Skip to main content

Drykorn Trouwpakken

Bij ROKA vind je een uitgebreide collectie Drykorn pakken. De pakken van Drykorn zijn slank, modern en gemaakt volgens de laatste modetrends.

Het Duitse Drykorn is opgericht is 1996 door Marco Goetz. In de eerste jaren bracht het merk alleen broeken, maar op dit moment heeft Drykorn een totaalcollectie van jeans tot kostuum voor zowel de heren alsook de modebewuste dame. De kleding is modern gesneden, brutaal, sexy en zelfverzekerd maar nooit ordinair. Het heeft een groot pasbereik.

Voorbeelden van onze Drykorn trouwpakken

Bekijk hieronder een aantal Drykorn trouwpakken uit onze collectie. Wil je de pakken uit de ROKA collectie zien en passen? Kom dan eens langs of maak een vrijblijvende afspraak bij één van de vijf ROKA winkels.

Wil je meer trouwpakken en accessoires voor de bruidegom zien?

MAAK HIER JOUW AFSPRAAK

Wil je de gehele collectie ervaren? Dan adviseren we om hier een vrijblijvende afspraak te maken in één van de ROKA winkels. Je ontvang jouw persoonlijke “trouwpakvoucher” van €70,- korting* in je mailbox. Kies een ROKA filiaal en maak jouw pasafspraak.

SEE YOU AT ROKA!

*zie voorwaarden

MAAK HIER JOUW AFSPRAAK

Wil je de gehele collectie ervaren? Dan adviseren we om  een afspraak te maken. Je ontvangt jouw persoonlijke “trouwpakvoucher” van €70,- korting* in je mailbox.

Filters

Artikelgroep

Kleur

Merk