TROUWPAK KOPEN IN DEN BOSCH OF IN DE OMGEVING VAN DEN BOSCH?

Ben je op zoek naar een trouwpak in Den Bosch of in de omgeving van Den Bosch? Kom dan langs bij Roka! Als bruidegom wil je natuurlijk het trouwpak van je leven. Een kwaliteits-trouwpak zit als gegoten en staat fantastisch. Zodra je het aantrekt, voel je je thuis in jouw trouwpak. De grootste collectie voor een twee of drie delige pak in de omgeving van Den Bosch die vind je bij ROKA. 

5 redenen voor een pasafspraak bij ROKA TILBURG

  • ROKA werkt samen met alle bekende bruidsmode fabrikanten waardoor onze trouwpakken zijn afgestemd op de nieuwste bruidsmode. Dankzij onze perfect match garantie ben je verzekerd van een trouwpak die perfect aansluit op de jurk van jouw aanstaande bruid.
  • In aanvulling op onze collectie trouwpakken worden overhemden en trouwpak accessoires speciaal voor ROKA in de juiste kleuren gemaakt. Onze stylist geeft u graag meer advies.
  • Onze medewerkers begeleiden de aanschaf van het trouwpak met voldoende tijd en zorg. We zien dan ook graag dat je vrienden of familie meeneemt. Overigens is een afspraak geheel gratis en vrijblijvend.
  • Ook voor de mannelijke bruiloftsgasten hebben we bij Roka Tilburg een collectie mooie trouwpakken, hemden en accessoires.  Wij zorgen ervoor dat je familie en vrienden er ook perfect uit zien op jouw bruiloft!
  • Trouwpakken in alle prijsklassen aanwezig. Het grooste deel van de collectie (70% van de trouwpakken) zit in de prijsklasse van €650,- t/m €850,- voor een 3 delig italiaans trouwpak. Bovendien kunnen we als marktleider groot inkopen en dit voordeel aan u doorberekenen.

ROKA in Tilburg

De mooiste trouwkostuums en maatkostuums van Brabant vind je bij ROKA Tilburg. Op 20 minuten afstand van zowel 's Hertogenbosch, Breda en Eindhoven vind je de meeste keuze voor je bruiloft. Onze trouwpakken winkel is gelegen in het centrum van Tilburg. Parkeren is makkelijk in de Emma parkeergarage. Een klein stukje de Heuvelstraat doorlopen en in een zijstraat bevind zich onze winkel. Ook in dit filiaal hebben we een uitgebreide keuze van kostuums, overhemden, schoenen, dassen en plastrons. Genoeg voor het perfecte pak de bruidegom. Roka Tilburg is verkooppunt van alle bekende merken zoals Giorgio Armani, Corneliani, Carlo Pignatelli, Paul Smith, Kenzo, Cossmo, Alexander Alesi, Roberto Cavalli, Masterhand, Wilvorst , Kimo en Immediate.

See you at ROKA Tilburg

maak een afspraak bij ROKA

Winkel informatie

  • Telefoonstraat 40
  • 5038 DM Tilburg
  • Tel. 013 535 77 57
Openingstijden
Maandag13.00 uur - 18.00 uur
Dinsdag09.30 uur - 18.00 uur
Woensdag09.30 uur - 18.00 uur
Donderdag09.30 uur - 21.00 uur
Vrijdag09.30 uur - 18.00 uur
Zaterdag09.00 uur - 17.00 uur
Zondag

Best bekeken pakken

Gemiddelde score: 9.5stars
Tim Oskam,
Waardering: review starsAltijd welkom en eerlijk goed advies
Kort gezegd altijd welkom en er wordt de tijd genomen voor je. Veel keuze. Gespecialiseerd in hun vak.
Rick Willems,
Waardering: review starsUitstekende ervaring!!
Uitstekende ervaring!! Professioneel maar ook gezellig, combinatie voor het trouwpak meteen goed wist goed wat mooi zou zijn. Hele prettige verkoopster! Als ik voor een 2 e keer trouw kom ik zeker terug 😂😂😂👌🏻
Wouter ,
Waardering: review starsPerfecte zaak, goede service
Tijdens mijn zoektocht naar een trouwpak ben ik heel erg leuk geholpen door Priscilla. Zij nam alle tijd voor mij en mijn bijzondere wensen. Er werd goed meegedacht en ze kwamen met goede ideeën. Collectie heeft voor een iedere smaak wat wils. Kortom ik ben zeer tevreden.
Erwin W,
Waardering: review starsFijne winkel
Mooie ruime winkel met ruim voldoende mogelijkheden. Er werd voor ons uitgebreid de tijd genomen. Top service!
Carla,
Waardering: review starsEven afwachten, maar het zag er goed uit
We moeten nog zien hoe het pak eruit gaat zien, maar we hadden gisteren een leuke middag.
Julia van Zoggel ....moeder van bruidegom ,
Waardering: review starsZeer tevreden
Zeer tevreden, veel kennis en ervaring en dat is prettig om daar dan ook samen de juiste keuze te maken, zodat het een geslaagde dag wordt.
Mathieu Honings,
Waardering: review starsKlantvriendelijk!
Klantvriendelijk!! Mooie winkel en vriendelijk personeel! Heerlijke koffie. Ze nemen echt de tijd voor je! 100% tevreden met mijn pak! Een echte aanrader als je een pak zoekt, keuze genoeg! Daar hebben ze er verstand van!
ruben de man,
Waardering: review starssuper geholpen top zaak.
super geholpen top zaak.
Selcuk Aydin,
Waardering: review starszeer dekundig geholpen
zeer dekundig geholpen. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en een aantal pakken gepakt. was binnen uur geslaagd.
Frans van den heuvel,
Waardering: review starsWat een beleving!
Wat een beleving!!! Echt een aanrader voor iedereen die er perfect bij wil lopen, ongeacht de gelegenheid. Voor een hoog kwaliteitsniveau, goede service en voldoende keuze moet je bij ROKA zijn. Ik ben zeer verrast door de mogelijkheden en expertise dat ROKA mij heeft geboden en ben daarom ook goed geslaagd in de keuze van mijn pak!!
Sander Oudshoorn,
Waardering: review starsPerfect geholpen en helemaal geslaagd.
Perfect geholpen en helemaal geslaagd.
Theo van Kooten,
Waardering: review starsProfessioneel en kundig geholpen bij…
Professioneel en kundig geholpen bij keuze pak voor trouwerij. Zeer prettige entourage.
Heike,
Waardering: review starsZeer goede service
Zeer goede service. De medewerkster was uitermate deskundig, heeft geprobeerd om op professionele manier met de dingen die bij een bruiloft spelen, rekening te houden. Persoonlijke ruimte was goed, niet te dicht en niet te ver. We waren blij met de gegeven adviezen. Zeer tevreden bruidegom, bruid en ouders.
Arwin ,
Waardering: review starsKundig en profesioneel
Kundig en professioneel geholpen! Mensen kennen hun beroep!
Bert Gobel,
Waardering: review starsService 9+
goed geholpen...De service was top, geen gehaast, alles kon.
Thijs ,
Waardering: review starsROKA Rotterdam
Zeer geduldig, vriendelijk en vakkundig geholpen door Aisha. Helemaal blij met het in mijn ogen 'perfecte' trouwpak!
Dhr. van der Bruggen,
Waardering: review starsGoed advies
Vooral de manier waarop ik geadviseerd en geholpen ben, vond ik super goed. Daarnaast was er een ruime collectie met een uitstekende kwaliteit.
Kristian Westerink,
Waardering: review starsFijne service en mooie pakken
Fijne service en mooie pakken, wat wil je nog meer??