Skip to main content

Corneliani Trouwpakken

De Corneliani trouwkostuums worden in beperkte oplage gemaakt. Er zijn maar een select aantal winkels die de italiaanse pakken van Corneliani Ceremonia tot hun collectie mogen rekenen.

Roka is het officiële verkoopadres van de trouwpakken van Corneliani. Behalve de klassieke trouwkostuums van Corneliani Ceremonia zijn ook de trendy trouwpakken van Corneliani Trend. De pakken van Corneliani worden gekenmerkt door de luxe afwerking, het hoge draagcomfort en de perfecte typisch italiaanse pasvorm. Alle kostuums hebben een luxe voering en knopen.

Voorbeelden van onze Corneliani trouwpakken

Bekijk hieronder een aantal Corneliani trouwpakken uit onze collectie. Wil je de pakken uit de ROKA collectie zien en passen? Kom dan eens langs of maak een vrijblijvende afspraak bij één van de vijf ROKA winkels.

Wil je meer trouwpakken en accessoires voor de bruidegom zien?

MAAK HIER JOUW AFSPRAAK

Wil je de gehele collectie ervaren? Dan adviseren we om hier een vrijblijvende afspraak te maken in één van de ROKA winkels. Je ontvang jouw persoonlijke “trouwpakvoucher” van €70,- korting* in je mailbox. Kies een ROKA filiaal en maak jouw pasafspraak.

SEE YOU AT ROKA!

*zie voorwaarden

MAAK HIER JOUW AFSPRAAK

Wil je de gehele collectie ervaren? Dan adviseren we om  een afspraak te maken. Je ontvangt jouw persoonlijke “trouwpakvoucher” van €70,- korting* in je mailbox.

Filters

Artikelgroep

Kleur

Merk