trouwpak advies | ROKA

Deskundig advies én de pakken passen!

Als je gaat kijken vooor een trouwpak wil je niets aan het toeval over laten. Daarvoor is jouw pak én je trouwdag te belangrijk. Er zijn vele mogelijkheden. Omdat ROKA 100% gespecialiseerd is in mode voor de bruidegom kan fijn zijn om vrijblijvend deskundig advies te krijgen van de specialisten die reeds vele bruidegoms hebben aangekleed. Ze kunnen je adviseren over de keuze van je pak of maatpak én over de bijpassende accssoires zoals schoenen, hemden etc. Bij ROKA kan je wél de pakken passen, zien wat jou goed staat en ervaren waar jij je prettig in voelt. Neem gerust enkele personen mee waarvan jij de mening op prijs stelt.

Kom langs bij ROKA en profiteer van een kortingsvoucher t.w.v. €70,-

Ga je binnenkort trouwen of ben je te gast op een bruiloft? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij één van de vijf ROKA filialen en ontvang een kortingsvoucher van €70,- te besteden op de collectie pakken.

Kom de collectie bekijken en profiteer van een kortingsvoucher t.w.v. €70,-

Ga je binnenkort trouwen of ben je te gast op een bruiloft? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij één van de vijf ROKA filialen en ontvang een kortingsvoucher van €70,- te besteden op de collectie pakken.

Wil jij ook goed geadviseerd worden bij het passen van onze collectie pakken en maatpakken?

Ga je binnenkort trouwen of ben je te gast op een bruiloft? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij één van de vijf ROKA filialen en ontvang een kortingsvoucher van €70,- te besteden op de collectie pakken en maatpakken

MAAK HIER JOUW AFSPRAAK

Wil je de gehele collectie ervaren? Dan adviseren we om hier een vrijblijvende afspraak te maken in één van de ROKA winkels. Je ontvang jouw persoonlijke "trouwpakvoucher" van €70,- korting* in je mailbox. Kies een ROKA filiaal en maak jouw pasafspraak.

SEE YOU AT ROKA!

*zie voorwaarden

MAAK HIER JOUW AFSPRAAK

Wil je de gehele collectie ervaren? Dan adviseren we om  een afspraak te maken. Je ontvangt jouw persoonlijke "trouwpakvoucher" van €70,- korting* in je mailbox.

Kies een Roka filiaal

Dit zeggen klanten over ROKA;

Bekijk een selectie van de reviews die onze klanten op de onafhankelijke reviewsite Trustpilot hebben gemaakt. Wij stellen de beoordelingen van onze klanten bijzonder op prijs. Dit stelt ons in staat om doorlopend te blijven werken aan een zo goed mogelijke klantervaring en dienstverlening.
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster

Persoonlijke benadering

Waardering:

Persoonlijke benadering, goed advies. Oog voor wat de klant wil. Prettig geholpen!

Mieke, 27-07-2019

Prima gezellig en vriendelijk…

Waardering:

Prima gezellig en vriendelijk personeel!!

Dennis Enserink, 27-07-2019

Tevreden!

Waardering:

Prima service, snel geholpen. Eerste voorstel van de verkoper bleek na het passen van andere pakken de juiste keuze te zijn!

Berend de Haan, 16-08-2019

Echt een aanrader voor een trouwpak

Waardering:

Echt een aanrader voor een trouwpak. Heb een afspraak gemaakt ben vriendelijk geholpen nemen de tijd en heb de juiste pak gevonden.

Niels Ophorst, 20-07-2019

Heel goed

Waardering:

Professioneel en heel vriendelijk!

Oussama Elhajjaji, 27-07-2019

De service was heel goed en het was een…

Waardering:

De service was heel goed en het was een prettige shopping experience, De verkoopster Saskia was heel behulpzaam en maakte het makkelijk om de keuzes

Rick Booij, 27-07-2019

Heel mooi pak en bijpassende…

Waardering:

Heel mooi pak en bijpassende accessoires gekocht. Alles compleet. Zeer prettig geholpen door Priscilla bij ROKA Groningen, die alle tijd voor ons nam.

Jan Douma, 01-09-2019

Super pak gekocht

Waardering:

Super pak gekocht, heel blij mee.

Maurice Scheerder, 24-07-2019

Bekijk de pakken en maatpakken

Kom je ook langs om de collectie pakken en accessoires voor de bruidegom te bekijken en te passen? Maak een vrijblijvende afspraak en ontvang direct een kortinsvoucher t.w.v. €70,- in je mailbox.
Je kunt de collectie natuurlijk ook online bekijken.

MANNENMODE VOOR EEN ONVERGETLIJKE TROUWDAG

Nog geen account? Nu registreren

Inloggen op je account