ROKA ENSCHEDE

Haaksbergerstraat 126
7513 EA Enschede
Telefoon 053 43 088 00053 43 088 00

 • Openingstijden
 • Maandag13.00 uur - 18.00 uur
 • Dinsdag09.30 uur - 18.00 uur
 • Woensdag09.30 uur - 18.00 uur
 • Donderdag09.30 uur - 21.00 uur
 • Vrijdag09.30 uur - 18.00 uur
 • Zaterdag09.00 uur - 17.00 uur
 • Zondagbekijk koopzondagen

Kom langs bij ROKA ENSCHEDE

Wil je langskomen bij ROKA om de uitgebreide collectie pakken te komen bekijken en te passen? Kom dan langs bij ROKA Enschede.

Het kan op bepaalde momenten druk zijn in onze winkel. Wij adviseren daarom een vrijblijvende afspraak maken. Wil je liever zonder afspraak langskomen? Je bent van harte welkom! Maak hieronder je keuze.

ROKA ENSCHEDE

De mooiste trouwpakken en maatpakken in de regio Overijssel vind je bij ROKA. In ons mooie grote filiaal in het Twentse Enschede op 10 autominuten van Almelo en Hengelo zijn de nieuwste pakken voor de bruidegom ruim op voorraad. Roka Enschede is makkelijk te bereiken via de A1 en daarna A35 vanaf Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

Ook de bijpassende accessoires zoals de schoenen van ROKA, Carlo Pignatelli of Jeffrey West of mooie ivoorkleurige dassen en chabots die afgestemd zijn op de laatste ontwikkelingen op het gebied van bruidsmode. Roka Enschede is verkooppunt van alle bekende merken voor de bruidegom zoals Giorgio Armani, Corneliani, Karl Lagerfeld, Carlo Pignatelli, Paul Smith, Kenzo, Cossmo, Alexander Alesi, Roberto Cavalli, Masterhand, Wilvorst, Calvin Klein en Immediate en werkt nauw samen met de bekende bruidshuizen in de regio.

De vriendelijke en gastvrije medewerkers helpen je graag bij uitzoeken van je pak voor de bruiloft. Je bent bij ons zowel met als zonder afspraak van harte welkom. Bij Roka Enschede kan het erg druk zijn. Wij adviseren om hier eenvoudig een vrijblijvende afspraak te maken om de mooiste trouwkostuums en maatkostuums te passen en bekijken.

Bekijk ook deze pakken bij ROKA Enschede

Best bekeken schoenen

ROKA
Professioneel en Vriendelijk22 mei 20185Ik ben door een zeer vriendelijke verkoopster geholpen. Die goed luisterde wat ik wilde en ook geduld had met mij . Door dat zij mij begreep heb ik nu een mooi trouwpak met bij behoren gekocht waar ik super blij mee ben. Ik weet zeker dat mijn aanstaande vrouw ontzettend trots op mij is op onze trouwdag 18/8/2018.
ROKA
Top winkel22 mei 20185Top winkel, goed geholpen, vriendelijk personeel en ruime keuzes in het assortiment.
ROKA
Top zaak heel veel aparte kleuren voor…21 mei 20185Top zaak heel veel aparte kleuren voor trouwpak heren
ROKA
Zeer mooi en uitgebreid aanbod19 mei 20185Zeer mooi en uitgebreid aanbod. Daarnaast word je heel goed ontvangen en ze nemen écht de tijd voor je. Goede hulp en advies gekregen. Zeker een aanrader
ROKA
Perfect19 mei 20185Goed ontvangen met koffie, goed advies gekregen van een medewerker die er echt verstand van heeft! Niks moet alles mag! Door de goede adviezen en het ruime aanbod ben ik hier binnen twee uur geslaagd met een prachtig trouwpak! Benieuwd naar het resultaat als het pak aangepast is aan mijn maten!
ROKA
Heel fijn hoe ze heeft uitgelecht over…19 mei 20185Heel fijn hoe ze heeft uitgelecht over de maat en kleur echt heel goed enz. Zou zelfs nog een x terug komen Nice
ROKA
Fantastische winkel met een uitstekende…19 mei 20185Fantastische winkel met een uitstekende service! Wij zijn zeer goed geholpen door Annemiek. Complimenten!
ROKA
Mooie (trouw)pakken19 mei 20185Mooie (trouw)pakken, hulp met een lach en lekker bakje koffie.
ROKA
Nieuw trouwpak18 mei 20185Gisteravond super geholpen door Annemiek in Haarlem. Superadvies en supertrouwpak. Annemiek topper 👌🏼
ROKA
Supper geholpen.17 mei 20185Supper geholpen.. prima bedrijf.. en heel vriendelijk
ROKA
Geslaagd14 mei 20185Roka heeft veel keuze in pakken, met behulp van de verkoopster een mooie selectie gemaakt. Na een aantal mooie pakken te hebben gepast heb ik uiteindelijk de juiste gevonden! Goede service en vriendelijk personeel. Ik ben er blij mee!
ROKA
Danielle14 mei 20185Danielle, begreep precies wat ik wilde en pakte ik een keer een pak die bij mij perfect paste. Nog een paar andere gepast maar de eerste was het geworden. Vriendelijk en eerlijk!
ROKA
Geslaagd14 mei 20185Het trouwpak hier kopen was al een feest!
ROKA
Slagingspercentage 100%14 mei 20185Bij aankomst werd ons vriendelijk verzocht om plaats te nemen en werd er gevraagd wat wij het liefst zouden willen drinken (heerlijke cappuccino trouwens;)) De verkoopster die ik had paste echt perfect bij ons! Ze wist precies wat wij wouden en hoe onze gedachten waren bij het passen v/d pakken. Fijn ook dat de verkoopster ons beide apart heeft meegenomen om zo een betere band te creëren en ook zo kon inspelen op onze wensen en behoeften. Uiteindelijk heb ik een super mooi pak weten te bemachtigen en ik kan niet wachten om hem af te halen! ROKA, bedankt voor deze fijne ervaring!
ROKA
Luisterde goed naar onze wensen13 mei 20185Luisterde goed naar onze wensen. Nam alle tijd die we nodig hadden. Kwam met goede ideeën en adviezen.
ROKA
Vakkundig geholpen13 mei 20185Vakkundig geholpen. Was erg leuk en gezellig en ben super tevreden met mijn pak.

 

Maak een vrijblijvende afspraak bij ROKA Enschede

Selecteer jouw voorkeuze datum om langs te komen bij ROKA Enschede. De beschikbare tijdstippen worden automatisch geladen.

 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Haarlem?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Enschede?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Rotterdam?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Tilburg?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Groningen?
  of kies een ander filiaal

Je kunt ROKA ook vinden in:

 • ROKA
  Haarlem

  Julianapark 20-22 2022 AA HaarlemGO
 • ROKA
  Rotterdam

  Grote Beer 193067 TR RotterdamGO
 • ROKA
  Enschede

  Haaksbergerstraat 126 7513 EA EnschedeGO
 • ROKA
  Tilburg

  Telefoonstraat 405038 DM TilburgGO
 • ROKA
  Groningen

  Brugstraat 229711 HZ GroningenGO

 

KOM VRIJBLIJVEND LANGS BIJ ROKA

Het is natuurlijk mogelijk om zonder afspraak gewoon eens langs te komen bij ROKA Enschede. Binnen de reguliere openingstijden kun je de collectie bekijken en passen. Je bent van harte welkom!

Roka Enschede is makkelijk te bereiken via de A1 en daarna A35 vanaf Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Bij Roka kan het erg druk zijn waardoor er soms enige wachttijd kan ontstaan. Wij adviseren om hier eenvoudig en gratis een vrijblijvende afspraak te maken om de mooiste trouwkostuums te passen en bekijken. Tot ziens bij ROKA Enschede.

SEE YOU AT ROKA