5 redenen voor een pasafspraak voor een kostuum bij ROKA ROTTERDAM

  • ROKA werkt samen met alle bekende bruidsmode fabrikanten waardoor onze trouw kostuums zijn afgestemd op de nieuwste bruidsmode. Dankzij onze perfect match garantie ben je verzekerd van een trouw-kostuum die perfect aansluit op de jurk van jouw aanstaande bruid.
  • In aanvulling op onze collectie trouwkostuums worden overhemden en trouwkostuum accessoires speciaal voor ROKA in de juiste kleuren gemaakt. Onze stylist geeft u graag meer advies.
  • Onze medewerkers begeleiden de aanschaf van het trouwkostuum met voldoende tijd en zorg. We zien dan ook graag dat je vrienden of familie meeneemt. Overigens is een afspraak geheel gratis en vrijblijvend.
  • Ook voor de mannelijke bruiloftsgasten hebben we bij Roka Rotterdam een collectie mooie trouwkostuums, hemden en accessoires.  Wij zorgen ervoor dat je familie en vrienden er ook perfect uit zien op jouw bruiloft!
  • Trouwpakken en maatpakken in alle prijsklassen aanwezig. Het grooste deel van de collectie (70% van de trouwkostuums) zit in de prijsklasse van €650,- t/m €850,- voor een 3 delig italiaans trouwkostuum. Bovendien kunnen we als marktleider groot inkopen en dit voordeel aan u doorberekenen.

ROKA in Rotterdam

Onze winkel in Rotterdam is zeer makkelijk bereikbaar vanaf de A20 afslag Prins Alexander, of vanaf de A16 afslag Capelle aan den IJssel. Er is voldoende parkeermogelijkheid bij Parkeergarage P1 Zuid bij winkelcentrum Alexandrië. Alle bekende merken trouwkostuums zijn in ons filiaal in Rotterdam vertegenwoordigd. U vindt bij ons merken als Hugo Boss, Paul Smith, Kenzo, Corneliani, Armani maar ook Wilvorst, Carlo Pignatelli, Cossmo, Masterhand, Immediate, Alexander Alesi.

See you at ROKA Rotterdam

maak een afspraak bij ROKA

Winkel informatie

  • Grote Beer 19
  • 3067 TR Rotterdam
  • Tel. 010 420 88 11
Openingstijden
Maandag13.00 uur - 18.00 uur
Dinsdag09.30 uur - 18.00 uur
Woensdag09.30 uur - 18.00 uur
Donderdag09.30 uur - 18.00 uur
Vrijdag09.30 uur - 21.00 uur
Zaterdag09.00 uur - 17.00 uur
Zondag

Best bekeken pakken

Gemiddelde score: 9.4stars
Hans Gelens,
Waardering: review starswij zijn heel fijn en plezierig …
wij zijn heel fijn en plezierig geholpen. we waren wat gespannen omdat je niet weet wat je kan verwachten, maar Danielle, de verkoopster zorgde voor een ontspannen sfeer. Het passen en kleurkeuze paste ook precies bij onze keuze. ook de accessoires klopte perfect. tot nog toe zijn wij dik tevreden over ROKA
C.A. De Pijper,
Waardering: review starsUitstekende service
Goede begeleiding tijdens het door passen. Ondanks het druk was op zaterdag middag werd er alle tijd genomen.
Kenneth Corstanje,
Waardering: review starsFantastisch opgevangen erg persoonlijk
Fantastisch opgevangen erg persoonlijk. Een medewerkster die begrijpt wat de klant wil maar ook ander voorbeelden geeft. Tevens een afspraak gemaakt om het pak te passen en op te halen, met dezelfde verkoopster wat vanuit haar kwam. Fantastische ervaring.
Jori ,
Waardering: review starszeer goed geholpen!
zeer goed geholpen op een zeer drukke dag. Al met al nog snel en soepel verlopen. Heel blij met het pak wat gekocht is!
Sjef ,
Waardering: review starsZe nemen ruim de tijd en denken goed …
Ze nemen ruim de tijd en denken goed mee met de mogelijkheden. Erg plezierige ervaring.
Renaldo Kuper,
Waardering: review starsGeweldig geholpen bij Roka Enschede
Geweldig geholpen bij Roka Enschede. Toen we naar binnen liepen wist ik al helemaal wat het moest worden. Door uitstekende hulp en professioneel advies van Anneke is het uiteindelijk geheel anders geworden dan wat ik had gedacht. Super gaaf pak uitgezocht met alles er op en er aan voor een nog mooiere en speciale dag.
PvB,
Waardering: review starsFijn geholpen en er werd rustig de tijd genomen
Fijn geholpen en er werd rustig de tijd voor ons genomen. Een kop koffie bij entree en een glaasje bubbels bij de aankoop van het pak maken de dag wel af.
Branco,
Waardering: review starsOndanks de drukte van zaterdag erg goed …
Ondanks de drukte van zaterdag erg goed geholpen. Er werd alle tijd genomen en zeker niet gehaast. Een aanrader voor iedereen.
Roy de Boer,
Waardering: review starsZeer vriendelijk geholpen en gelachen …
Zeer vriendelijk geholpen en gelachen met de verkoopster die ons heeft geholpen. Het was of het famile van ons was.
Sander,
Waardering: review starsSuper geholpen bij Roka Tilburg
Super geholpen bij Roka Tilburg. Klantvriendelijk en professioneel. Top!
Remi Sebel,
Waardering: review starsPerfect geholpen door Ineke!
Perfect geholpen door Ineke!
Paula,
Waardering: review starsEerlijk vakmanschap.
Hier werken vakmensen die je eerlijk helpen aan een goede keus. Conform afspraak stond er een medewerker voor ons klaar toen we binnen liepen. Ze nemen echt de tijd om je te helpen een goede keus te maken. Daarbij geven ze eerlijk advies.
Niels van den Aker,
Waardering: review starsHeel goed geholpen
Heel goed geholpen, personeel neemt de tijd voor je, luistert goed en geeft perfecte adviezen.
Jeroen,
Waardering: review starsSuper goede service
Super goede service. Heel erg fijn geholpen door jaap !! Hartstikke bedankt
Bryant Balla,
Waardering: review starsGoede service en zeer klantvriendelijk!
Goede service en zeer klantvriendelijk!
Jasper P,
Waardering: review starsMijn ROKA-ervaring
Ik ben vandaag bij ROKA Groningen geweest voor een trouwpak op maat. Ik ben uitstekend geholpen door Evelien en haar professionele mening heeft een doorslaggevende rol gespeeld in de aankoop. Het eerste pak was gelijk goed en ik heb een onvergetelijke middag gehad! Ik kijk uit naar de vervolg afspraak om mijn maatpak op te halen. Bedankt voor de geweldige ervaring!
A.F. Stam,
Waardering: review starsNostalgisch moment
Goed ontvangen, al direct een kopje koffie of thee aangeboden gekregen en na half uurtje geholpen door uitstekende kracht met oog voor detail en kleur! Alles perfect op elkaar aangepast en alle producten van mooie kwaliteit. Gingen na twee uur met een uiterst tevreden gevoel op huis aan! Was reeds het derde trouwkostuum als ouders voor onze drie zonen! Nostalgisch moment!
Sandro Payo Cornelisz,
Waardering: review starsEcht heel goed geholpen door Daniëlle
Echt heel goed geholpen door Daniëlle. Top service.
Niels Snijders,
Waardering: review starsZeer goed en deskundig geholpen
Zeer goed en deskundig geholpen door Monique bij Roka Enschede. Verstand van zaken en meedenkend. Ze had snel door wat de wensen waren en we kwamen snel tot het perfecte trouwpak!