Plan hier je afspraak bij ROKA!

De nieuwe collectie is binnen bij ROKA! Daarom hebben we een leuke actie waarmee je kans maakt om je aankoopbedrag terug te winnen.  Maak een afspraak bij één van de vijf ROKA winkels en doe automatisch mee aan de actie "maak kans om je aankoopbedrag van je pak tot max. €1000,- terug te winnen". De winnaar wordt eind juni wordt bekend gemaakt via email. (De actie is geldig voor alle klanten die vanaf december j.l. een afspraak hebben gemaakt). Bovendien ontvang je de kortingsvoucher twv €70,- die je kunt gebruiken bij de aanschaf van je pak. 

Kies de gewenste datum in de kalender. De beschikbare tijden in de filialen worden automatisch getoond.

 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Haarlem?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Enschede?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Rotterdam?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Tilburg?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Groningen?
  of kies een ander filiaal
ROKA
Geweldige winkel met zeer proffesioneel personeel22 juli 20185Wat een geweldige winkel qua keus en je word zo ontzettend fijn geholpen. Word enorm mee gedacht en gestyled. Niets is te gek, en je krijgt een eerlijke mening en advies. Wat is dat een verademing. Het personeel is pas blij als jij dat ook bent. Schitterend trouwkostuum gekocht en service is top. Ik zeg doen.
ROKA
Uitstekende service en groot assortiment21 juli 20185Uitstekende service en groot assortiment
ROKA
Geweldig!18 juli 20185Wij zijn echt enorm blij met onze prachtige pakken. En wat een goede en vriendelijke service! Het personeel van ROKA zorgt er echt voor dat het uitzoeken van je trouwpak een bijzonder uitje is.
ROKA
ROKA (respect, openheid, kundig, aandacht)17 juli 20185En daarbij gastvrij, professioneel, betaalbaar, vriendelijk en eerlijk. Goed geslaagd bij ROKA Tilburg.
ROKA
Super snel en prettig geholpen17 juli 20185Super snel en prettig geholpen. Ik werd direct geholpen en in verband met de haast werd het pak ook direct vermaakt. Kon diezelfde avond het pak al dragen.
ROKA
zaterdag 14 Juli fantastische ervaring15 juli 20185We zijn zaterdag 14 Juli fantastisch geholpen door Andre. Heel veel aandacht en een hoop humor was zeker een extra. Als je bij jullie geen pak kunt vinden dan vind je er nergens een. Fijn ook om met een complete outfit de deur uit te gaan. Super goedkope vermaakkosten😳👏🏻 En Silvia van de drank.....super cava🥂🍾 Hele fijne zaak, personeel en service. Houden zo! Groetjes Wim en Marian
ROKA
Ik dacht binnen 30 minuten weer buiten…14 juli 20185Ik dacht binnen 30 minuten weer buiten te staan omdat ik wist wat het zou moeten worden. Er werd echt wat bijzonders van gemaakt en stond zeker niet met 30 min buiten. Nu zeker de juiste keuze gemaakt dankzij alle adviezen.
ROKA
Goed en netjes geholpen14 juli 20185Goed en netjes geholpen. Ze nemen echt de tijd voor je
ROKA
Vooraf al netjes te woord gestaan en…13 juli 20185Vooraf al netjes te woord gestaan en geholpen. Ook in de winkel meer als goed geholpen....Goede service , ze nemen alle tijd en aandacht voor je! Top service
ROKA
Een trouwpak gevonden voor mijn bruiloft.10 juli 20185Na in meerdere winkels te zijn teleurgesteld in het aanbod voor trouwpakken heb ik een afspraak bij Roka gemaakt. Vanaf het begin wordt er goed gevraagd naar je interesses, achtergrond en voorkeuren, zaken die allemaal meewegen in het beslissen over je pak. Ook bij het uitzoeken van het pak en mogelijke accesoires werd ik goed geholpen en uiteindelijk zeer tevreden over het uiteindelijke pak waar ik op uitkwam.
ROKA
Een super ervaring gehad bij ROKA in…10 juli 20185Een super ervaring gehad bij ROKA in Haarlem. Kwamen daar om een pak voor de bruidegom te kopen en liepen uiteindelijk meer meerdere pakken de zaak uit, ook voor andere gasten van de bruiloft. Personeel neemt netjes de tijd voor alle mensen en komt met een goed advies.
ROKA
200% Tevreden9 juli 20185In eerste instantie dacht ik:"Dit gaat het toch niet worden". Maar dank zij Chris ben ik toch nog geslaagd voor misschien iets meer dan ik van plan was uit te geven, maar wel 200 % tevreden en dat is ook iets waard. Bedankt Chris en team.
ROKA
Zeer fijn geholpen9 juli 20185Zeer fijn geholpen! Je wordt hier erg goed geholpen en je voelt hier nog echt een gewaardeerd klant. Niets is ze te veel om je van een goede uitleg te voorzien.
ROKA
Prettig geholpen8 juli 20185Prettig geholpen. duidelijk informatie. Afspraken zijn afspraken. Goede keuze, mooie zaak.
ROKA
Heel tevredeb8 juli 20185Mooie pakken, vriendelijke medewerkers, een prima ambiance en een goede service. Blij dat ik mijn trouwpak bij Roka heb gekocht!