trouwpak advies | ROKA

Deskundig advies én de pakken passen!

Als je gaat kijken vooor een trouwpak wil je niets aan het toeval over laten. Daarvoor is jouw pak én je trouwdag te belangrijk. Er zijn vele mogelijkheden. Omdat ROKA 100% gespecialiseerd is in mode voor de bruidegom kan fijn zijn om vrijblijvend deskundig advies te krijgen van de specialisten die reeds vele bruidegoms hebben aangekleed. Ze kunnen je adviseren over de keuze van je pak of maatpak én over de bijpassende accssoires zoals schoenen, hemden etc. Bij ROKA kan je wél de pakken passen, zien wat jou goed staat en ervaren waar jij je prettig in voelt. Neem gerust enkele personen mee waarvan jij de mening op prijs stelt.

Kom langs bij ROKA en profiteer van een kortingsvoucher t.w.v. €70,-

Ga je binnenkort trouwen of ben je te gast op een bruiloft? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij één van de vijf ROKA filialen en ontvang een kortingsvoucher van €70,- te besteden op de collectie pakken.

Kom de collectie bekijken en profiteer van een kortingsvoucher t.w.v. €70,-

Ga je binnenkort trouwen of ben je te gast op een bruiloft? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij één van de vijf ROKA filialen en ontvang een kortingsvoucher van €70,- te besteden op de collectie pakken.

Wil jij ook goed geadviseerd worden bij het passen van onze collectie pakken en maatpakken?

Ga je binnenkort trouwen of ben je te gast op een bruiloft? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij één van de vijf ROKA filialen en ontvang een kortingsvoucher van €70,- te besteden op de collectie pakken en maatpakken

MAAK HIER JOUW AFSPRAAK

Wil je de gehele collectie ervaren? Dan adviseren we om hier een vrijblijvende afspraak te maken in één van de ROKA winkels. Je ontvang jouw persoonlijke "trouwpakvoucher" van €70,- korting* in je mailbox. Kies een ROKA filiaal en maak jouw pasafspraak.

SEE YOU AT ROKA!

*zie voorwaarden

MAAK HIER JOUW AFSPRAAK

Wil je de gehele collectie ervaren? Dan adviseren we om  een afspraak te maken. Je ontvangt jouw persoonlijke "trouwpakvoucher" van €70,- korting* in je mailbox.

Kies een Roka filiaal

Dit zeggen klanten over ROKA;

Bekijk een selectie van de reviews die onze klanten op de onafhankelijke reviewsite Trustpilot hebben gemaakt. Wij stellen de beoordelingen van onze klanten bijzonder op prijs. Dit stelt ons in staat om doorlopend te blijven werken aan een zo goed mogelijke klantervaring en dienstverlening.
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster

Erg vriendelijk en nemen de tijd

Waardering:

Erg vriendelijk en nemen de tijd voor jou wensen om alles zo goed mogelijk te regelen

Michel, 06-07-2019

Perfect, good know how

Waardering:

He was wery friendly and had a lot of patience

Simeon Zubi, 13-07-2019

In de vestiging van Groningen ben ik…

Waardering:

In de vestiging van Groningen ben ik uitstekend geholpen door Precilla, in een mooie, ruime zaak nam ze alle tijd voor mij en voorzag mij van advies e

Sytze, 07-07-2019

Vriendelijk

Waardering:

Vriendelijk , behulpzaam en direct mee in je vraag mening , een leuke ervaring

Daniel Teirbrood, 12-07-2019

Vakkundig en behulpzaam

Waardering:

Vakkundig geholpen. Eerlijke feedback en in een ontspannen sfeer.

Mike, 02-07-2019

Bekijk de pakken en maatpakken

Kom je ook langs om de collectie pakken en accessoires voor de bruidegom te bekijken en te passen? Maak een vrijblijvende afspraak en ontvang direct een kortinsvoucher t.w.v. €70,- in je mailbox.
Je kunt de collectie natuurlijk ook online bekijken.

MANNENMODE VOOR EEN ONVERGETLIJKE TROUWDAG

Nog geen account? Nu registreren

Inloggen op je account