ROKA ENSCHEDE

Haaksbergerstraat 126
7513 EA Enschede
Telefoon 053 43 088 00053 43 088 00

 • Openingstijden
 • Maandag13.00 uur - 18.00 uur
 • Dinsdag09.30 uur - 18.00 uur
 • Woensdag09.30 uur - 18.00 uur
 • Donderdag09.30 uur - 21.00 uur
 • Vrijdag09.30 uur - 18.00 uur
 • Zaterdag09.00 uur - 17.00 uur
 • Zondagbekijk koopzondagen

Kom langs bij ROKA ENSCHEDE

Wil je langskomen bij ROKA om de uitgebreide collectie pakken te komen bekijken en te passen? Kom dan langs bij ROKA Enschede.

Het kan op bepaalde momenten druk zijn in onze winkel. Wij adviseren daarom een vrijblijvende afspraak maken. Wil je liever zonder afspraak langskomen? Je bent van harte welkom! Maak hieronder je keuze.

ROKA ENSCHEDE

De mooiste trouwpakken en maatpakken in de regio Overijssel vind je bij ROKA. In ons mooie grote filiaal in het Twentse Enschede op 10 autominuten van Almelo en Hengelo zijn de nieuwste pakken voor de bruidegom ruim op voorraad. Roka Enschede is makkelijk te bereiken via de A1 en daarna A35 vanaf Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

Ook de bijpassende accessoires zoals de schoenen van ROKA, Carlo Pignatelli of Jeffrey West of mooie ivoorkleurige dassen en chabots die afgestemd zijn op de laatste ontwikkelingen op het gebied van bruidsmode. Roka Enschede is verkooppunt van alle bekende merken voor de bruidegom zoals Giorgio Armani, Corneliani, Karl Lagerfeld, Carlo Pignatelli, Paul Smith, Kenzo, Cossmo, Alexander Alesi, Roberto Cavalli, Masterhand, Wilvorst, Calvin Klein en Immediate en werkt nauw samen met de bekende bruidshuizen in de regio.

De vriendelijke en gastvrije medewerkers helpen je graag bij uitzoeken van je pak voor de bruiloft. Je bent bij ons zowel met als zonder afspraak van harte welkom. Bij Roka Enschede kan het erg druk zijn. Wij adviseren om hier eenvoudig een vrijblijvende afspraak te maken om de mooiste trouwkostuums en maatkostuums te passen en bekijken.

Bekijk ook deze pakken bij ROKA Enschede

Best bekeken schoenen

Hieronder vind je een selectie van reviews die geplaatst zijn op de onafhankelijke reviewsite Trustpilot. Bekijk het complete overzicht op trustpilot.nl 

ROKA
Samen met mijn zus liep ik zonder…18 september 20185Samen met mijn zus liep ik zonder afspraak te hebben gemaakt de winkel binnen om naar trouwpakken te komen kijken. We werden direct hartelijk ontvangen en kregen wat te drinken aangeboden. We kregen en plekje toegewezen aan een tafeltje waar Kevin ons de koffie en thee kwam brengen. Hij begon met het stellen van een aantal vragen over wat ik zocht en na een kort gesprek en het laten zien van de trouwkleding van mijn verloofde ging hij op zoek naar een pak voor mij. Nadat ik het aangetrokken had gaf hij een aantal mogelijkheden en tips. Daarbij luisterde hij goed naar wat ik wou en liet hij mij echt de keuze maken. Na ongeveer anderhalf uur had ik mijn pak gevonden en omdat er niet veel aan vermaakt hoefde te worden. Kon ik het een uurtje later al ophalen. Al met al een hele positieve ervaring voor mij. Patrick
ROKA
Top zaak!17 september 20185Top zaak! Zeer goed geholpen! En leuke verkopers!
ROKA
Klaar om de ideale outfit voor jou samen te stellen, ambachtelijk en 100% op maat.15 september 20185In de winkel werd ik heel snel geholpen. Geweldige service!
ROKA
Ik ben trouw aan ROKA!15 september 20185Leuke mensen met verstand van zaken die de tijd voor je nemen om eens lekker bij de pakken neer te gaan zitten! 😉👌
ROKA
Zeer tevreden15 september 20185Zeer tevreden, bedankt Roka Tilburg! Heel erg goed geholpen door de verkoper Kevin. Winkel heeft een goede uitstraling en het personeel is zowel professioneel als gastvrij.
ROKA
Uitstekend geholpen, tevreden klant15 september 20185Uitstekend geholpen door Laila Duidelijke uitleg, efficiënt passen, ruime keuze. We zijn erg tevreden met onze keuze
ROKA
Bedankt Roka medewerkers15 september 20185Roka Haarlem, Ik ben geholpen door Jolanda en 5 min later stond haar collega laila ook bij. Nadat ze mij een paar vragen hadden gesteld wisten ze ongeveer waar ik precies opzoek naar ben. Al gauw hoefde ik maar een keuze te maken tussen 2 pakken. Zij hebben mij erg goed geholpen en zij waren super attent en enthousiast. Ze zijn echt meedenkend en erg vriendelijk. In deze winkel wordt jou ook de ruimte gegeven en niet gewoon jou een pak willen aansmeren.
ROKA
Uitstekende service/begeleiding14 september 20185Uitstekende service / begeleiding bij de aankoop van een trouwpak in Tilburg. Geen opdringende praatjes en eerlijk advies. Naast het product moet je ook (vooral) een klik hebben met de verkoper
ROKA
Zeer deskundig advies bij het zoeken.12 september 20185Zeer deskundig advies bij het zoeken. Uitstekend geslaagd. Prima personeel
ROKA
Uitstekend geholpen11 september 20185Vandaag de dag om een trouwpak uit te gaan zoeken. Voor deze speciale gelegenheid ben ik gegaan naar ROKA in Rotterdam. In de winkel aangekomen word je vriendelijk ontvangen door een van de medewerkers. Nadat ik kennis had gemaakt met de verkoopster die mijn zou gaan helpen vandaag zijn we opzoek gegaan naar mijn ideale trouwpak. Ik ben geholpen door Nicole Kik. Super. Meer hoef ik er eigenlijk niet over te zeggen. Ze wist meteen door naar mij te kijken wat voor soort pak ik wilde. Wat voor kleur mij het beste zou staan en daarbij de juiste accessoires. Uiteindelijk zeer goed geslaag met een mooi pak! Op naar mijn trouwdag!!
ROKA
topverkoopster Nicole,vakkundig en goed…7 september 20185topverkoopster Nicole,vakkundig en goed geholpen,en goed advies en uitleg gegeven,uiteindelijk prachtig pak en schoenen voor mijn trouwen.
ROKA
Zeer tevreden1 september 20185Heel mooi pak gevonden bij Roka Goed geholpen door een vriendelijke medewerkster. Zeer tevreden.
ROKA
Top service en vriendelijke mensen28 augustus 20185Top service en vriendelijke mensen . Echt een aanrader
ROKA
We zijn goed geholpen met het uitzoeken…28 augustus 20185We zijn goed geholpen met het uitzoeken van een trouwpak. Veel keus en persoonlijke hulp.
ROKA
Vandaag geweldig geholpen!!!!27 augustus 20185Vandaag geweldig geholpen met het uitzoeken van mijn trouwpak! Een super middag gehad. Kan niet wachten tot de reacties op de bruiloft.

 

Maak een vrijblijvende afspraak bij ROKA Enschede

Selecteer jouw voorkeuze datum om langs te komen bij ROKA Enschede. De beschikbare tijdstippen worden automatisch geladen.

 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Haarlem?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Enschede?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Rotterdam?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Tilburg?
  of kies een ander filiaal
 • Op welke datum wil je langskomen bij ROKA Groningen?
  of kies een ander filiaal

Je kunt ROKA ook vinden in:

 • ROKA
  Haarlem

  Julianapark 20-22 2022 AA HaarlemGO
 • ROKA
  Rotterdam

  Grote Beer 193067 TR RotterdamGO
 • ROKA
  Enschede

  Haaksbergerstraat 126 7513 EA EnschedeGO
 • ROKA
  Tilburg

  Telefoonstraat 405038 DM TilburgGO
 • ROKA
  Groningen

  Brugstraat 229711 HZ GroningenGO

 

KOM VRIJBLIJVEND LANGS BIJ ROKA

Het is natuurlijk mogelijk om zonder afspraak gewoon eens langs te komen bij ROKA Enschede. Binnen de reguliere openingstijden kun je de collectie bekijken en passen. Je bent van harte welkom!

Roka Enschede is makkelijk te bereiken via de A1 en daarna A35 vanaf Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Bij Roka kan het erg druk zijn waardoor er soms enige wachttijd kan ontstaan. Wij adviseren om hier eenvoudig en gratis een vrijblijvende afspraak te maken om de mooiste trouwkostuums te passen en bekijken. Tot ziens bij ROKA Enschede.

SEE YOU AT ROKA