TROUWPAK KOPEN IN DEN BOSCH OF IN DE OMGEVING VAN DEN BOSCH?

Ben je op zoek naar een trouwpak in Den Bosch of in de omgeving van Den Bosch? Kom dan langs bij Roka! Als bruidegom wil je natuurlijk het trouwpak van je leven. Een kwaliteits-trouwpak zit als gegoten en staat fantastisch. Zodra je het aantrekt, voel je je thuis in jouw trouwpak. De grootste collectie voor een twee of drie delige pak in de omgeving van Den Bosch die vind je bij ROKA. 

5 redenen voor een pasafspraak bij ROKA TILBURG

  • ROKA werkt samen met alle bekende bruidsmode fabrikanten waardoor onze trouwpakken zijn afgestemd op de nieuwste bruidsmode. Dankzij onze perfect match garantie ben je verzekerd van een trouwpak die perfect aansluit op de jurk van jouw aanstaande bruid.
  • In aanvulling op onze collectie trouwpakken worden overhemden en trouwpak accessoires speciaal voor ROKA in de juiste kleuren gemaakt. Onze stylist geeft u graag meer advies.
  • Onze medewerkers begeleiden de aanschaf van het trouwpak met voldoende tijd en zorg. We zien dan ook graag dat je vrienden of familie meeneemt. Overigens is een afspraak geheel gratis en vrijblijvend.
  • Ook voor de mannelijke bruiloftsgasten hebben we bij Roka Tilburg een collectie mooie trouwpakken, hemden en accessoires.  Wij zorgen ervoor dat je familie en vrienden er ook perfect uit zien op jouw bruiloft!
  • Trouwpakken in alle prijsklassen aanwezig. Het grooste deel van de collectie (70% van de trouwpakken) zit in de prijsklasse van €650,- t/m €850,- voor een 3 delig italiaans trouwpak. Bovendien kunnen we als marktleider groot inkopen en dit voordeel aan u doorberekenen.

ROKA in Tilburg

De mooiste trouwkostuums en maatkostuums van Brabant vind je bij ROKA Tilburg. Op 20 minuten afstand van zowel 's Hertogenbosch, Breda en Eindhoven vind je de meeste keuze voor je bruiloft. Onze trouwpakken winkel is gelegen in het centrum van Tilburg. Parkeren is makkelijk in de Emma parkeergarage. Een klein stukje de Heuvelstraat doorlopen en in een zijstraat bevind zich onze winkel. Ook in dit filiaal hebben we een uitgebreide keuze van kostuums, overhemden, schoenen, dassen en plastrons. Genoeg voor het perfecte pak de bruidegom. Roka Tilburg is verkooppunt van alle bekende merken zoals Giorgio Armani, Corneliani, Carlo Pignatelli, Paul Smith, Kenzo, Cossmo, Alexander Alesi, Roberto Cavalli, Masterhand, Wilvorst , Kimo en Immediate.

See you at ROKA Tilburg

maak een afspraak bij ROKA

Winkel informatie

  • Telefoonstraat 40
  • 5038 DM Tilburg
  • Tel. 013 535 77 57
Openingstijden
Maandag13.00 uur - 18.00 uur
Dinsdag09.30 uur - 18.00 uur
Woensdag09.30 uur - 18.00 uur
Donderdag09.30 uur - 21.00 uur
Vrijdag09.30 uur - 18.00 uur
Zaterdag09.00 uur - 17.00 uur
Zondag

Best bekeken pakken

Gemiddelde score: 9.5stars
Ivo Van den bulk,
Waardering: review starsGoed geholpen.
Goed geholpen. De gene die mij geholpen heeft heel gezellig en wist waar ze het over had.
Tijmen,
Waardering: review starsErg goed geholpen
Ondanks de drukte op zaterdag erg goed geholpen! Uiteindelijk geslaagd voor een mooi trouwkostuum.
Ruben Slagter,
Waardering: review stars10 Februari
Zondag 10 februari heb ik, samen met mijn ouders, mijn trouwpak bij ROKA gekocht. Een spannend moment natuurlijk, en laten we hopen dat het de enige keer zal zijn... Ik wil in elk geval Coqo van harte bedanken voor haar uitstekende werk, zeer deskundig en aangenaam. Een echte professional!
Martijn,
Waardering: review starsFijne winkel
Mooie pakken. Goed service en goed advies. Personeel luistert naar je wensen en denkt goed mee! Lekker rustig kunnen passen op afspraak.
Rudy Echteld,
Waardering: review starsService is gewoon top !!!!!!
Service is gewoon top !!!!!! super goed geholpen en bovenal ontzorgd.
macey,
Waardering: review starsSuper ervaring
Super ervaring. Vriendelijke ontvangst, uitstekende hulp en een lekker bakje koffie!
Krelis1994,
Waardering: review starsHeel goede service en prachtige pakken
Heel goede service en prachtige pakken. Dit keer nauwelijks wachttijd hoewel het erg druk was in de winkel. Bij de vorige afspraak moest ik helaas wel een uur wachten.
Ale,
Waardering: review starsOntzettend professioneel en hartstikke gezellig!
Nicole (vestiging Rotterdam) heeft me fantastisch geholpen! Ontzettend professioneel en behulpzaam. Heel blij met mijn trouwpak! :D
Connie Bastiaanssen,
Waardering: review starsPrima hulp
Prima hulp. En goed meegedacht aan de oplossingen.
Kevin Simonis,
Waardering: review starsToppers van de trouwpakken
Mede door zeer goed advies, vriendelijke en leuke hulp van de medewerkers tot besluit gekomen om dit trouwpak te kopen.
Ivo Nijboer,
Waardering: review starsRoka Enschede, aanrader!
Heel blij met mijn keuze voor Roka! In Enschede kunnen slagen voor mijn trouwpak met eerlijk en oprecht advies. Van fijn ontvangst, tot en met de betaling erg fijn geholpen! Roka Enschede, aanrader!
Cor van Balen ,
Waardering: review starsTrouwpak
Een hele leuke middag gehad bij Roka. Een fantastisch pak kunnen uitzoeken voor de grote dag! Er werd volledig de tijd genomen om mij te helpen en een mooi pak uit te zoeken. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Dankjewel voor alle hulp!
klant245,
Waardering: review starsSuper geslaagd!
Super geslaagd. Mooie kleuren en goed gevormde pakken. Persoonlijke aandacht, eigen pasruimte, spiegel en tafel voor familieleden of vrienden. Pakken waren in het licht binnen en buiten te passen en te zien.
gavin ,
Waardering: review starsGoed geholpen door de medewerkers
Goed geholpen door de medewerkers. Binnen aanzienlijke tijd een mooi trouwkostuum uitgekozen. De medewerkers denken echt met je mee. Ze hebben zelfs erin meegedacht over hoe de trouwdag eruit zou komen te zien en op welk moment er dan ook extra kleding benodigd zou zijn.
Jeffrey ,
Waardering: review starsPerfect
Top, direct geslaagd en geweldig personeel
Bart v. EGmond,
Waardering: review starsKlantvriendelijk
Goed en netjes geholpen. Er word netjes de tijd voor je genomen.