Ben je op zoek naar een pak in de omgeving van Antwerpen Turnhout België?

Ben je op zoek naar een trouwkostuum in de omgeving van Antwerpen Turnhout Belgie? Kom dan langs bij Roka! Als bruidegom wil je natuurlijk het trouw kostuum van je leven. Een kwaliteits kostuum zit als gegoten en staat fantastisch. Zodra je het aantrekt, voel je je thuis in jouw trouw kostuum.

ROKA TROUWKOSTUUMS TILBURG

De mooiste trouwkostuums van Zuid Nederland en Belgie vind je bij ROKA Tilburg. In onze winkel komen veel klanten uit Belgie om een mooi trouwkostuum te kopen. Binnen een relatief korte afstand van zowel Antwerpen, Turnhout, Lommel en Mol vind je de meeste keuze trouwpakken in de Belgie, Nederland en Luxemburg.

Gaat u binnenkort een trouwkostuum kopen? Kom dan naar Roka in het centrum van Tilburg. Parkeren is makkelijk in de Emma parkeergarage. Een klein stukje de Heuvelstraat doorlopen en in een zijstraat bevind zich onze winkel. Ook in dit filiaal hebben we een uitgebreide keuze van kostuums, overhemden, schoenen, dassen en plastrons. Genoeg voor het perfecte pak voor je trouwdag.

De bekende merken Hans Ubbink, Corneliani, Carlo Pignatelli, Cossmo. Immediate, Roberto Cavalli, Alexander Alesi, Kimo, Hugo Boss, Wilvorst en Kimo hebben de mooiste pakken voor u klaar hangen om te bekijken en te passen. Ons gezellige team in Tilburg verwelkomt u graag in onze winkel. Het kan druk zijn en we willen graag de tijd nemen voor het uitzoeken van een trouwkostuum. Maak daarom nu een vrijblijvende afspraak om onze collectie eens te bekijken en passen.

Tot ziens bij ROKA Tilburg!

ROKA TILBURG

Telefoonstraat 40
5038 DM Tilburg
tel: 013 - 53 57 757

Openingstijden
Maandag:13.00 uur-18.00 uur
Dinsdag:09.30 uur-18.00 uur
Woensdag:09.30 uur-18.00 uur
Donderdag:09.30 uur-21.00 uur
Vrijdag:09.30 uur-18.00 uur
Zaterdag:09.00 uur-17.00 uur
Zondag:bekijk koopzondagen

Meest bekeken pakken

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in je op de nieuwsbrief voor het laatste nieuws over ROKA en de collecties.

Vul hier je e-mail adres in.