ROKA HAARLEM

Julianapark 20-22
2022 AA Haarlem
Telefoon 023 52 513 53023 52 513 53

 • Openingstijden
 • Maandag13.00 uur - 18.00 uur
 • Dinsdag09.30 uur - 18.00 uur
 • Woensdag09.30 uur - 18.00 uur
 • Donderdag09.30 uur - 21.00 uur
 • Vrijdag09.30 uur - 18.00 uur
 • Zaterdag09.00 uur - 17.00 uur
 • Zondagbekijk koopzondagen

Kom langs bij ROKA HAARLEM

Wil je langskomen bij ROKA in Haarlem om de uitgebreide collectie pakken te komen bekijken en te passen? 

Het kan op bepaalde momenten druk zijn in onze winkel. Wij adviseren daarom een vrijblijvende te afspraak maken. Wil je liever zonder afspraak langskomen? Je bent van harte welkom! Maak hieronder je keuze en profiteer van €70,- korting bij de aanschaf van jouw trouwpak of maatpak bij een online afspraak

ROKA HAARLEM

De grootste collectie trouwpakken, trouwkostuums kostuums, pakken, smokings en maatpakken in de regio noord Holland, zuid Holland en Utrecht.

Ben je op zoek naar een trouwpak of een maatpak in de buurt van Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Leiden, Zaanstad, Alkmaar, Almere, Utrecht en het Gooi?

Bij ROKA in Haarlem slaag je gegarandeerd voor je trouwpak of je maatpak. Maar ook gilets, hemden, schoenen, ercu sjabots en overige accessoires voor de bruidegom zijn hier ruim voorradig. Alle bekende merken zoals Giorgio Armani, Hugo Boss, Corneliani, Alexander Alesi, Carlo Pignatelli, Cossmo, Kenzo, Roberto Cavalli, Wilvorst, Masterhand, Immediate maar ook de schoenen van Hugo Boss en Alexander Alesi kan je bekijken in onze winkel.

ROKA Haarlem is makkelijk te bereiken met de auto vanuit Amsterdam, Amstelveen, Zaandam, Alkmaar en Utrecht. Er is voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage Cronje bij de Ripperda kazerne (Kleverlaan 12, 2023 JG Haarlem) hier is altijd plek. Je bent bij ons zowel met als zonder afspraak van harte welkom. Bij Roka kan het erg druk zijn. Wij adviseren om hier eenvoudig en gratis een vrijblijvende afspraak te maken om de mooiste trouwkostuums en maatkostuums te passen en bekijken. Tot ziens bij ROKA Haarlem.

Meest bekeken pakken ROKA Haarlem

Meest bekeken schoenen

Hieronder vind je een selectie van reviews die geplaatst zijn op de onafhankelijke reviewsite Trustpilot. Bekijk het complete overzicht op trustpilot.nl 

ROKAROKA
Super service, sfeer en personeel19 januari 20195Wij kwamen zonder afspraak binnen komen lopen op een drukke middag. Na kort wachten werden we fantastisch geholpen, heel ontspannen en zonder druk. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en daardoor onverwacht in één keer geslaagd. Carmen was echt fantastisch.
ROKAROKA
Ontzettend goed geholpen bij Roka19 januari 20195Ontzettend goed geholpen bij Roka door een vriendelijke en zeer proffesionele verkoopster die alles naar mijn wensen afstemde. Zeer tevreden!
ROKAROKA
Een warm thuis19 januari 20195Wij hebben vandaag bij ROKA mijn trouwpak uitgekozen, het eerste wat me opviel was het belletje vooraf, je voelt je al thuis voordat je in de winkel ben geweest. Ook in de winkel hartelijk ontvangen. Ik ben geholpen door Chris Hu, een dame die perfecte inspeelde op mijn wensen en een eerlijke mening ! Nogmaals hartelijk dank voor de super service en ik kijk uit naar het eerste pas moment!
ROKAROKA
Fijne zaak & prachtig costuum!19 januari 20195Afgelopen zaterdag een prachtig costuum gepast ! Professionele sfeer, klantvriendelijke dame die mij keurig hielp met het perfecte pak! Een aanrader wat mij betreft. Nette zaak en men heeft er verstand van!
ROKAROKA
Wat en fantastische winkel.19 januari 20195Wat en fantastische winkel. Hele lieve mensen die weten waar ze het over hebben.
ROKAROKA
Mooie pakken en een goede service!19 januari 20195Mooie pakken en een goede service!
ROKAROKA
Super geholpen!18 januari 20195Super geholpen! Verkoopster gaf je echt t gevoel dat je rustig de tijd kon nemen om een en ander te passen. Geen druk, als je wil kopen is dat goed, maar als je nog even de tijd nodig hebt om na te denken is dat ook geen probleem.
ROKAROKA
Fijne winkel met perfecte service18 januari 20195Vandaag bij ROKA Rotterdam geweest voor het uitzoeken van mijn trouwpak. In de winkel heel leuk en vriendelijk geholpen door Ineke. Je ziet dat de medewerkers in de winkel verstand hebben van zaken, weten waar zij het over hebben en echt waarde hechten aan datgene wat jij als klant graag wel en juist niet wilt. Ik ben erg blij met mijn pak en de service die de winkel biedt. Ik raad ROKA Rotterdam dan ook bij iedereen aan!
ROKAROKA
Een echte aanrader.17 januari 20195Een echte aanrader. In deze winkel wordt je in alle rust door kundig personeel geholpen en wordt er nog geluisterd naar de klant! In 1x geslaagd , compleet kostuum ( drie delig), overhemd, stropdas en schoenen. TOP!
ROKAROKA
Super goed geholpen17 januari 20195Super goed geholpen! Prettig dat je zowel je pak als schoenen en accessoires in 1 winkel kunt kopen! Wellicht iets duurder dan andere winkels, maar je bent wel in 1 keer klaar! Verkoper luistert goed naar wat je wilt, en geeft ook eerlijk een mening als iets niet staat. Nu afwachten of het afspelden en het op maat maken ook goed gaat.
ROKAROKA
Bij binnenkomst zag ik zoveel…16 januari 20195Bij binnenkomst zag ik zoveel verschillende pakken en zoveel accescoires dat ik er al een hard hoofd in had , dit gaat hem niet worden ( alles meer als 6 kan ik niet meer kiezen ) Ik wist het op dat moment niet meer. Toen kwam Chris , zij heeft mij door het hele proces geleid en begeleid en met zovéél expertise dat het gewoon gelukt is om een compleet trouwpak met alle daarbij horende accesoires van overhemd tot boxershort bij elkaar te vinden de hele outfit ik slaagde dus wel , echt chapeau . Roka bedankt , i sayed yess to the suite .
ROKAROKA
Roka Rotterdam heeft me prima geholpen…15 januari 20195Roka Rotterdam heeft me prima geholpen top personeel dat met eigenlijk al weinig informatie het juiste bij de persoon zoekt, Ook zelf qat mee genomen om er een feest van te maken en dat was geen probleem Kortom top service
ROKAROKA
Geweldige ervaring14 januari 20195Geweldige ervaring. Anemiek de verkoopster gaf kundige advies. Zeer prettig en snel
ROKAROKA
Professioneel en heel prettig geholpen…13 januari 20195Professioneel en heel prettig geholpen door de verkoopster.
ROKAROKA
Aanrader voor je trouwpak13 januari 20195Ervaren, vriendelijke en kundige mensen met een zeer goed oog voor de combinatie tussen de pakken en mij als persoon. Een aanrader!
ROKAROKA
Super geholpen met veel kennis.12 januari 20195Erg fijn geholpen....ervaring en kwaliteit. Ze smeren je ook niks aan,kijken oprecht wat bij je past...helemaal tevreden huiswaards gegaan. Mvg oscar

 

Maak een vrijblijvende afspraak bij ROKA Haarlem
en ontvang €70,- korting op jouw trouwpak*.

Selecteer jouw voorkeuze datum om langs te komen bij ROKA Haarlem. De beschikbare tijdstippen worden automatisch geladen.

 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Haarlem?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Enschede?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Rotterdam?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Tilburg?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Groningen?
  of kies een ander filiaal

Je kunt ROKA ook vinden in:

 • ROKA
  Haarlem

  Julianapark 20-22 2022 AA HaarlemGO
 • ROKA
  Rotterdam

  Grote Beer 193067 TR RotterdamGO
 • ROKA
  Enschede

  Haaksbergerstraat 126 7513 EA EnschedeGO
 • ROKA
  Tilburg

  Telefoonstraat 405038 DM TilburgGO
 • ROKA
  Groningen

  Brugstraat 229711 HZ GroningenGO

 

KOM VRIJBLIJVEND LANGS BIJ ROKA

Het is natuurlijk mogelijk om zonder afspraak gewoon eens langs te komen bij ROKA Haarlem. Binnen de reguliere openingstijden kun je de collectie bekijken en passen. Je bent van harte welkom!

ROKA Haarlem is makkelijk te bereiken met de auto vanuit Amsterdam, Amstelveen, Zaandam, Alkmaar en Utrecht. Er is voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage Cronje bij de Ripperda kazerne (Kleverlaan 12, 2023 JG Haarlem) hier is altijd plek. Bij Roka kan het erg druk zijn waardoor er soms enige wachttijd kan ontstaan. Wij adviseren om hier eenvoudig en gratis een vrijblijvende afspraak te maken om de mooiste trouwkostuums te passen en bekijken. Tot ziens bij ROKA Haarlem.

ROKA is premium dealer van o.a.

SEE YOU AT ROKA