Skip to main content

Kenzo Trouwpakken

Het modehuis KENZO is opgericht in Parijs in 1970 door Takada Kenzo. Kenzo, een inwoner van Himeiji, Japan, studeerde op het prestigieuze Bunka Tokyo Fashion College als een van de eerste mannelijke studenten.

Hij verhuizde van Tokyo naar Parijs, waar zijn eerste boetiek, “Jungle Jap.” opende. Hij verraste de modewereld met zijn originaliteit en de schijnbare vereniging van verschillende culturen, natuur en kleuren in zijn ontwerpen.

Voorbeelden van onze Kenzo trouwpakken

Bekijk hieronder een aantal Kenzo trouwpakken uit onze collectie. Wil je de pakken uit de ROKA collectie zien en passen? Kom dan eens langs of maak een vrijblijvende afspraak bij één van de vijf ROKA winkels.

Wil je meer trouwpakken en accessoires voor de bruidegom zien?

MAAK HIER JOUW AFSPRAAK

Wil je de gehele collectie ervaren? Dan adviseren we om hier een vrijblijvende afspraak te maken in één van de ROKA winkels. Je ontvang jouw persoonlijke “trouwpakvoucher” van €70,- korting* in je mailbox. Kies een ROKA filiaal en maak jouw pasafspraak.

SEE YOU AT ROKA!

*zie voorwaarden

MAAK HIER JOUW AFSPRAAK

Wil je de gehele collectie ervaren? Dan adviseren we om  een afspraak te maken. Je ontvangt jouw persoonlijke “trouwpakvoucher” van €70,- korting* in je mailbox.

Filters

Artikelgroep

Kleur

Merk