Skip to main content

Alexander Alesi Trouwpakken

De slank gesneden italiaanse heren trouwpakken van Alexander Alesi zijn in Nederland exclusief bij Roka verkrijgbaar. Een ivoorkleurige trouwpak, grijs trouwpak, of een blauw trouwpak? Het is allemaal mogelijk met dit merk. Naast bijzonder mooie trouwkostuums zijn er ook schoenen, riemen, sjabots, en overige accessoires alleen in de ROKA winkels verkrijgbaar.

De meeste pakken van Alexander Alesi zijn ook na de bruiloft door te dragen. Een trouwpak van Alexander Alesi is verkrijgbaar vanaf 559,- tot 1500,- afhankelijk van de stof, uitvoering en model. Onderstaande trouwpakken van Alexander Alesi zijn slechts een deel van de collectie, bekijk de online collectie of maak een afspraak in één van onze winkels.

Voorbeelden van onze Alexander Alesi trouwpakken

Bekijk hieronder een aantal Alexander Alesi trouwpakken uit onze collectie.
Wil je de pakken uit de ROKA collectie zien en passen? Kom dan eens langs of maak een vrijblijvende afspraak bij één van de vijf ROKA winkels.

Wil je meer trouwpakken en accessoires voor de bruidegom zien?

MAAK HIER JOUW AFSPRAAK

Wil je de gehele collectie ervaren? Dan adviseren we om hier een vrijblijvende afspraak te maken in één van de ROKA winkels. Je ontvang jouw persoonlijke “trouwpakvoucher” van €70,- korting* in je mailbox. Kies een ROKA filiaal en maak jouw pasafspraak.

SEE YOU AT ROKA!

*zie voorwaarden

MAAK HIER JOUW AFSPRAAK

Wil je de gehele collectie ervaren? Dan adviseren we om  een afspraak te maken. Je ontvangt jouw persoonlijke “trouwpakvoucher” van €70,- korting* in je mailbox.

Filters

Artikelgroep

Kleur

Merk