Maatpak

Trouwen in een maatpak voor de bruidegom.

Een maatpak van ROKA voor wordt speciaal besteld en indivudeel bij de leverancier op maat gemaakt en precies samengesteld zoals je dat zelf wenst. De persoonlijke wensen van de bruidegom kunnen in het pak verwerkt worden omdat het een uniek pak betreft. Een pak dat niemand anders heeft omdat je zelf de stof, voering en knopen. Je kan stiksels, teksten in het kraagvilt en / of in de voering laten borduren. Het is mogelijk om te kiezen uit verschillende modellen van het maatpak. Een maatpak is te bestellen met een extra broek en/of een los jasje. 

Twee delig maatpak of drie delig maatpak.

Een maatpak kan tweedelig gemaakt worden. Je bestelt dan een jasje op maat en een pantalon op maat. De tweedelige maatpakken worden vaak voor zakelijk gebruik besteld. Een driedelig maatpak wordt vaak gedragen om in te trouwen. Bij een driedelig maatpak bestel je een maatkolbert, een maatpantalon en een maatgilet. Ga je trouwen en wil je een maatpak kopen? Kom dan vrijblijvend langs in één van de ROKA stores gevestigd in Rotterdam, Haarlem, Tilburg, Enschede en Groningen.

De hieronder getoonde maatkostuums zijn voorbeelden van wat er mogelijk is. Ieder maatpak is uniek en je kan zelf bepalen hoe je je pak wilt laten maken. Je bent van harte welkom in één van onze winkels. 

Maak een vrijblijvende afspraak

Sorteren op: