Overhemden voor de bruidegom

Trouwoverhemden voor de bruidegom kopen?

Overhemden voor de bruidegom vind je bij ROKA. Shop online of bezoek een van de ROKA filialen. De combinatie overhemd - trouwpak - bruidsjurk maakt het af! Het juiste trouwoverhemd voor heren geeft het mooiste trouwpak een meerwaarde. De trends worden geboren in Italië. Bij ROKA zijn de overhemden afgestemd op de laatste collectie bruidsjurken. De perfecte combinatie van kleuren en pasvorm.  De trouwhemden zijn gemaakt van makkelijk strijkbare "easy care" stoffen. Tip voor als je langskomt in de een van de ROKA filialen; neem een stiukje stof mee van de bruidsjurk zo kan de perfecte kleur van je trouw overhemd selecteren. Wil je liever een overhemd op maat? Ook daarvoor kan je terecht bij ROKA. Kom gerust langs in een van de fiiialen en laat je informeren.

Stof van het trouwhemd

Een trouwhemd voor de bruidegom is gemaakt van een mooie luxe stof. Deze overhemden zijn net als de smoking hemden gemaakt van stof met bruidsmodekleuren als wit, off white, gebroken wit, champagne, ivoor en ecru. De bruidegom overhemden zijn geschikt voor onder een kostuum of een luxe smoking.

Overhemden met dubbel manchet vs enkel manchet

Een bruidegom overhemd heft vaak een dubbele manchet. Bij deze overhemden worden machetknopen gedragen. Manchetknopen zorgen voor net even dat extra detail. Je kan kiezen voor zilverkleurige, of goudkleurige manchetknopen. Zo kan je met kleine details een groot verschil maken door ook bijv de riembuckle, schoengesp en de bijv de manchetknopen op elkaar af te stemmen qua kleur en materiaal.Hemden met een normale manchet kunnen vaak zowel met als zonder manchetknopen gedragen worden.

Boord van het overhemd

Verder is de boord van je overhemd ook erg bepalend voor de uitstraling, bij de heren trouwoverhemden wordt voornamelijk de spread of wide spread boord gebruikt. De tips van je overhemd boord zijn ver uitgesneden en op deze manier is de stropdas of chabot goed zichtbaar zonder dat de boorpunten omhoog staan.

Pasvorm van het bruidegom overhemd

De meest voorkomende pasvorm voor een bruidegom overhemd is de slim fit pasvorm. In de kleinere maten valt het overhemd verhoudingsgewijs slanker dan in de grotere maten waarin het overhemd geleidelijk over gaat naar een comfort fit.

Sorteren op: