Kenzo Trouwpakken

Het modehuis KENZO is opgericht in Parijs in 1970 door Takada Kenzo. Kenzo, een inwoner van Himeiji, Japan, studeerde op het prestigieuze Bunka Tokyo Fashion College als een van de eerste mannelijke studenten.

Hij verhuizde van Tokyo naar Parijs, waar zijn eerste boetiek, "Jungle Jap." opende. Hij verraste de modewereld met zijn originaliteit en de schijnbare vereniging van verschillende culturen, natuur en kleuren in zijn ontwerpen.

Voorbeelden van onze Kenzo trouwpakken

Bekijk hieronder een aantal Kenzo trouwpakken uit onze collectie. Wil je de pakken uit de ROKA collectie zien en passen? Kom dan eens langs of maak een vrijblijvende afspraak bij één van de vijf ROKA winkels.

Wil je meer trouwpakken en accessoires voor de bruidegom zien?

MAAK HIER JOUW AFSPRAAK

Wil je de gehele collectie ervaren? Dan adviseren we om hier een vrijblijvende afspraak te maken in één van de ROKA winkels. Je ontvang jouw persoonlijke "trouwpakvoucher" van €70,- korting in je mailbox. Kies een ROKA filiaal en plan de afspraak.

SEE YOU AT ROKA!

MAAK HIER JOUW AFSPRAAK

Wil je de gehele collectie ervaren? Dan adviseren we om hier een vrijblijvende afspraak te maken in één van de ROKA winkels. Je ontvangt jouw persoonlijke "trouwpakvoucher" van €70,- korting in je mailbox. Kies een ROKA filiaal en plan de afspraak.

Kies een Roka filiaal

Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt

Meer weten
Nog geen account? Nu registreren

Inloggen op je account