Skip to main content
SMOKING ACTIE

Ben je op zoek naar een luxe smoking met een perfecte pasvorm voor een gala of feest?

Bij ROKA hebben we tijdelijk een speciale smoking actie. De mooiste smokings zijn nu verkrijgbaar vanuit voorraad voor een aantrekkelijke actieprijs.

Kom langs in een van de ROKA winkels om te passen. Iedere winkel heeft een eigen atelier. Daar kunnen we eventuele maataanpassingen uitvoeren.

Smoking vanaf 299,-
SMOKING ACTIE
BIJ ROKA Groningen

Ben je op zoek naar een luxe smoking met een perfecte pasvorm voor een gala of feest? 

Bij ROKA Groningen hebben we tijdelijk een speciale smoking actie. De mooiste smokings zijn nu verkrijgbaar vanuit voorraad voor een aantrekkelijke actieprijs.

Kom langs bij ROKA in Groningen om te passen. We hebben een eigen atelier. Daar kunnen we eventuele maataanpassingen uitvoeren. 

Smoking vanaf 299,-

Smoking Peak Lapel wol stretch

Luxe smoking van ROKA peak lapel (opgesneden revers) model met 2 knoops sluiting. Gemaakt van zwart hoogwaardige Italiaanse wol stretch stof van de Italiaanse wever Marlane.  De smoking heeft een aangesloten pasvorm en hoog draagcomfort door de stretch stof.  

van 699,-

nu 499,-

Smoking Shawl Lapel wol stretch

Luxe smoking van ROKA Shawl kraag model. Met 1 knoops sluiting. Gemaakt van zwart hoogwaardige Italiaanse wol stretch stof van de Italiaanse wever Marlane.  De smoking heeft een aangesloten pasvorm en hoog draagcomfort door de stretch stof.  

van 499,-

nu 399,-

Smoking Shawl Lapel

Luxe smoking slim fit met shawl lapel (sjaalkraag).  Het jasje heeft een 1 knoops sluiting en paspel zakken  De broek heeft een gallon langs de zijkant. Let op deze smoking heeft een bijzonder slanke pasvorm en is gemaakt van een comfortabele stretchstof voor optimaal draagcomfort. 

van 399,-

nu 299,-

Smoking Peak Lapel

Luxe smoking slim fit met Peak lapel (opgesneden revers). 2 knoops sluiting en paspel zakken op het jasje. De broek heeft een gallon langs de zijkant. Let op deze smoking heeft een bijzonder slanke pasvorm en is gemaakt van een comfortabele stretchstof voor optimaal draagcomfort. 

van 399,-

nu 299,-
Filters

Artikelgroep

Kleur

Merk