Blauwe Maatpakken voor mannen

Ben je op zoek naar Blauwe Maatpakken? Bekijk dan hier een selectie van de Blauwe Maatpakken en pakken op maat van ROKA. De Blauwe Maatpakken voor mannen worden speciaal naar jouw maten gemaakt. De levertijd is ongeveer 5-6 weken. Ben je benieuwd naar de kosten van Blauwe Maatpakken voor de bruidegom? Bekijk dan hier de prijzen van Blauwe Maatpakken. Probeer zelf een maatpak of trouwpak op maat zoals hieronder afgebeeld in een van de ROKA winkels in Rotterdam, Haarlem, Tilburg, Enschede en Groningen.

Maak een afspraak

 

Ontvang nu €70 korting op jouw trouwpak!

Wil je de gehele collectie ervaren? Dan adviseren we om hier een vrijblijvende afspraak te maken in één van de ROKA winkels. Je ontvang jouw persoonlijke "trouwpakvoucher" van €70,- korting* in je mailbox. Kies een ROKA filiaal en maak jouw pasafspraak.

SEE YOU AT ROKA!

Ontvang nu €70 korting op jouw trouwpak!

Wil je de gehele collectie ervaren? Dan adviseren we om hier een vrijblijvende afspraak te maken in één van de ROKA winkels. Je ontvangt jouw persoonlijke "trouwpakvoucher" van €70,- korting* in je mailbox. Kies een ROKA filiaal en maak jouw pasafspraak.