ROKA HAARLEM

Julianapark 20-22
2022 AA Haarlem
Telefoon 023 52 513 53023 52 513 53

 • Openingstijden
 • Maandag13.00 uur - 18.00 uur
 • Dinsdag09.30 uur - 18.00 uur
 • Woensdag09.30 uur - 18.00 uur
 • Donderdag09.30 uur - 21.00 uur
 • Vrijdag09.30 uur - 18.00 uur
 • Zaterdag09.00 uur - 17.00 uur
 • Zondagbekijk koopzondagen

Kom langs bij ROKA HAARLEM

Wil je langskomen bij ROKA in Haarlem om de uitgebreide collectie pakken te komen bekijken en te passen? 

Het kan op bepaalde momenten druk zijn in onze winkel. Wij adviseren daarom een vrijblijvende te afspraak maken. Wil je liever zonder afspraak langskomen? Je bent van harte welkom! Maak hieronder je keuze en profiteer van €70,- korting bij de aanschaf van jouw trouwpak of maatpak bij een online afspraak

ROKA HAARLEM

De grootste collectie trouwpakken, trouwkostuums kostuums, pakken, smokings en maatpakken in de regio noord Holland, zuid Holland en Utrecht.

Ben je op zoek naar een trouwpak of een maatpak in de buurt van Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Leiden, Zaanstad, Alkmaar, Almere, Utrecht en het Gooi?

Bij ROKA in Haarlem slaag je gegarandeerd voor je trouwpak of je maatpak. Maar ook gilets, hemden, schoenen, ercu sjabots en overige accessoires voor de bruidegom zijn hier ruim voorradig. Alle bekende merken zoals Giorgio Armani, Hugo Boss, Corneliani, Alexander Alesi, Carlo Pignatelli, Cossmo, Kenzo, Roberto Cavalli, Wilvorst, Masterhand, Immediate maar ook de schoenen van Hugo Boss en Alexander Alesi kan je bekijken in onze winkel.

ROKA Haarlem is makkelijk te bereiken met de auto vanuit Amsterdam, Amstelveen, Zaandam, Alkmaar en Utrecht. Er is voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage Cronje bij de Ripperda kazerne (Kleverlaan 12, 2023 JG Haarlem) hier is altijd plek. Je bent bij ons zowel met als zonder afspraak van harte welkom. Bij Roka kan het erg druk zijn. Wij adviseren om hier eenvoudig en gratis een vrijblijvende afspraak te maken om de mooiste trouwkostuums en maatkostuums te passen en bekijken. Tot ziens bij ROKA Haarlem.

Best bekeken pakken ROKA Haarlem

Best bekeken schoenen

Hieronder vind je een selectie van reviews die geplaatst zijn op de onafhankelijke reviewsite Trustpilot. Bekijk het complete overzicht op trustpilot.nl 

ROKAROKA
Top geholpen20 november 20185Top geholpen, ROKA Haarlem dank jullie wel!
ROKAROKA
Roka Rotterdam een bedrijf die zorgd voor een glimlach.16 november 20185Ik ging met me ouders naar Roka Rotterdam waar ik een afspraak had gemaakt. Bij binnenkomst merk je de enthousiasme van de medewerkers. Dat geeft gelijk een goed gevoel. De tijd dat ze in je steken met passen en uitleggen is heel prettig. Als je een mooi trouwpak zoek en met een glimlach naar huis wilt moet je echt naar Roka.
ROKAROKA
Fijne, persoonlijke service15 november 20185Fijne, persoonlijke service met ruim de tijd en professioneel advies. Zelfs nu ik qua gezondheid wat minder was, alle geduld en tips!
ROKAROKA
Net als 80 procent van de aanstaande…14 november 20185Net als 80 procent van de aanstaande bruidegommen was ik in de overtuiging om een blauw pak aan te schaffen. Na enig onderzoek op de website had ik enkele pakken die ik sowieso wilde passen. De vriendelijke medewerkster wees me er op, dat het wauw gevoel wel aanwezig moest zijn bij het passen van het pak. Helaas, ontbrak het toch een beetje bij de blauwe pakken. Ze opperde om toch naast blauw iets anders te passen, een petrol groen pak. Ik trok het jasje aan, samen met het gilet. Ik was aangenaam verrast. Bij dit pak was ik zichtbaar blij, hét was af. Binnenkort mag ik terug om het pak definitief op te halen, ik verheug me er nu al op! Bedankt ROKA Tilburg, dat jullie hebben meegeholpen om er een mooie ervaring van te maken!
ROKAROKA
Super vriendelijk geholpen.14 november 20185Super vriendelijk geholpen. Ook fijn dat ze je wat etiquette meegeven over het dragen van een pak. En alle bijkomende accessoires voor je pak in kleur is aanwezig Ga ze zeker aanraden bij vrienden en familie. Dank jullie wel xx
ROKAROKA
Top zaak!12 november 20185Een hele fijne winkel met professioneel, behulpzaam en gezellig personeel. Erg tevreden over de manier van helpen en meedenken. Het proces van het uitzoeken van een pak is goed opgebouwd, waardoor het leuk blijft om verschillende pakken te passen. Daarom raad ik Roka aan iedereen aan die op zoek is naar een mooi trouwpak voor deze belangrijke dag!
ROKAROKA
Top geholpen12 november 20185Top geholpen, aardige mensen met goede kennis.
ROKAROKA
Uitermate gezellige winkel met goed…11 november 20185Uitermate gezellige winkel met goed hulp en advies
ROKAROKA
Wat een ervaring!11 november 20185Trouwpak kopen...... Stress!!! Dat ging er in mijn hoofd rond. Mijzelf online aangemeld bij de vestiging in Haarlem. Mijn 2 getuigen en zwager mee gevraagd voor hun oordeel en de gezelligheid. Goed ontvangst met een lekkere bak koffie, vriendelijk personeel en een mooie winkel. Mijn maten zittend aan een tafel en ik passen passen passen. Wat was het een leuke ervaring en ook gelijk geslaagd ook! Er werd echt ingespeeld op mijn wens en goed geluisterd naar waar wij van houden. Personeel heeft veel kennis en is super behelpend. Na het slagen een heerlijke prosecco voor ons vieren. Wat een top ervaring. Toen wij naar buiten liepen was al de stress weg en liep ik met een brede lach naar buiten. Bedankt ROKA!! Top! Remy Adriaensen uit zaandam.
ROKAROKA
Professioneel ingericht concept en mooi…10 november 20185Professioneel ingericht concept en mooi assortiment
ROKAROKA
top zaak en super klantvriendelijk10 november 20185Vanaf het moment van binnenkomen had ik me geen betere zaak kunnen bedenken! Super geholpen, top advies en me het naar me zin laten hebben, want het is NIET spannend maar leuk en zo heb ik het ook mogen ervaren. Bedankt voor alles
ROKAROKA
Uitstekende service, mooi trouwpak10 november 20185Uitstekend geholpen met als resultaat een verrassend en gaaf trouwpak. Vakkundig en vriendelijk geholpen tijdens de passessie, goede balans tussen advies en op de achtergrond blijven
ROKAROKA
Aanrader voor de vlotte man10 november 20185Heerlijk vlot en deskundig door het uitzoeken en passen heen geholpen. Keurig verzorgd concept, naar eigen inbreng en wensen word goed geluisterd, maar wel het tempo in gehouden. Door erg prettige medewerker geholpen.
ROKAROKA
Top geholpen9 november 20185Top geholpen. Fijne service en meer dan genoeg keuze!
ROKAROKA
Al voor de afspraak heeft Roka…6 november 20185Al voor de afspraak heeft Roka telefonisch contact gezocht. De aanpak voelde erg persoonlijk. Ook tijdens de afspraak zijn we fijn ontvangen door Jaap, een deskundige verkoper. Hij gaf advies en liet me ook verder kijken dan slechts wat ik voorafgaand in gedachten had.
ROKAROKA
Via mijn zwager ben ik bij ROKA…5 november 20185Via mijn zwager ben ik bij ROKA rotterdam terecht gekomen omdat hij hierover enthousiast was en goed geholpen werd. En zo is mijn indruk ook geweest. Ik ben onwijs leuk en goed geholpen door iemand die dit met passie doet! Beetje bij beetje werd het hele plaatje compleet en ben ik na iets meer dan 2u met een grote glimlach op mijn gezicht vertrokken. Ik raad ROKA rotterdam iedereen aan omdat er leuke en enthousiaste mensen werken die je echt in het zonnetje zetten, en ook is de koffie heel lekker! Ik heb onwijs genoten van het passen van de pakken en kijk ernaar uit om op mijn trouwdag mijn pak te dragen! Groeten, een onwijs tevreden klant!
ROKAROKA
Goede service tegen een aantrekkelijke…4 november 20185Goede service tegen een aantrekkelijke prijs.
ROKAROKA
Hele fijne zaak met ontzettend veel…4 november 20185Hele fijne zaak met ontzettend veel keus hele fijne sfeer en oog voor detail. super goed geholpen door Ineke echt een toppertje!
ROKAROKA
Vandaag heel erg goed geholpen door een…3 november 20185Vandaag heel erg goed geholpen door een hele lieve vrouw in tilburg. Wij kregen al de tijd van de wereld de werd goed geholpen met combineren van het pak bij de trouwjurk van mijn vriendin. De vrouw was heel realistische zodat ik zonder dat ik zelf wist wat mijn vriendin ging dragen, het pak heb gevonden wat er bij past. Ik heb echt het pak wat ik presies wilde en echt bij mij past. Ik ben heel erg blij
ROKAROKA
Heel fijn geholpen.3 november 20185Heel fijn geholpen.. super personeel erg vriendelijk Helemaal gelukkig Bedankt voor alles

 

Maak een vrijblijvende afspraak bij ROKA Haarlem
en ontvang €70,- korting op jouw trouwpak*.

Selecteer jouw voorkeuze datum om langs te komen bij ROKA Haarlem. De beschikbare tijdstippen worden automatisch geladen.

 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Haarlem?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Enschede?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Rotterdam?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Tilburg?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Groningen?
  of kies een ander filiaal

Je kunt ROKA ook vinden in:

 • ROKA
  Haarlem

  Julianapark 20-22 2022 AA HaarlemGO
 • ROKA
  Rotterdam

  Grote Beer 193067 TR RotterdamGO
 • ROKA
  Enschede

  Haaksbergerstraat 126 7513 EA EnschedeGO
 • ROKA
  Tilburg

  Telefoonstraat 405038 DM TilburgGO
 • ROKA
  Groningen

  Brugstraat 229711 HZ GroningenGO

 

KOM VRIJBLIJVEND LANGS BIJ ROKA

Het is natuurlijk mogelijk om zonder afspraak gewoon eens langs te komen bij ROKA Haarlem. Binnen de reguliere openingstijden kun je de collectie bekijken en passen. Je bent van harte welkom!

ROKA Haarlem is makkelijk te bereiken met de auto vanuit Amsterdam, Amstelveen, Zaandam, Alkmaar en Utrecht. Er is voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage Cronje bij de Ripperda kazerne (Kleverlaan 12, 2023 JG Haarlem) hier is altijd plek. Bij Roka kan het erg druk zijn waardoor er soms enige wachttijd kan ontstaan. Wij adviseren om hier eenvoudig en gratis een vrijblijvende afspraak te maken om de mooiste trouwkostuums te passen en bekijken. Tot ziens bij ROKA Haarlem.

ROKA is premium dealer van o.a.

SEE YOU AT ROKA