Plan hier je afspraak bij ROKA!

De nieuwe collectie is binnen bij ROKA! Daarom hebben we een leuke actie waarmee je kans maakt om je aankoopbedrag terug te winnen.  Maak een afspraak bij één van de vijf ROKA winkels en doe automatisch mee aan de actie "maak kans om je aankoopbedrag van je pak tot max. €1000,- terug te winnen". De winnaar wordt eind juni wordt bekend gemaakt via email. (De actie is geldig voor alle klanten die vanaf december j.l. een afspraak hebben gemaakt). Bovendien ontvang je de kortingsvoucher twv €70,- die je kunt gebruiken bij de aanschaf van je pak. 

Kies de gewenste datum in de kalender. De beschikbare tijden in de filialen worden automatisch getoond.

 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Haarlem?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Enschede?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Rotterdam?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Tilburg?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Groningen?
  of kies een ander filiaal
ROKA
Super vriendelijk en niets is te veel19 april 20185Super vriendelijk en niets is te veel, heel goeie ervaring. Als mensen bij mij in België iets vragen voor een kostuum ga ik dit zeker doorverwijzen naar jullie.
ROKA
Deskundig advies19 april 20185Deskundig advies, prettig gesprek en zij weet gelijk wat de klant wilt. De winkel was overzichtelijk en goed belichting, ruim opgezet met veel keuze. Het mooie van ROKA is, ze hebben alles om het geheel compleet te maken, van pakken, schoenen, ondergoed, sokkken ect.
ROKA
Fijne zaak18 april 20185Ik ging, met mijn voorkeuren uitgeprint, op pad. Ik draag nooit een pak, dus je komt onzeker binnen. Prima uitleg gehad, alles wordt aangedragen en je wordt lekker aangekleed. Prima service en sfeer. Ik heb, samen met mijn familie, een prima ochtend/middag gehad. Ik zou Roka aan iedereen aanbevelen.
ROKA
Ik zou het zeker aanbevelen17 april 20185Ik zou het zeker aanbevelen. Ruim de tijd voor ons genomen met ruime keuze. Ook eerlijk advies, dat maakte de keuze voor de juiste pak ontspannen.
ROKA
Super fijn geholpen en direct geslaagd voor mijn trouwpak!!14 april 20185Super fijn geholpen en direct bij het eerste bezoek geslaagd voor mijn trouwpak. Voldoende keuze en vakkundig personeel!!
ROKA
De serviceverlening is professioneel…14 april 20185De serviceverlening is professioneel ondanks enige wachttijd voordat we geholpen werden, men neemt de tijd om de klant te helpen in de keuze. Het is raadzaam vooraf de afspraak de collectie te bekijken.
ROKA
rustig en kundig geholpen14 april 20185rustig en kundig geholpen, mijn complimenten, een absolute aanrader ...
ROKA
Fijne winkel, zeer goed geholpen!14 april 20185Zeer goed geholpen! Een mooi pak uitgekozen. Het personeel is geduldig en vakkundig, het is zeker de moeite waard om te gaan kijken. Tip, maak een afspraak van tevoren. Het is er behoorlijk druk maar als je een afspraak hebt staan nemen ze de tijd voor je!
ROKA
Hlengode begeleiding en advisering in…14 april 20185Hlengode begeleiding en advisering in het aankopen van het trouwpak wat en de meest belangrijke aankopen is voor het huwelijk!
ROKA
Prima winkel!13 april 20185Bij ROKA Groningen geweest op zoek naar mijn trouwpak. Ik werd vriendelijk ontvangen, na een kort gesprek over de trouwplannen begon de zoektocht naar mijn pak voor dé dag! Er werd echt de tijd genomen en volledig aandacht besteed aan mijn missie een pak vinden. Het was een zeer ontspannen sfeer, erg leuk personeel. Ik zou iedere man die gaat trouwen het aanraden om eens een kijkje te nemen bij ROKA! Op naar de mooie dag dat ik mijn pak mag gaan dragen! P.s. Binnen een uur had ik mijn pak gevonden ;)
ROKA
Vriendelijk en gastvrij(Enschede)12 april 20185Ik ben super goed geholpen door het vriendelijke personeel. 6 weken geleden kwam ik in Enschede om even te oriënteren, door de benadering van het personeel en de gastvrijheid heb ik dezelfde week nog een vervolg afspraak gemaakt. Afgelopen dinsdag was het dan zover en ben ik met de juiste adviezen met vlag en wimpel geslaagd.
ROKA
Super!11 april 20185Ik ben er heel deskundig en vriendelijk geholpen. Ook een prachtige collectie trouwpakken.
ROKA
Zeer proffesionele hulp in een…10 april 20185Zeer proffesionele hulp in een ongedwongen sfeer .
ROKA
Prettig geholpen9 april 20185Prettig geholpen, persoonlijke benadering en professioneel. Goed, betrouwbaar en bekwaam bedrijf. Hier ben je geen nummer maar kennen ze de klant nog bij naam. Ze denken mee met de klant. Een voorbeeld voor veel andere zaken !!
ROKA
Heel fijn geholpen8 april 20185Erg fijn geholpen door Leonie, iemand die heel goed weet waar ze het over heeft. Ze heeft duidelijk meerdere jaren ervaring in het vak en duwt je ook niet in een bepaalde richting. Ze luisterde goed naar mijn wensen en op basis daar van, gaf ze tips. Kortom erg tevreden :)
ROKA
Topwinkel met superpersoneel8 april 20185Ik ben zo vriendelijk en snel geholpen, ze nemen daar de tijd voor je en luisteren heel goed naar jouw wensen, spelen erg goed in op de partner wat er voor jurk is gekocht dat je een geweldig mooi bruidspaar word. Ik zou deze zaak iedereen aanraden .
ROKA
Wauw!8 april 20185Onwijs goed geholpen en zeer blij met het resultaat. Ik heb me zelden zo goed behandeld gevoeld in een winkel als bij ROKA. Met veel aandacht en zorg uiteindelijk op een geweldig trouwpak uitgekomen. Ik raad iedereen aan om zijn trouwpak bij ROKA te kopen!