Maatpak
kopen in Rotterdam

Ben je als bruidegom van plan om een maatpak
aan te laten meten in Rotterdam voor je bruiloft?

JA, IK WIL EEN MAATPAK LATEN AANMETEN

MAATPAK KOPEN BIJ ROKA IN ROTTERDAM

Kies je voor een volledig op maat gemaakt trouwpak? Kom dan eens langs bij ROKA in Rotterdam. Hier vind je een uitgebreide keuze aan mogelijkheden om jouw maatpak helemaal zelf te laten samenstellen. 

Een uniek maatpak om in te trouwen, een maatpak door jou zelf geconfigureerd, een maatpak zoals niemand anders heeft. Jouw maatpak wordt op maat gemaakt en je kunt zelf knopen, type rever, 1, 2, of 3 knoops sluiting, de keuze van je voering en meer details van het pak zelf selecteren. Maak een keuze uit de mooiste Italiaanse stoffen van o.a. Scabal, Viatale Barberis Canonico, Marzotto, Cerrutti, Loro Piana. Ook het borduren van uw trouwdatum en initialen behoort tot de mogelijkheden in onze winkel in Rotterdam.

De pasmodellen van de maatkostuums zijn volgens de laatste modetrends uitgevoerd zodat je precies weet hoe het er qua model komt uit te zien en wat jou het beste staat.

Ook is het mogelijk om het trouwkostuum op maat als zowel twee- als driedelig maatkostuum te bestellen en eventueel met een extra pantalon. De prijzen voor een maatpak beginnen vanaf ca. €599- afhankelijk van de uitvoering en stofkeuze. Houd rekening met een levertijd van ca. 8 weken.

Kom langs in de winkel van ROKA in ROTTERDAM voor jouw unieke maatpak. We laten je graag kennismaken met alle mogelijkheden.

STEL IN ROTTERDAM JE MAATPAK VOOR DE
BRUIDEGOM ZELF SAMEN!

AL VANAF € 599,-

Maak een afspraak bij ROKA ROTTERDAM

Nu tijdelijk met korting voucher van €70,-

1

Laat u inspireren door de mogelijkheden. Bij ROKA hebben we een uitgebreide collectie maatpak pasmodellen op voorraad zodat u precies kunt zien wat u het beste staat qua kleur, pasvorm en model.

2

U maakt een selectie van het uiteindelijke model van jasje, gilet en pantalon. Door de uitgebreide collectie pasmodellen kunt u precies zien welk model pak er voor u gemaakt wordt.

3

De maataanpassingen worden opgemeten op de desbetreffende punten van het jasje, gilet en pantalon.

4

U maakt een selectie uit de uitgebreide stoffencollectie voor maatpakken. Hier bepaalt u van welke stof het maatpak gemaakt wordt en in welke kleur.

5

U kiest de voering van uw pak. Ook combinaties van voeringen zijn mogelijk.

6

U bepaalt welke knopen op uw pak worden gemaakt. De knoop is erg belangrijk voor de uitstraling van uw pak.

7

U heeft de mogelijkheid om een stiksel (AMF) aan te laten brengen op uw rever, zakken, etc. U kunt zelfs de kleur garen kiezen van de stiksel.

8

Wilt u ook constraterende stiksels bij 1 of meer de knoopsgaten? Ook dat is mogelijk. Kies de kleur van het garen van de knoopsgaten.

9

De mogelijkheid bestaat om de naam,  transparenten en /of de trouwdatum te laten borduren in de voering of kraagvilt. Kies de kleur en het lettertype.

10

Wilt u ook constraterende stiksels bij 1 of meer de knoopsgaten? Ook dat is mogelijk. Kies de kleur van het garen van de knoopsgaten.

KOM NAAR ROKA ROTTERDAM VOOR JE MAATPAK

PLAN HIER JE VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Om je goed van dienst te zijn BIJ ROKA Rotterdam voor je maatpak, adviseren we je om een afspraak te maken. Een afspraak is vrijblijvend en eenvoudig binnen 1 minuut hier te maken. Maak nu een afspraak en ontvang in je mailbox een kortingsvoucher van €70,-die je kunt gebruiken voor de aanschaf van jouw maatpak. Bovendien maak je tevens kans om het aankoopbedrag van je pak (max €1000,-) terug te winnen. 

Kies de gewenste datum in de kalender. De beschikbare tijden bij ROKA Rotterdam worden automatisch getoond.

 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Haarlem?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Enschede?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Rotterdam?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Tilburg?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Groningen?
  of kies een ander filiaal

ROKA ROTTERDAM

Grote Beer 19
3067 TR Rotterdam
Telefoon 010 420 88 11