5 redenen voor een pasafspraak voor een kostuum bij ROKA ROTTERDAM

  • ROKA werkt samen met alle bekende bruidsmode fabrikanten waardoor onze trouw kostuums zijn afgestemd op de nieuwste bruidsmode. Dankzij onze perfect match garantie ben je verzekerd van een trouw-kostuum die perfect aansluit op de jurk van jouw aanstaande bruid.
  • In aanvulling op onze collectie trouwkostuums worden overhemden en trouwkostuum accessoires speciaal voor ROKA in de juiste kleuren gemaakt. Onze stylist geeft u graag meer advies.
  • Onze medewerkers begeleiden de aanschaf van het trouwkostuum met voldoende tijd en zorg. We zien dan ook graag dat je vrienden of familie meeneemt. Overigens is een afspraak geheel gratis en vrijblijvend.
  • Ook voor de mannelijke bruiloftsgasten hebben we bij Roka Rotterdam een collectie mooie trouwkostuums, hemden en accessoires.  Wij zorgen ervoor dat je familie en vrienden er ook perfect uit zien op jouw bruiloft!
  • Trouwpakken en maatpakken in alle prijsklassen aanwezig. Het grooste deel van de collectie (70% van de trouwkostuums) zit in de prijsklasse van €650,- t/m €850,- voor een 3 delig italiaans trouwkostuum. Bovendien kunnen we als marktleider groot inkopen en dit voordeel aan u doorberekenen.

ROKA in Rotterdam

Onze winkel in Rotterdam is zeer makkelijk bereikbaar vanaf de A20 afslag Prins Alexander, of vanaf de A16 afslag Capelle aan den IJssel. Er is voldoende parkeermogelijkheid bij Parkeergarage P1 Zuid bij winkelcentrum Alexandrië. Alle bekende merken trouwkostuums zijn in ons filiaal in Rotterdam vertegenwoordigd. U vindt bij ons merken als Hugo Boss, Paul Smith, Kenzo, Corneliani, Armani maar ook Wilvorst, Carlo Pignatelli, Cossmo, Masterhand, Immediate, Alexander Alesi.

See you at ROKA Rotterdam

maak een afspraak bij ROKA

Winkel informatie

  • Grote Beer 19
  • 3067 TR Rotterdam
  • Tel. 010 420 88 11
Openingstijden
Maandag13.00 uur - 18.00 uur
Dinsdag09.30 uur - 18.00 uur
Woensdag09.30 uur - 18.00 uur
Donderdag09.30 uur - 18.00 uur
Vrijdag09.30 uur - 21.00 uur
Zaterdag09.00 uur - 17.00 uur
Zondag

Best bekeken pakken

Gemiddelde score: 9.5stars
Ben Ruiter,
Waardering: review starsGeweldig!
Wij zijn echt enorm blij met onze prachtige pakken. En wat een goede en vriendelijke service! Het personeel van ROKA zorgt er echt voor dat het uitzoeken van je trouwpak een bijzonder uitje is.
Jeroen van Ooijen,
Waardering: review starsROKA (respect, openheid, kundig, aandacht)
En daarbij gastvrij, professioneel, betaalbaar, vriendelijk en eerlijk. Goed geslaagd bij ROKA Tilburg.
T. Holtus,
Waardering: review starsSuper snel en prettig geholpen
Super snel en prettig geholpen. Ik werd direct geholpen en in verband met de haast werd het pak ook direct vermaakt. Kon diezelfde avond het pak al dragen.
Marian,
Waardering: review starszaterdag 14 Juli fantastische ervaring
We zijn zaterdag 14 Juli fantastisch geholpen door Andre. Heel veel aandacht en een hoop humor was zeker een extra. Als je bij jullie geen pak kunt vinden dan vind je er nergens een. Fijn ook om met een complete outfit de deur uit te gaan. Super goedkope vermaakkosten😳👏🏻 En Silvia van de drank.....super cava🥂🍾 Hele fijne zaak, personeel en service. Houden zo! Groetjes Wim en Marian
Fynn,
Waardering: review starsIk dacht binnen 30 minuten weer buiten…
Ik dacht binnen 30 minuten weer buiten te staan omdat ik wist wat het zou moeten worden. Er werd echt wat bijzonders van gemaakt en stond zeker niet met 30 min buiten. Nu zeker de juiste keuze gemaakt dankzij alle adviezen.
Patrick Moget,
Waardering: review starsGoed en netjes geholpen
Goed en netjes geholpen. Ze nemen echt de tijd voor je
Micha Jagers,
Waardering: review starsVooraf al netjes te woord gestaan en…
Vooraf al netjes te woord gestaan en geholpen. Ook in de winkel meer als goed geholpen....Goede service , ze nemen alle tijd en aandacht voor je! Top service
Berend,
Waardering: review starsEen trouwpak gevonden voor mijn bruiloft.
Na in meerdere winkels te zijn teleurgesteld in het aanbod voor trouwpakken heb ik een afspraak bij Roka gemaakt. Vanaf het begin wordt er goed gevraagd naar je interesses, achtergrond en voorkeuren, zaken die allemaal meewegen in het beslissen over je pak. Ook bij het uitzoeken van het pak en mogelijke accesoires werd ik goed geholpen en uiteindelijk zeer tevreden over het uiteindelijke pak waar ik op uitkwam.
Dhr. Nijeboer, Egbert,
Waardering: review starsEen super ervaring gehad bij ROKA in…
Een super ervaring gehad bij ROKA in Haarlem. Kwamen daar om een pak voor de bruidegom te kopen en liepen uiteindelijk meer meerdere pakken de zaak uit, ook voor andere gasten van de bruiloft. Personeel neemt netjes de tijd voor alle mensen en komt met een goed advies.
Wijnliefhebber Leo,
Waardering: review stars200% Tevreden
In eerste instantie dacht ik:"Dit gaat het toch niet worden". Maar dank zij Chris ben ik toch nog geslaagd voor misschien iets meer dan ik van plan was uit te geven, maar wel 200 % tevreden en dat is ook iets waard. Bedankt Chris en team.
Edwin vol,
Waardering: review starsZeer fijn geholpen
Zeer fijn geholpen! Je wordt hier erg goed geholpen en je voelt hier nog echt een gewaardeerd klant. Niets is ze te veel om je van een goede uitleg te voorzien.
u. hoekstra,
Waardering: review starsPrettig geholpen
Prettig geholpen. duidelijk informatie. Afspraken zijn afspraken. Goede keuze, mooie zaak.
Sander,
Waardering: review starsHeel tevredeb
Mooie pakken, vriendelijke medewerkers, een prima ambiance en een goede service. Blij dat ik mijn trouwpak bij Roka heb gekocht!
Rik Kelder,
Waardering: review starsVandaag mijn trouwpak uitgezocht bij Roka Enschede
Vandaag mijn trouwpak uitgezocht bij Roka in Enschede, enorm blij met het resultaat mede dankzij de behulpzaamheid en professionele hulp van Anneke! Kijk nu al uit naar het moment dat ik mijn pak mag gaan ophalen! Nogmaals hartelijk dank en ik raad iedereen Roka aan, topservice en bijzonder mooie pakken!
Surin Boedjarath,
Waardering: review starsTop winkel voor uw (trouw)pak
Super veel ervaring, met geduld en zeker veel aandacht wordt er hier gewerkt om ervoor te zorgen dat je alsnog met een glimlach de winkel uit loopt. Alles wordt besproken over hoe je je pak wilt hebben en je wensen worden eraan gehouden. Dikke duim voor onze hulp, meneer Andre! Bedankt voor alles! (Roka vestiging in Rotterdam Alexander)