Deskundig advies én de pakken passen!

Als je gaat kijken voor een trouwpak wil je niets aan het toeval over laten. Daarvoor is jouw pak én je trouwdag te belangrijk. Er zijn vele mogelijkheden. Omdat ROKA 100% gespecialiseerd is in mode voor de bruidegom kan het fijn zijn om vrijblijvend deskundig advies te krijgen van de specialisten die reeds vele bruidegoms hebben aangekleed. Ze kunnen je adviseren over de keuze van je pak of maatpak én over de bijpassende accessoires zoals schoenen, hemden etc. Bij ROKA kan je wél de pakken passen, zien wat jou goed staat en ervaren waar jij je prettig in voelt. Neem gerust enkele personen mee waarvan jij de mening op prijs stelt.

Kom langs en profiteer van een kortingsvoucher t.w.v. €70,-

Ga je binnenkort trouwen of ben je te gast op een bruiloft? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij één van de vijf ROKA filialen en ontvang een kortingsvoucher van €70,- te besteden op de collectie pakken.

Kom de collectie bekijken en profiteer van een kortingsvoucher t.w.v. €70,-

Ga je binnenkort trouwen of ben je te gast op een bruiloft? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij één van de vijf ROKA filialen en ontvang een kortingsvoucher van €70,- te besteden op de collectie pakken.

Wil jij ook goed geadviseerd worden bij het passen van onze collectie pakken en maatpakken?

Ga je binnenkort trouwen of ben je te gast op een bruiloft? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij één van de vijf ROKA filialen en ontvang een kortingsvoucher van €70,- te besteden op de collectie pakken en maatpakken

MAAK HIER JOUW AFSPRAAK

Wil je de gehele collectie ervaren? Dan adviseren we om hier een vrijblijvende afspraak te maken in één van de ROKA winkels. Je ontvang jouw persoonlijke “trouwpakvoucher” van €70,- korting* in je mailbox. Kies een ROKA filiaal en maak jouw pasafspraak.

SEE YOU AT ROKA!

*zie voorwaarden

MAAK HIER JOUW AFSPRAAK

Wil je de gehele collectie ervaren? Dan adviseren we om  een afspraak te maken. Je ontvangt jouw persoonlijke “trouwpakvoucher” van €70,- korting* in je mailbox.

Dit zeggen klanten over ROKA;

Bekijk een selectie van de reviews die onze klanten op de onafhankelijke reviewsite Trustpilot hebben gemaakt. Wij stellen de beoordelingen van onze klanten bijzonder op prijs. Dit stelt ons in staat om doorlopend te blijven werken aan een zo goed mogelijke klantervaring en dienstverlening.
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster

Bekijk de pakken en maatpakken

Kom je ook langs om de collectie pakken en accessoires voor de bruidegom te bekijken en te passen? Maak een vrijblijvende afspraak en ontvang direct een kortinsvoucher t.w.v. €70,- in je mailbox. Je kunt de collectie natuurlijk ook online bekijken.

MANNENMODE VOOR EEN ONVERGETLIJKE TROUWDAG

Filters

Artikelgroep

Kleur

ROKA filiaal

Merk