ROKA ENSCHEDE

Haaksbergerstraat 126
7513 EA Enschede
Telefoon 053 43 088 00053 43 088 00

 • Openingstijden
 • Maandag13.00 uur - 18.00 uur
 • Dinsdag09.30 uur - 18.00 uur
 • Woensdag09.30 uur - 18.00 uur
 • Donderdag09.30 uur - 21.00 uur
 • Vrijdag09.30 uur - 18.00 uur
 • Zaterdag09.00 uur - 17.00 uur
 • Zondagbekijk koopzondagen

Kom langs bij ROKA ENSCHEDE

Wil je langskomen bij ROKA om de uitgebreide collectie pakken te komen bekijken en te passen? Kom dan langs bij ROKA Enschede.

Het kan op bepaalde momenten druk zijn in onze winkel. Wij adviseren daarom een vrijblijvende afspraak maken. Wil je liever zonder afspraak langskomen? Je bent van harte welkom! Maak hieronder je keuze.

ROKA ENSCHEDE

De mooiste trouwpakken en maatpakken in de regio Overijssel vind je bij ROKA. In ons mooie grote filiaal in het Twentse Enschede op 10 autominuten van Almelo en Hengelo zijn de nieuwste pakken voor de bruidegom ruim op voorraad. Roka Enschede is makkelijk te bereiken via de A1 en daarna A35 vanaf Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

Ook de bijpassende accessoires zoals de schoenen van ROKA, Carlo Pignatelli of Jeffrey West of mooie ivoorkleurige dassen en chabots die afgestemd zijn op de laatste ontwikkelingen op het gebied van bruidsmode. Roka Enschede is verkooppunt van alle bekende merken voor de bruidegom zoals Giorgio Armani, Corneliani, Karl Lagerfeld, Carlo Pignatelli, Paul Smith, Kenzo, Cossmo, Alexander Alesi, Roberto Cavalli, Masterhand, Wilvorst, Calvin Klein en Immediate en werkt nauw samen met de bekende bruidshuizen in de regio.

De vriendelijke en gastvrije medewerkers helpen je graag bij uitzoeken van je pak voor de bruiloft. Je bent bij ons zowel met als zonder afspraak van harte welkom. Bij Roka Enschede kan het erg druk zijn. Wij adviseren om hier eenvoudig een vrijblijvende afspraak te maken om de mooiste trouwkostuums en maatkostuums te passen en bekijken.

Bekijk ook deze pakken bij ROKA Enschede

Best bekeken schoenen

ROKA
We zijn erg goed en vriendelijk…25 februari 20185We zijn erg goed en vriendelijk geholpen bij de aankoop van mijn "trouwpak", een echte aanrader!
ROKA
Ik ben ontzettend vriendelijk en op een…25 februari 20185Ik ben ontzettend vriendelijk en op een hele leuke manier geholpen in de zaak. Absoluut een aanrader voor iedere bruidegom. Zeker ook vanwege het assortiment, er is genoeg keus!
ROKA
Bijzonder goed geholpen24 februari 20185Bijzonder goed geholpen. Ik ben wegens omstandigheden alleen gekomen maar dit was allerminst een probleem. Kennis en kunde van het personeel is top. Van begin tot eind, alles was tot in detail geregeld. Klasse!!
ROKA
Trouwpak uitgezocht in 1 keer24 februari 20185Goed geholpen en dankzij afspraak geen wachttijd. Had eigen pak bij me om gilet bij te zoeken, deze werd met dezelfde zorg uitgezocht als het pak uit hun winkel. Uiteindelijk in 90 min klaar met het vinden van een trouwpak.
ROKA
Bij Roka een afspraak gemaakt voor mijn…24 februari 20185Bij Roka een afspraak gemaakt voor mijn trouwpak. Ik ben geholpen door Lotte. Ik ben meer dan tevreden. Ik wist dat ik wilde gaan voor een donkerblauw driedelig pak maar was bang dat het er te zakelijk uit zou zien. Ik ben uiteindelijk weggegaan met een prachtig pak dat er alles behalve zakelijk uit ziet. Met wat speelse en moderne details ziet het er uit als een mooi maar chic trouwpak. Ook de service was top! Ik voelde me nergens toe verplicht en alles was mogelijk. We hadden alle tijd en aandacht. Lotte bedankt!
ROKA
Trouwpak Roka Haarlem24 februari 20185Ik ben vanochtend geweest om een trouwpak uit te zoeken de persoon die ons geholpen heeft nam de tijd en na een pak of 5 het laatste pak wat ik aan heb hadden we echt zo van dit is het pak waar ik straks in wil trouwen dus kan niet meer dan 5 sterren geven maar ik ben echt super te vreden Bedankt Roka !!!!
ROKA
Perfecte zaak24 februari 20185Ruime keuze en geweldige begeleiding/hulp van het personeel
ROKA
Heel fijn geholpen en heel kundig…24 februari 20185Heel fijn geholpen en heel kundig personeel, eerste keus was gelijk raak, hele prettige losse sfeer
ROKA
Gezellige club.24 februari 20185gezellig een pak uitkiezen met Daan en Kevin! Dit was al een feest opzich!
ROKA
Zeer goede service en ook heel…24 februari 20185Zeer goede service en ook heel vakkundig. Voor iedereen die gaat trouwen een echte aanrader
ROKA
Persoonlijk een hele fijne ervaring22 februari 20185Persoonlijk een hele fijne ervaring, goede service ontvangen van Carmen. Top winkel. Zal het iedereen aanraden om bij jullie een pak te scoren. Hartelijk dank voor service en medewerking. Groeten Michael Slingerland
ROKA
Trouwpak22 februari 20185Ben helemaal uit heerlen speciaal naar roka Rotterdam gekomen, en ben super geholpen hebben goed kunnen lachen en een prachtig pak uit gekozen
ROKA
Aardige mensen21 februari 20185Aardige mensen, top service
ROKA
Heldere uitleg, eerlijke feedback en vakkundige benadering.21 februari 20185Heldere uitleg, eerlijke feedback en vakkundige benadering. Zowel bij het telefonisch maken van een afspraak, als bij het uitzoeken van een trouwkostuum. Zeer tevreden over de manier waarop ik begeleid ben in het filiaal in Haarlem.
ROKA
Top geholpen21 februari 20185Erg prettig geholpen door Ineke, verstand van zaken, informeel contact, goed advies en totaal niet drammerig.
ROKA
Goede en fijne service.21 februari 20185Goede en fijne service. Alles is mogelijk en er wordt goed meegedacht. Er wordt goed geluisterd naar wat je wil en er wordt meteen iets mee gedaan. Aanrader
ROKA
Goed, deskundig & professioneel advies!20 februari 20185Via Facebook ben ik bij Roka terecht gekomen. Voor mij was Groningen het meest logische / handigste filiaal om een bezoek te brengen. Online even via de site een afspraak gemaakt. Een dag van te voren werd ik gebeld door Roka om de afspraak telefonisch te bevestigen en kreeg ik nog wat parkeertips (erg handig voor als je nog nooit in Groningen centrum bent geweest) De dag zelf werden we om 11 uur ontvangen met een kopje koffie. Daarna passen, meten etc. Gevraagd werd of ik al een bepaalde kleur in gedachte had enz. Na een aantal pakken te hebben gepast direct al definitief een keuze kunnen maken! Goed, deskundig advies gekregen! Op naar 6 april!
ROKA
Top service, kwaliteit en vakmanschap19 februari 20185Vanaf het moment dat ik besloot om bij Roka te gaan kijken voor mijn trouwpak heb ik alleen maar positieve ervaringen gehad. Ruim twee weken voor de afspraak werd ik gebeld om de afspraak definitief te bevestigen. De dag voor de afspraak nog een sms’je. Samen met mijn ouders & getuigen op zaterdag 17-02-2018 was het dan zover. Netjes ontvangen met een kop koffie en al snel aan tafel. Na een kort gesprek over wat mijn wensen waren en of ik open stond voor ideeën van de verkoper had ik al snel het eerste pak aan. De klik met de verkoper (Kevin) was er al vanaf het eerste moment en hij wist de voor mij perfecte pakken erbij te halen. Tijdens de afspraak werd er alle tijd voor mij genomen en werd ik goed geadviseerd. Sommige pakken meerdere keren gepast. Mede hierdoor ben ik meer dan geslaagd en kan ik iedereen Roka Tilburg aanraden. Ik kan nu al niet wachten op de reactie van mijn toekomstige vrouw en de rest van onze familie en vrienden tijdens onze grote dag op 6-7-18!
ROKA
Erg tevreden19 februari 20185Er goed geholpen door Nicole, goed geslaagd, een aanrader.

 

Maak een vrijblijvende afspraak bij ROKA Enschede

Selecteer jouw voorkeuze datum om langs te komen bij ROKA Enschede. De beschikbare tijdstippen worden automatisch geladen.

 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Haarlem?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Enschede?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Rotterdam?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Tilburg?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Groningen?
  of kies een ander filiaal

Je kunt ROKA ook vinden in:

 • ROKA
  Haarlem

  Julianapark 20-22 2022 AA HaarlemGO
 • ROKA
  Rotterdam

  Grote Beer 193067 TR RotterdamGO
 • ROKA
  Enschede

  Haaksbergerstraat 126 7513 EA EnschedeGO
 • ROKA
  Tilburg

  Telefoonstraat 405038 DM TilburgGO
 • ROKA
  Groningen

  Brugstraat 229711 HZ GroningenGO

 

KOM VRIJBLIJVEND LANGS BIJ ROKA

Het is natuurlijk mogelijk om zonder afspraak gewoon eens langs te komen bij ROKA Enschede. Binnen de reguliere openingstijden kun je de collectie bekijken en passen. Je bent van harte welkom!

Roka Enschede is makkelijk te bereiken via de A1 en daarna A35 vanaf Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Bij Roka kan het erg druk zijn waardoor er soms enige wachttijd kan ontstaan. Wij adviseren om hier eenvoudig en gratis een vrijblijvende afspraak te maken om de mooiste trouwkostuums te passen en bekijken. Tot ziens bij ROKA Enschede.

SEE YOU AT ROKA