Wanneer kom jij lang? Kies hieronder een ROKA store en plan je afspraak

Kies een ROKA store

TROUWKOSTUUM VOOR DE BRUIDEGOM

Als bruidegom wil je natuurlijk het pak van je leven. Een kwaliteitskostuum zit als gegoten en staat fantastisch. Zodra je het aantrekt, voel je je thuis in jouw trouwkostuum.

Bij ROKA wordt veel waarde gehecht aan de kwaliteit van de trouwkostuums. Hier vind je unieke collecties kostuums en accessoires van alle toonaangevende merken. Een deel daarvan is speciaal voor ROKA ontworpen. Een goed trouwkostuum herken je meteen!

STOFFEN VAN JOUW TROUWKOSTUUM

De stoffen van de pakken kunnen sterk verschillen in zwaarte. In de winter zou je kunnen kiezen voor een wat dikkere stof, maar dat gaat ten koste van het draagcomfort. Voor een trouwkostuum adviseren wij pakken van een niet te zware stof, immers een 'zwaar' pak de hele dag dragen is behoorlijk afzien. Zware stoffen kom je bij ROKA niet vaak tegen. Het grootste deel van de collectie van ROKA is afgestemd op trouwen in het voorjaar, zomer en najaar (220 tot 270 grams stoffen).

Bekijk de collectie

ITALIAANS TROUWKOSTUUM ONTWERP

Veel mannen houden van Italiaanse kostuums. Daar zijn twee redenen voor. De Italianen staan bekend om hun vooruitstrevende ontwerpen én ze gebruiken lichte stoffen. De kostuums zijn zo gemaakt dat het pak perfect in model blijft en goed ademt. Het grootste deel van de collectie van ROKA is van de beste Italiaanse merken.

WAT IS EEN GOED TROUWKOSTUUM?

Het heeft met de pasvorm en stofkeuze te maken. Bij een goed trouwkostuum lopen de schouders iets af en wordt de lichaamsvorm op zijn best getoond. Een goed trouwkostuum geeft veel draagcomfort door de hoogwaardige bovenstof, soepele voeringstof en goed binnenwerk. De broek zit goed op de heupen, het omsluit het bassin en zit dicht tegen het been aan. Het model is actueel. De inhoud, lengte van het jasje en de hoogte waarop het jasje sluit, moet van nu zijn. De kwaliteit van de stof bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van het kostuum. Het gebruik van lichte stoffen kan 's zomers voor meer draagcomfort zorgen. Linnen, mohair en lichte wol/zijde zijn daarvoor zeer geschikt. Dure lichte stoffen (en dus ook de duurdere trouwkostuums ) zijn vaak kwetsbaarder dan de goedkoper gebruikte stoffen.

Ervaar de trouwkostuums van ROKA zelf in één van onze vijf winkels.

Wil je de ROKA collectie zien en passen? Maak dan een vrijblijvende afspraak!

Selecteer in de kalender je voorkeursdatum. Na het selecteren van een datum wordt je doorgestuurd naar onze agenda en verschijnen automatisch de nog beschikbare tijden. Maak een vrijblijvende afspraak bij één van de vijf ROKA filialen en ontvang direct een ROKA waardecheque in jouw mailbox! De cheque geeft je 10% korting op de aankoop van je trouwpak.

kortingvoucher

 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Haarlem?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Enschede?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Rotterdam?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Tilburg?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Groningen?
  of kies een ander filiaal