar me zin laten hebben, want het is NIET spannend maar leuk en zo heb ik het ook mogen ervaren. Bedankt voor alles
Sander Lodder,
Waardering: review starsUitstekende service, mooi trouwpak
Uitstekend geholpen met als resultaat een verrassend en gaaf trouwpak. Vakkundig en vriendelijk geholpen tijdens de passessie, goede balans tussen advies en op de achtergrond blijven
Bert Dekker,
Waardering: review starsAanrader voor de vlotte man
Heerlijk vlot en deskundig door het uitzoeken en passen heen geholpen. Keurig verzorgd concept, naar eigen inbreng en wensen word goed geluisterd, maar wel het tempo in gehouden. Door erg prettige medewerker geholpen.
Wouter,
Waardering: review starsTop geholpen
Top geholpen. Fijne service en meer dan genoeg keuze!
Frank Schellekens,
Waardering: review starsAl voor de afspraak heeft Roka…
Al voor de afspraak heeft Roka telefonisch contact gezocht. De aanpak voelde erg persoonlijk. Ook tijdens de afspraak zijn we fijn ontvangen door Jaap, een deskundige verkoper. Hij gaf advies en liet me ook verder kijken dan slechts wat ik voorafgaand in gedachten had.
Robin de Jong,
Waardering: review starsVia mijn zwager ben ik bij ROKA…
Via mijn zwager ben ik bij ROKA rotterdam terecht gekomen omdat hij hierover enthousiast was en goed geholpen werd. En zo is mijn indruk ook geweest. Ik ben onwijs leuk en goed geholpen door iemand die dit met passie doet! Beetje bij beetje werd het hele plaatje compleet en ben ik na iets meer dan 2u met een grote glimlach op mijn gezicht vertrokken. Ik raad ROKA rotterdam iedereen aan omdat er leuke en enthousiaste mensen werken die je echt in het zonnetje zetten, en ook is de koffie heel lekker! Ik heb onwijs genoten van het passen van de pakken en kijk ernaar uit om op mijn trouwdag mijn pak te dragen! Groeten, een onwijs tevreden klant!
Casper,
Waardering: review starsGoede service tegen een aantrekkelijke…
Goede service tegen een aantrekkelijke prijs.
wesley helderman,
Waardering: review starsHele fijne zaak met ontzettend veel…
Hele fijne zaak met ontzettend veel keus hele fijne sfeer en oog voor detail. super goed geholpen door Ineke echt een toppertje!
danny,
Waardering: review starsVandaag heel erg goed geholpen door een…
Vandaag heel erg goed geholpen door een hele lieve vrouw in tilburg. Wij kregen al de tijd van de wereld de werd goed geholpen met combineren van het pak bij de trouwjurk van mijn vriendin. De vrouw was heel realistische zodat ik zonder dat ik zelf wist wat mijn vriendin ging dragen, het pak heb gevonden wat er bij past. Ik heb echt het pak wat ik presies wilde en echt bij mij past. Ik ben heel erg blij
Mitchell Esselman,
Waardering: review starsHeel fijn geholpen.
Heel fijn geholpen.. super personeel erg vriendelijk Helemaal gelukkig Bedankt voor alles