Skip to main content

BRUIDSPAK VOOR JE TROUWDAG

Ga jij trouwen en ben je op zoek naar een bruidspak? Een bruidspak dat zit als gegoten en staat waanzinnig mooi. Zodra je het aantrekt, voel het meteen. Dit is jouw bruidspak

Bij ROKA wordt veel waarde gehecht aan de kwaliteit van de bruidspakken. Bij ROKA is er een enorme keuze aan zowel de bruidspakken ready to wear als bruidspakken op maat. 

BRUIDSPAK VOOR JE TROUWDAG

Ga jij trouwen en ben je op zoek naar een bruidspak? Een bruidspak dat zit als gegoten en staat waanzinnig mooi. Zodra je het aantrekt, voel het meteen. Dit is jouw pak

Bij ROKA wordt veel waarde gehecht aan de kwaliteit van de bruidspakken. Bij ROKA is er een enorme keuze aan zowel de bruidspakken ready to wear als bruidspakken op maat. 

HEREN KOSTUUM VOOR DE BRUILOFT KOPEN?

Op zoek naar het kostuum van je dromen? Een kwaliteitskostuum zit als gegoten en staat waanzinnig mooi. Zodra je het aantrekt, voel het meteen. Dit is jouw kostuum. Bij ROKA wordt veel waarde gehecht aan de kwaliteit van de kostuums. Hier vind je unieke collecties kostuums en accessoires van alle toonaangevende merken. Een deel daarvan is speciaal voor ROKA ontworpen.

BRUID EN BRUIDEGOM

Jouw bruidspak wil je natuurlijk zo goed mogelijk matchen bij de kleding van de bruid. Zowel de bruid als de bruidegom zijn het stralende  middelpunt van de bruiloft. Daarom worden er speciale eisen gesteld aan alle bruidspakken in de collectie van ROKA. Want je wilt er niet alleen fantastisch uitzien. Je wilt je er ook lekker in voelen. 

BRUIDSPAK OP MAAT OF BRUIDSPAK READY TO WEAR?

Wat is het verschil tussen een pak ready to wear en een pak op maar? Dat is de vraag die veel gesteld worden door aankomende bruidegoms. Een pak “ready to wear” is op dezelfde manier gemaakt als een pak op maat en heeft dezelfde kwaliteit. Het ready to wear pak kan op 32 punten op het lichaam worden aangepast door onze in store kleermakers. Daarom is het mogelijk om met een ready to wear pak een op de millimeter nauwkeurig te laten passen. Bij een bruidspak op maat wordt het pak in een van onze filialen geconfigureerd. Je kan de knopen voering etc, zelf uitzoeken en maataanpassingen worden bij de leverancier in het patroon verwerkt, Hierna wordt het bruidspak op maat speciaal voor je gemaakt. Houd rekening met een levertijd van ca 6 weken.

Voorbeelden van bruidspakken van ROKA

Bekijk hieronder een aantal bruidspakken uit onze collectie, klik op een afbeelding om een gedetailleerd beeld van het bruidskostuum te krijgen. Wil je de bruidskostuums uit de ROKA collectie zien en passen? Kom dan eens langs of maak een vrijblijvende afspraak bij één van de vijf ROKA winkels.

MAAK HIER JOUW AFSPRAAK

Wil je de gehele collectie ervaren? Dan adviseren we om hier een vrijblijvende afspraak te maken in één van de ROKA winkels. Je ontvang jouw persoonlijke “trouwpakvoucher” van €70,- korting* in je mailbox. Kies een ROKA filiaal en maak jouw pasafspraak.

SEE YOU AT ROKA!

*zie voorwaarden

MAAK HIER JOUW AFSPRAAK

Wil je de gehele collectie ervaren? Dan adviseren we om  een afspraak te maken. Je ontvangt jouw persoonlijke “trouwpakvoucher” van €70,- korting* in je mailbox.

Dit zeggen onze klanten;

Bekijk een selectie van de reviews die onze klanten op de onafhankelijke reviewsite Trustpilot hebben gemaakt. Wij stellen de beoordelingen van onze klanten bijzonder op prijs. Dit stelt ons in staat om doorlopend te blijven werken aan een zo goed mogelijke klantervaring en dienstverlening. Bekijk alle reviews op trustpilot.nl
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster

Je kunt natuurlijk ook langskomen zonder afspraak

ROKA Haarlem

Julianapark 20-22
2022 AA Haarlem
023-5251353

ROKA Rotterdam

Grote Beer 19
3067 TR Rotterdam
010-4208811

Enschede

Haaksbergerstraat 126
7513 EA Enschede
053-4308800

ROKA Tilburg

Telefoonstraat 40
5038 DM Tilburg
013-5357757

ROKA Groningen

Brugstraat 22
9711 HZ Groningen
050-3110039

SEE YOU AT ROKA

Filters

Artikelgroep

Kleur

Merk