TROUWPAK KOPEN IN UTRECHT EN OMGEVING?

Ben je op zoek naar een trouwpak in de omgeving van Utrecht? Kom dan langs bij Roka! Als bruidegom wil je natuurlijk het trouwpak van je leven. Een kwaliteits-trouwpak zit als gegoten en staat fantastisch. Zodra je het aantrekt, voel je je thuis in jouw trouwpak. De grootste collectie voor een twee of drie delige pak in de regio van Utrecht die vind je bij ROKA. 

5 redenen voor een pasafspraak bij ROKA ROTTERDAM

  • ROKA werkt samen met alle bekende bruidsmode fabrikanten waardoor onze trouwpakken zijn afgestemd op de nieuwste bruidsmode. Dankzij onze perfect match garantie ben je verzekerd van een trouwpak die perfect aansluit op de jurk van jouw aanstaande bruid.
  • In aanvulling op onze collectie trouwpakken worden overhemden en trouwpak accessoires speciaal voor ROKA in de juiste kleuren gemaakt. Onze stylist geeft u graag meer advies.
  • Onze medewerkers begeleiden de aanschaf van het trouwpak met voldoende tijd en zorg. We zien dan ook graag dat je vrienden of familie meeneemt. Overigens is een afspraak geheel gratis en vrijblijvend.
  • Ook voor de mannelijke bruiloftsgasten hebben we bij Roka Rotterdam een collectie mooie trouwpakken, hemden en accessoires.  Wij zorgen ervoor dat je familie en vrienden er ook perfect uit zien op jouw bruiloft!
  • Trouwpakken in alle prijsklassen aanwezig. Het grooste deel van de collectie (70% van de trouwpakken) zit in de prijsklasse van €650,- t/m €850,- voor een 3 delig italiaans trouwpak. Bovendien kunnen we als marktleider groot inkopen en dit voordeel aan u doorberekenen.

ROKA in Rotterdam

Onze winkel in Rotterdam is zeer makkelijk bereikbaar vanaf de A20 afslag Prins Alexander, of vanaf de A16 afslag Capelle aan den IJssel. Er is voldoende parkeermogelijkheid bij Parkeergarage P1 Zuid bij winkelcentrum Alexandrië. Alle bekende merken trouwpakken zijn in ons filiaal in Rotterdam vertegenwoordigd. U vindt bij ons merken als Hugo Boss, Paul Smith, Kenzo, Corneliani, Armani maar ook Wilvorst, Carlo Pignatelli, Cossmo, Masterhand, Immediate, Alexander Alesi.

See you at ROKA Rotterdam

maak een afspraak bij ROKA

Winkel informatie

  • Grote Beer 19
  • 3067 TR Rotterdam
  • Tel. 010 420 88 11
Openingstijden
Maandag13.00 uur - 18.00 uur
Dinsdag09.30 uur - 18.00 uur
Woensdag09.30 uur - 18.00 uur
Donderdag09.30 uur - 18.00 uur
Vrijdag09.30 uur - 21.00 uur
Zaterdag09.00 uur - 17.00 uur
Zondag

Best bekeken pakken

Gemiddelde score: 9.5stars
Kevin Olijkan,
Waardering: review starsUitstekende service gehad!
Uitstekende service gehad! Bij binnenkomst netjes een plekje gekregen en te drinken aangeboden gekregen. Als eerste werd gevraagd wat de trouwlocatie zou zijn. Nadat ik dit aangaf wist de medewerker al vrij direct welke kleding wel of niet past. Hij had veel verstand van zaken.
Niek van Hoof,
Waardering: review starsGoed
Vriendelijke service, en medewerkers met kennis van zaken.
Vincent,
Waardering: review starsOver een andere boeg
Zeer goed geholpen door een medewerker met veel kennis en ervaring. Ik kwam binnen met een duidelijk idee in mijn hoofd. De medewerker heeft er alles aan gedaan me te helpen met dit idee, maar toen het niet helemaal haalbaar was kwam ze met een zeer verrassend alternatief. Rekening houdend met mijn oorspronkelijke wensen gooide ze het over een heel andere boeg en het resultaat mag er wezen. Het pak dat ze had uitgekozen zou ik zelf nooit uit het rek hebben gepakt, maar het paste perfect in het thema en sluit heel mooi aan bij de kleuren van onze bruiloft en mijn huid en haartinten.
Sam,
Waardering: review starsDeskundig en prettig geholpen!
Op een heel prettige en fijne manier geholpen! Deskundig advies zonder eigen wensen uit het oog te verliezen. Aanrader voor iedereen!
Sander,
Waardering: review starsTrouwkostuum gekocht.
Trouwkostuum gekocht. We werden netjes ontvangen. Er werdt goed geholpen en meegedacht. Vriendelijk personeel.
Bart,
Waardering: review starsGoede winkel met vriendelijk personeel
Een winkel met veel keuze aan pakken. Aardige medewerkers en er wordt goed de tijd voor je genomen.
Jochem Harms,
Waardering: review starsZeer goed geholpen vriendelijk…
Zeer goed geholpen vriendelijk personeel en een heel mooi pak uitgekozen bedankt!!
Mathijs Ummels,
Waardering: review starsGeweldig geholpen door Saskia
Geweldig geholpen door Saskia! Wat een fijn mens. Respect voor al mijn vragen en heel goed en geduldig geluisterd. Goed geholpen vandaag en ik kan dit iedereen aanraden!
Tjeerd de Ruig,
Waardering: review starsDe ideale plek voor mannen die weten…
De ideale plek voor mannen die weten wat ze willen, en klassiek vooropstellen. Prima service, deskundig geholpen en een fijne afwikkeling.
Robert,
Waardering: review starsZeer tevreden
We werden goed ontvangen en zeer goed geholpen. Er alle tijd genomen om tot een goede keuze te komen. Ze waren zeer kundig en hadden de goede kennis en ervaring om mij te helpen bij de keuze van een pak. ik ben zeer tevreden met het resultaat. Hartelijk bedankt!
Leander Dekker,
Waardering: review starsVolledig op mijn gemak gesteld
Volledig op mijn gemak gesteld ! Het is toch spannend een trouwpak kopen! Maar mijn aparte smaak toch weten te vinden! Daarna met schoonzusje en moeder terug gegaan, en ook die zijn overtuigd door de verkoopster! Heel discreet, heel goede verkoopster!
patrick jonck,
Waardering: review starsSuper service
Super service, heel vriendelijk. Had nergens anders een trouwpak willen kopen
Matthijs Koelen,
Waardering: review starsgoede winkel!
heel goed geholpen door ervaren personeel, ze helpen je op een goede manier om een passend pak te bij je te vinden.
leon van den Elsen,
Waardering: review starsSuper zaak !
Super zaak en erg netjes en met vakkennis geholpen. En de beste koffie van de stad gedronken !
Edgar Broekhoven,
Waardering: review starsOntzettend fijne ervaring!
Ontzettend fijne ervaring! Goede deskundige hulp en lekker informeel. Peroneel is erg vriendelijk en behulpzaam en denkt fijn mee.
Peter,
Waardering: review starsGoede service in een ontspannen sfeer
Goede service in een ontspannen sfeer. Echte professionals die je helpen.
Kenny de Vos,
Waardering: review starsOndanks dat ik over minder dan 7 weken…
Ondanks dat ik over minder dan 7 weken ga trouwen,ben ik super goed geholpen. En ook al heb ik hele rare maten 😂😂 kwam het gelukkig allemaal goed. Ben zeer tevreden met het eind resultaat. Super bedankt Mvg Kenny de Vos.
J. Coehorst,
Waardering: review starsTrouwpak
Mooie winkel met zeer vriendelijk en professioneel personeel met een goede inzicht in wat jij wil en dat daar bij past.
Ronny,
Waardering: review starsKwaliteit en service staan voorop
ROKA Tilburg was de eerste winkel waar ik voor een trouwpak ging kijken. Door de professionele en gezellige hulp van Leonie was ik er daarna snel uit! De levering is daarnaast ook supersnel. En met de geboden nazorg weet ik zeker dat ik er op mijn bruiloft heel netjes bij zal lopen. Misschien zijn de pakken bij ROKA over het algemeen wat duurder, maar je krijgt er in ieder geval kwaliteit en goede service voor terug.