Skip to main content

Cossmo Trouwpakken

Cossmo trouwpakken zijn verkrijgbaar bij ROKA. Roka is de grootste premium dealer van de Cossmo trouwkostuums.

Cossmo is opgericht door Emiel Heylen. In het voorjaar van 1990 lanceerde hij zijn eerste collectie voor de bruidegom. Sindsdien staat Cossmo bekend als een exclusief trouwkostuum merk. Cossmo pakken hebben de perfecte combinatie van traditie, oogstrelend innovatief design voor de modebewuste bruidegom die er elegant, relaxed en comfortabel wilt uitzien. Een Cossmo trouwpak wordt gemaakt in Italie en maakt gebruik van uitsluitend de beste italiaanse stoffen.

Voorbeelden van onze Cossmo trouwpakken

Bekijk hieronder een aantal Cossmo trouwpakken uit onze collectie.
Wil je de pakken uit de ROKA collectie zien en passen? Kom dan eens langs of maak een vrijblijvende afspraak bij één van de vijf ROKA winkels.

Wil je meer trouwpakken en accessoires voor de bruidegom zien?

MAAK HIER JOUW AFSPRAAK

Wil je de gehele collectie ervaren? Dan adviseren we om hier een vrijblijvende afspraak te maken in één van de ROKA winkels. Je ontvang jouw persoonlijke “trouwpakvoucher” van €70,- korting* in je mailbox. Kies een ROKA filiaal en maak jouw pasafspraak.

SEE YOU AT ROKA!

*zie voorwaarden

MAAK HIER JOUW AFSPRAAK

Wil je de gehele collectie ervaren? Dan adviseren we om  een afspraak te maken. Je ontvangt jouw persoonlijke “trouwpakvoucher” van €70,- korting* in je mailbox.

Filters

Artikelgroep

Kleur

Merk