ROKA HAARLEM

Julianapark 20-22
2022 AA Haarlem
Telefoon 023 52 513 53023 52 513 53

 • Openingstijden
 • Maandag13.00 uur - 18.00 uur
 • Dinsdag09.30 uur - 18.00 uur
 • Woensdag09.30 uur - 18.00 uur
 • Donderdag09.30 uur - 21.00 uur
 • Vrijdag09.30 uur - 18.00 uur
 • Zaterdag09.00 uur - 17.00 uur
 • Zondagbekijk koopzondagen

Kom langs bij ROKA HAARLEM

Wil je langskomen bij ROKA om de uitgebreide collectie pakken te komen bekijken en te passen? Kom dan langs bij ROKA Haarlem.

Het kan op bepaalde momenten druk zijn in onze winkel. Wij adviseren daarom een vrijblijvende afspraak maken. Wil je liever zonder afspraak langskomen? Je bent van harte welkom! Maak hieronder je keuze.

ROKA HAARLEM

De grootste collectie trouwpakken, trouwkostuums kostuums, pakken, smokings en maatpakken in de regio noord Holland, zuid Holland en Utrecht.

Ben je op zoek naar een trouwpak of een maatpak in de buurt van Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Leiden, Zaanstad, Alkmaar, Almere, Utrecht en het Gooi?

Bij ROKA in Haarlem slaag je gegarandeerd voor je trouwpak of je maatpak. Maar ook gilets, hemden, schoenen, ercu sjabots en overige accessoires voor de bruidegom zijn hier ruim voorradig. Alle bekende merken zoals Giorgio Armani, Hugo Boss, Corneliani, Alexander Alesi, Carlo Pignatelli, Cossmo, Kenzo, Roberto Cavalli, Wilvorst, Masterhand, Immediate maar ook de schoenen van Jeffrey West, Hugo Boss en Alexander Alesi kan je bekijken in onze winkel.

ROKA Haarlem is makkelijk te bereiken met de auto vanuit Amsterdam, Amstelveen, Zaandam, Alkmaar en Utrecht. Er is voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage Cronje bij de Ripperda kazerne (Kleverlaan 12, 2023 JG Haarlem) hier is altijd plek. Je bent bij ons zowel met als zonder afspraak van harte welkom. Bij Roka kan het erg druk zijn. Wij adviseren om hier eenvoudig en gratis een vrijblijvende afspraak te maken om de mooiste trouwkostuums en maatkostuums te passen en bekijken. Tot ziens bij ROKA Haarlem.

ROKA Haarlem is premium dealer van o.a.

ROKA
Service gericht1 maart 20175Snel,meedenkend en erg vriendelijke verkoper. Ben geslaagd voor een super pak voor onze trouw dag! Thnx Jaap. Roka Tilburg !
ROKA
Top geholpen door Nicole28 februari 20175Echt super goed geholpen door Nicole. Super leuk om te merken dat ze haar werk leuk vindt. Dat ze goed weet waar ze mee bezig is. Dat maakt de beleving van het kopen van je trouwpak echt heel leuk. Dankjewel
ROKA
Super service met oog voor detail.27 februari 20175Super goede service. Eerst op mijn gemak colberts gepast zodat je goed kan oriënteren wat je wilt. Oog voor detail bij de finishing touches en mijn familie is ook in de watten gelegd met 4(!) drankjes.
ROKA
Super geholpen !!!27 februari 20175Super geholpen !!!
ROKA
Goede Service met oog voor detail27 februari 20175Vriendelijke benadering met een goed luisterend oor.Ook wordt heel erg meegedacht in alle opzichten. (budget, smaak, etc.)Het "stappensysteem" m.b.t. passen (niet alle pakken volledig aan, maar eerst de colberts) heb ik als zeer prettig ervaren.Dit resulteerde voor mij in een redelijk snelle beslissing welke (2) pakken ik werkelijk wilde passen.Vervolgens word je netjes begeleidt met de overige keuzes (schoenen, hemd, knopen etc.)Al met al een zeer prettige ervaring.Ik zou ROKA aan iedereen willen aanbevelen!!!Daarnaast zal ik voor een ander pak/kostuum zeker overwegen om terug te gaan naar deze winkel.
ROKA
Great Experience27 februari 20175Thank you to all the staff at ROKA.Even though they were running late with my appointment they still made sure myself and guests had drinks and were comfortable and once we were seen to by an assistant it did not take long for me to find the perfect suit for my wedding. Great people great service.
ROKA
Erg tevreden!26 februari 20175Erg goed geholpen, ruime keus en mooie kostuums. Erg goed geslaagd
ROKA
Uitstekende service met gevoel26 februari 20175Voor een trouwpak deze winkel uitgezocht.Uiterst professionele aanpak om het de bruidegom en gezelschap naar hun zin te maken. Ruim aanbod en men neemt de tijd voor ons. Na een aantal opties uiteindelijk zeer goed geslaagd. Ben heel blij met mijn keuze.
ROKA
Geweldige ervaring25 februari 20175Zeer goed geholpen door Aisha. Eerlijk haar mening gegeven wanneer nodig en haar persoonlijkheid zorgde voor een informele maar professionele sfeer wat wij als erg prettig hebben ervaren.
ROKA
Warm&Eerlijk&Vakkundig; ook al was ze soms wat uitbundig, zij maakt blij !25 februari 20175Hallo Allemaal,Als je dan toch met ( heel veel) moeite een pak gaat uitzoeken;omdat je gaat trouwen. Nee, niet op een 'onbewoond' eiland, dus is de juiste kleding wel degelijk belangrijk.Nerveus als ik was, de behandeling was 'warm' en na een poosje ging het wel...De dame was eerlijk en bleek al gauw vakkundig genoeg, om ook mij op mijn gemak te stellen met het pak dat ik het fijnst vond.Dankjewel, ook de aardige heer bij de kassa, die een stukje levensverhaal van mij aanhoorde en heel vriendelijk en wijs reageerde.Nee; als je echt wilt; niet dat 'plastic aardig, dan raad ik jullie mannen aan die gaan trouwen; ga naar ROKA; dan komt het goed!Groeten van Erwin Blomme

 

Maak een vrijblijvende afspraak bij ROKA Haarlem

Selecteer jouw voorkeuze datum om langs te komen bij ROKA Haarlem. De beschikbare tijdstippen worden automatisch geladen.

 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Haarlem?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Enschede?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Rotterdam?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Tilburg?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Groningen?
  of kies een ander filiaal

Je kunt ROKA ook vinden in:

 • ROKA
  Haarlem

  Julianapark 20-22 2022 AA HaarlemGO
 • ROKA
  Rotterdam

  Grote Beer 193067 TR RotterdamGO
 • ROKA
  Enschede

  Haaksbergerstraat 126 7513 EA EnschedeGO
 • ROKA
  Tilburg

  Telefoonstraat 405038 DM TilburgGO
 • ROKA
  Groningen

  Brugstraat 229711 HZ GroningenGO

 

KOM VRIJBLIJVEND LANGS BIJ ROKA

Het is natuurlijk mogelijk om zonder afspraak gewoon eens langs te komen bij ROKA Haarlem. Binnen de reguliere openingstijden kun je de collectie bekijken en passen. Je bent van harte welkom!

ROKA Haarlem is makkelijk te bereiken met de auto vanuit Amsterdam, Amstelveen, Zaandam, Alkmaar en Utrecht. Er is voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage Cronje bij de Ripperda kazerne (Kleverlaan 12, 2023 JG Haarlem) hier is altijd plek. Bij Roka kan het erg druk zijn waardoor er soms enige wachttijd kan ontstaan. Wij adviseren om hier eenvoudig en gratis een vrijblijvende afspraak te maken om de mooiste trouwkostuums te passen en bekijken. Tot ziens bij ROKA Haarlem.

SEE YOU AT ROKA