Skip to main content

Paul Smith Trouwpakken

Sir Paul Smith, CBE, RDI, (geboren in Beeston, Nottinghamshire op 5 juli 1946) is een Engels mode-ontwerper van herenkleding. Hij is commercieel succesvol en alom gerespecteerd binnen de mode-industrie.

Smith werd geridderd door Koningin Elizabeth II in 2000, na bijna drie decennia werkzaam te zijn als een herenkleding ontwerper. Zijn collecties van kleding en accessoires voor zowel mannen als vrouwen worden meestal geïdentificeerd door de aanwezigheid van een multistripe handtekening van Paul Smith ergens op elk item

Voorbeelden van onze Paul Smith trouwpakken

Bekijk hieronder een aantal Paul Smith trouwpakken uit onze collectie. Wil je de pakken uit de ROKA collectie zien en passen? Kom dan eens langs of maak een vrijblijvende afspraak bij één van de vijf ROKA winkels.

Wil je meer trouwpakken en accessoires voor de bruidegom zien?

MAAK HIER JOUW AFSPRAAK

Wil je de gehele collectie ervaren? Dan adviseren we om hier een vrijblijvende afspraak te maken in één van de ROKA winkels. Je ontvang jouw persoonlijke “trouwpakvoucher” van €70,- korting* in je mailbox. Kies een ROKA filiaal en maak jouw pasafspraak.

SEE YOU AT ROKA!

*zie voorwaarden

MAAK HIER JOUW AFSPRAAK

Wil je de gehele collectie ervaren? Dan adviseren we om  een afspraak te maken. Je ontvangt jouw persoonlijke “trouwpakvoucher” van €70,- korting* in je mailbox.

Filters

Artikelgroep

Kleur

Merk