Maatpakken
voor de bruidegom

Ben je als bruidegom van plan om een maatpak of een
maatkostuum als trouwpak voor je bruiloft te kopen?

JA, IK WIL EEN MAATPAK

OOK VOOR EEN MAATPAK OM IN TE TROUWEN GA JE NAAR ROKA!

In de ROKA winkels in Rotterdam, Haarlem, Tilburg, Enschede en Groningen is het natuurlijk ook mogelijk om een maatpak voor je bruiloft te laten aanmeten.

Een uniek maatpak om in te trouwen, een pak door uw zelf geconfigureerd, een pak zoals niemand anders heeft. Uw maatpak wordt op maat gemaakt en u kunt zelf knopen, type rever, 1, 2, of 3 knoops sluiting, de keuze van je voering en meer details van uw pak zelf selecteren uit een keuze van de mooiste Italiaanse stoffen van o.a. Scabal, Viatale Barberis Canonico, Marzotto, Cerrutti, Loro Piana. Ook het borduren van uw trouwdatum en initialen behoort tot de mogelijkheden.

De pasmodellen van de maatkostuums zijn volgens de laatste modetrends uitgevoerd zodat je precies weet hoe het er qua model komt uit te zien en wat jou het beste staat.

Ook is het mogelijk om het trouwkostuum op maat als zowel twee- als driedelig kostuum te bestellen en eventueel met een extra pantalon. De prijzen voor een pak op maat voor de bruidegom beginnen vanaf ca. €599- afhankelijk van de uitvoering en stofkeuze. Houd rekening met een levertijd van ca. 8 weken.

Kom langs in de winkels van ROKA en laat je adviseren.

STEL JE MAATPAK VOOR DE
BRUIDEGOM ZELF SAMEN!

AL VANAF € 599,-

Maak een afspraak bij ROKA

1

Laat u inspireren door de mogelijkheden. Bij ROKA hebben we een uitgebreide collectie op voorraad zodat u precies kunt zien wat u het beste staat qua kleur, pasvorm en model.

2

U maakt een selectie van het uiteindelijke model van jasje, gilet en pantalon. Door de uitgebreide collectie pasmodellen kunt u precies zien welk model pak er voor u gemaakt wordt.

3

De maataanpassingen worden opgemeten op de desbetreffende punten van het jasje, gilet en pantalon.

4

U maakt een selectie uit de uitgebreide stoffencollectie. Hier bepaalt u van welke stof het pak gemaakt wordt en in welke kleur.

5

U kiest de voering van uw pak. Ook combinaties van voeringen zijn mogelijk.

6

U bepaalt welke knopen op uw pak worden gemaakt. De knoop is erg belangrijk voor de uitstraling van uw pak.

7

U heeft de mogelijkheid om een stiksel (AMF) aan te laten brengen op uw rever, zakken, etc. U kunt zelfs de kleur garen kiezen van de stiksel.

8

Wilt u ook constraterende stiksels bij 1 of meer de knoopsgaten? Ook dat is mogelijk. Kies de kleur van het garen van de knoopsgaten.

9

De mogelijkheid bestaat om de naam,  transparenten en /of de trouwdatum te laten borduren in de voering of kraagvilt. Kies de kleur en het lettertype.

10

Wilt u ook constraterende stiksels bij 1 of meer de knoopsgaten? Ook dat is mogelijk. Kies de kleur van het garen van de knoopsgaten.

WANNEER KOM JIJ BIJ ONS DE COLLECTIE BEKIJKEN?

PLAN HIER JE VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Om je goed van dienst te zijn in onze winkels adviseren we je om een afspraak te maken. Een afspraak is vrijblijvend en eenvoudig binnen 1 minuut hier te maken. Maak nu een afspraak en ontvang in je mailbox een kortingsvoucher van €70,- die je kunt gebruiken voor de aanschaf van jouw pak. Bovendien maak je tevens kans om het aankoopbedrag van je pak (max €1000,-) terug te winnen. 

Kies de gewenste datum in de kalender. De beschikbare tijden in de filialen worden automatisch getoond.

 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Haarlem?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Enschede?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Rotterdam?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Tilburg?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Groningen?
  of kies een ander filiaal

ROKA | Mode voor mannen die gaan trouwen | Haarlem - Rotterdam -Tilburg - Enschede - GroningenROKA | Mode voor mannen die gaan trouwen | Haarlem - Rotterdam -Tilburg - Enschede - Groningen