Skip to main content

Bestellen


ROKA online collectie

Op onze website kun je op je gemak de collectie pakken en accessoires voor de bruidegom en de mannelijke gasten van een bruiloft, bekijken en bestellen. De afgebeelde on-line collectie is een slechts een deel van onze uitgebreide voorraad die je in onze stores kunt vinden. Voor een volledig beeld adviseren we je om langs te komen of een vrijblijvende afspraak te maken in één van de vijf ROKA Stores. klik hier om een vrijblijvende afspraak te maken.

Status van de bestelling

Nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je automatisch per e-mail een orderbevestiging met een overzicht van de bestelde artikelen. Ook kunt je de order op de site terugvinden bij “Orderstatus”. Zodra de betaling heeft plaatsgevonden ontvangt je van ons een email wanneer dat heeft plaatsgevonden en zal de bestelling worden verwerkt. Zodra de bestelling is verwerkt zal er nogmaals een mail worden verzonden dat het pakket onderweg is met een 3S code en een link om het pakket te volgen.

Bestelling wijzigen

Tijdens het bestelproces kunt je altijd producten verwijderen of toevoegen. Is de order geplaatst, dan kun je in principe geen wijzigingen meer doorvoeren. Mocht je toch ontdekken dat je niet het juiste pak / accesoire hebt besteld of bijvoorbeeld een verkeerde maat hebt geselecteerd? Stuur dan een email naar klantenservice@roka.nl met jouw ordernummer en jouw wijziging. We nemen dan de volgende werkdag via e-mail contact op.

 


Klachtenprocedure

We hebben de kwaliteit heel hoog in het vaandel staan. Mocht je binnen 2 maanden na aankoop van het webshop-artikel onverhoopt een klacht hebben over een artikel, maak hiervan dan een digitale foto en stuur deze naar klantenservice@roka.nl onder vermelding van het ordernummer. Wij zullen deze klacht aan de hand van de foto(‘s)  beoordelen en je hierover berichten. Mochten wij er niet uitkomen dan zullen wij je vragen om het artikel gratis te retourneren via ons antwoordnummer. Zodra wij de klacht binnenkrijgen, zullen wij zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 5 werkdagen contact met je opnemen om de oplossing samen te bespreken. Algemene vragen of klachten die niet voldoende door de klantenservice zijn opgelost kunt u stellen aan info@roka.nl

 

Garantie

De garantie geldt volgens de wettelijke rechten van de consument. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Neem voor vragen over specifieke gevallen altijd contact op met onze klantenservice via klantenservice@roka.nl.De garantieperiode gaat in vanaf de datum van aankoop en kan verschillen per product / merk. Slijtage van stoffen, van zolen en hakken, kale neuzen en slijtage van voeringen door overmatig transpiratie, kapotte ritsen en andere door verkeerd gebruik veroorzaakte gebreken, die de verkoper niet te verwijten zijn worden niet vergoed. Bekijk hieronze do’s en dont’s bij het dragen van je pak.

Prijzen

Al onze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief (eventuele) verzendkosten.

Filters

Artikelgroep

Kleur

Merk