Skip to main content

Wilvorst Trouwpakken

Wilvorst trouwpakken zijn verkrijgbaar bij ROKA. Roka is de grootste premium dealer van de Wilvorst Trouwkostuums.

De nieuwste trouwpakken van Wilvorst. De trend is glad nonchalance en strak, strakke lijnen. Slim, zelfverzekerd, elegant, licht – dat zijn de kenmerkende eigenschappen van Wilvorst trouwkostuums. De stoffen van de Wilvorst pakken zijn mooi en licht en vloeiend, zonder in te boeten over consistentie, speciale samenstelling en de glanzende afwerking. Wilvorst heeft ook bijpassende sjabots en dassen. En met de shirts, manchetknopen en schoenen van WILVORST maakt de bruidegom zijn outfit stijlvol af.

Voorbeelden van onze Wilvorst trouwpakken

Bekijk hieronder een aantal Wilvorst trouwpakken uit onze collectie. Wil je de pakken uit de ROKA collectie zien en passen? Kom dan eens langs of maak een vrijblijvende afspraak bij één van de vijf ROKA winkels.

Wil je meer trouwpakken en accessoires voor de bruidegom zien?


MAAK HIER JOUW AFSPRAAK

Wil je de gehele collectie ervaren? Dan adviseren we om hier een vrijblijvende afspraak te maken in één van de ROKA winkels. Je ontvang jouw persoonlijke “trouwpakvoucher” van €70,- korting* in je mailbox. Kies een ROKA filiaal en maak jouw pasafspraak.

SEE YOU AT ROKA!

*zie voorwaarden

MAAK HIER JOUW AFSPRAAK

Wil je de gehele collectie ervaren? Dan adviseren we om  een afspraak te maken. Je ontvangt jouw persoonlijke “trouwpakvoucher” van €70,- korting* in je mailbox.

Filters

Artikelgroep

Kleur

Merk